Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 godzin temu, kris91 napisał:

A gdzie ja tu znajdę, najgorzej że dachów nie zmieniają i nie ma podpytać kogo. @HF86 znasz Ty jakich dekarzów, żeby do mnie dojechali? 👀

Poszukaj kogoś innego kilku wypytaj się o cenę za to robotę,bo niektórzy to chcą podwójne pieniądze 💸 za to samą robotę .Nie ma co się dawać robić w uja.

9 godzin temu, artek27 napisał:

To szukaj Innych majstrów jak oni za rozstawienie rusztowania jeszcze tyle kasy liczą.

Zgadzam się.

Opublikowano

Toć się warunki nie zmieniły i w poprzedniej kampani było to samo..

Ale przecież dobrze jest. Za tydzień się okaże że dalej 90% ludzi głosuje na popisiowy twór. 😁

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

Ale przecież dobrze jest. Za tydzień się okaże że dalej 90% ludzi głosuje na popisiowy twór. 😁

Jest wyjście trzecia droga 🤣

Opublikowano
13 godzin temu, mf362 napisał:

Znasz jakieś sposoby na lisa ? Bo porwał mi kurę i poturbował koguta . 

Boje się że przyjdzie jeszcze. Do sądu przeskakują niektóre kury i pewnie lis się zaczaił 

U kumpla 40kur i ges wyniósł po siatce lis

Witajcie pora mokrą się zaczęła. Rano z niczego 1.5mm a od początku czerwca 21,5

26 minut temu, HF86 napisał:

received_1349689172362528.jpeg

Screenshot_2024-02-15-13-36-21-189_com.android.chrome-edit.jpg

22 minuty temu, MonteChristo napisał:

Jest wyjście trzecia droga 🤣

Taaaaaaa płaczek w parze z tygryskiem 🤣🤣🤣 

2 godziny temu, kizak napisał:

ale chytrus 👍

Większy od Ciebie?😂

Gratuluję nabytku no ale lepiej od siania ręcznego nie zrobisz 🤣🤣

Opublikowano
34 minuty temu, HF86 napisał:

Może zagłosują na polexit 🤔

Opublikowano
HF86 napisał:

dalej wierzysz?

Opublikowano
26 minut temu, PAN88 napisał:

Większy od Ciebie?😂

zawsze byłem za ułatwianiem sobie pracy ,i chwalę własną twórczość   i żyję w myśl zasady ,,człowiek musi być trochę leń ,bo by się robotą zapierd.... ,a tak to kombinuje żeby było lżej''

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, marulekk napisał:

A ja w dwa tygodnie razem z bratem ciotecznym u mnie wymieniliśmy dach na chałupie koperta 160 m, zrzucenie drobnego eternitu membrana kontrłaty łaty niwelacja ,blacha modułowa rynny  itd. i nic mnie to nie kosztowało oprócz materiału , piwa   i jedzenia 😁 

Jakbym sam ekipę zamówił to 20-25k za robotę musiałbym dać a że kilka lat robiliśmy  na dachach więc co nie coś sie umie 😜

To luks. 

Tyle, że dom to nie stodoła gdzie w kalenicy 9m i 700m² do wymiany. 

Gdyby jeszcze był strop. A tak trzeba się rusztować od dołu i na zewnątrz dookoła. I wyjeżdża wszystko, łącznie z nadprożami. 

Jest roboty. Zrobił by w 2 msc, ale zestawić więźby się boję gorzej niż tej ilości roboty 

Opublikowano
1 godzinę temu, Celownik07 napisał:

i tak sie powoli pocichu wyniszcza małe rolnictwo w Polsce.

obraz.png

Dobrze dobrze. Koniec z wyłudzaniem 

1 godzinę temu, HF86 napisał:

Ludzie to idioci 

• Like 2
Opublikowano

Coś prognostycy się mylą. Miało lać od rana z jeszcze kropla nie spadła. 

Południe ponoć pływa.

Jacuś, jak tam siano?

Kanalizacja uliczna działa czy ulicami płynie?

Choć Kraków i okolice chyba oszczędza dzisiaj

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

zawsze byłem za ułatwianiem sobie pracy ,i chwalę własną twórczość   i żyję w myśl zasady ,,człowiek musi być trochę leń ,bo by się robotą zapierd.... ,a tak to kombinuje żeby było lżej''

Gdyby nie było leni i nygusów, to byśmy może nawet nie końmi jeszcze ziemię uprawiali🤷...bo uprząż i konne maszyny też jakiś leń, na ówczesne czasy, wymyślił...

• Like 1
Opublikowano

Szanować musita ludzi w fast foodach bo to ciężka robota... zrobiłem w niedzielę z 300 hamburgerów i 200 hotdogow, czasu nie było zajarać nawet. Wczoraj do 15 skoszone i zgrabione 45ha i dziś się zbiera i ładuje. Dziś jeszcze 10 i chillout 

Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał:

Coś prognostycy się mylą. Miało lać od rana z jeszcze kropla nie spadła. 

Południe ponoć pływa.

Jacuś, jak tam siano?

Kanalizacja uliczna działa czy ulicami płynie?

Choć Kraków i okolice chyba oszczędza dzisiaj

Bielsko pływa.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Szanować musita ludzi w fast foodach bo to ciężka robota... zrobiłem w niedzielę z 300 hamburgerów i 200 hotdogow, czasu nie było zajarać nawet. Wczoraj do 15 skoszone i zgrabione 45ha i dziś się zbiera i ładuje. Dziś jeszcze 10 i chillout 

Czyli do Augustowa 🤭spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

20240520_164730.jpg

Edytowane przez HF86
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

34 minuty temu, HF86 napisał:

Może zagłosują na polexit 🤔

a którzy to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v