Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Pomyśl kto na nią głosował tam dopiero poziom intelektu wysoki być musi 

Frekwencja bardzo słaba 11, 5% - miasta dają czadu zapowiada się ciekawie .

Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał:

Przecież pisałeś wcześniej, że nie możesz się zdecydować, który wybrać.

Ooo a jak z żoną, to stawiam, że będzie ten bordowy🤫

Oba szału nie zrobili ani na mnie ani na żonie.

Opublikowano

Ja nie lubię fordów brzydkie to. Jest tyle innych do wyboru 🤔.

A wogóle te vany to do uja nie podobne 🤢

Opublikowano
1 minutę temu, Michal2399 napisał:

Też bym w życiu forda nie kupił, teraz myślę hyundaia i30 albo golfa jakiegoś nie starszego jak 2020

Opublikowano
3 minuty temu, Michal2399 napisał:

Samochód nie jest do lubienia, to ma przewieść zad z punktu A do B, ma być bezpieczny, funkcjonalny i tani w eksploatacji.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Bo Ford ma do kitu silniki ...

A jak marka ma teraz dobre silniki, raczej żadna. Oczywiście jeśli chodzi o samochody dla zwykłych zjadaczy chleba, a nie dla "elit"

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

Samochód nie jest do lubienia, to ma przewieść zad z punktu A do B, ma być bezpieczny, funkcjonalny i tani w eksploatacji.

No to Ford odpada bo tani w eksploatacji nie jest. Funkcjonalny i wygodny to fakt. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacor73 napisał:

A jak marka ma teraz dobre silniki, raczej żadna. Oczywiście jeśli chodzi o samochody dla zwykłych zjadaczy chleba, a nie dla "elit"

Volvo V40 z 2018, 2.0 benzyna T4 kobieta jeździ, 200.000 km tylko tankowane, hamulce i coś z zawieszeniem, ale wszystko tanie bo płyta podłogowa od Forda Focusa. A i silnik ma w miarę pojemność a nie 1.0 dobre do motocykla a nie samochodu.

5 minut temu, Łolek napisał:

Ten diesel 2,0 to dobra jednostka szedł w fordzie i we francuzach w oplu chyba też 

Strzeż mnie od tego silnika, insignie z 2.0 dieslem miałem to każdemu będę odradzał ten silnik ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, MonteChristo napisał:

Też bym w życiu forda nie kupił, teraz myślę hyundaia i30 albo golfa jakiegoś nie starszego jak 2020

Golfa z silnikiem 1.2 TSI?🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Volvo V40 z 2018, 2.0 benzyna T4 kobieta jeździ, 200.000 km tylko tankowane, hamulce i coś z zawieszeniem, ale wszystko tanie bo płyta podłogowa od Forda Focusa.

Strzeż mnie od tego silnika, insignie z 2.0 dieslem miałem to każdemu będę odradzał ten silnik ... 

Który rok bo i VW też miał serię diesla do bani a po 07roku już jest Ok 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Łolek napisał:

Opel był chyba 2010 jak dobrze pamiętam, podobno bazą tego silnika był diesel fiatowski, i wbrew pozorom to co zostało fiatowskie było dobre, a to co dołożył swojego opel to do kitu ... Prawie go zatarlem przez wadliwy uszczelniacz smoka olejowego ... Od tego Opla już diesli osobówek nie kupuje, tylko benzyna ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
galan99 napisał:

12 minut temu, Łolek napisał:

Frekwencja bardzo słaba 11, 5% - miasta dają czadu zapowiada się ciekawie .

w wiejskich komisjach też frekwencja 1012%

Łolek napisał:

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Uwielbiam Żukowską. Zawsze mam beje jak ja oglądam 🤣🤣

też się nad tym głęboko zastanawiam kto na nią głosował że jest tu gdzie jest

Opublikowano
Leszy napisał:

Zagłosują za nieobecnych. 

chyba nigdy nie byłeś w komisji wyborczej I dlatego tak mówisz

Łolek napisał:

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Bo Ford ma do kitu silniki ...

Ten diesel 2,0 to dobra jednostka szedł w fordzie i we francuzach w oplu chyba też 

nawet chyba Volvo któreś miało to montowane

Tomasz0611 napisał:

3 minuty temu, Łolek napisał:

Opel był chyba 2010 jak dobrze pamiętam, podobno bazą tego silnika był diesel fiatowski, i wbrew pozorom to co zostało fiatowskie było dobre, a to co dołożył swojego opel to do kitu ... Prawie go zatarlem przez wadliwy uszczelniacz smoka olejowego ... Od tego Opla już diesli osobówek nie kupuje, tylko benzyna ...

potwierdzam te insygnie się zacierały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v