Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, DANDYS napisał:

a może ktoś brał tu kredyt inwestycyjny? i pamięta czy długo czekał z decyzją, kurba już z miesiac czekam

U Kurpioka pewnie byś na słowo dostał. 

Słowo że po zwrocie byłbyś szczęśliwy 🤣

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, HF86 napisał:

Może byś na czaskowkiego kolorowy marsz sprzedał?

A może dla obajtka, by się skuteczniej przed prokuraturą ukrywał 🤔

On teraz w sztukę 75 tysia zainwestował. Kałuże zrobili przynosząc wodę z transporterów i jeden pochodził sobie po kaluzy 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Ja czekam jeszcze z zakupem. 

Antonowa, by może kupił 🤔

Jakby może trochę maseczek, czy czepionek było trzeba, toto bym mógł pomóc. 

Jego wzieny ustrzeliły 

Opublikowano
55 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja mam jeszcze 5 tysięcy maseczek pocovidowych 

Teraz to kleszcz afrykański będzie na topie .

Weź te maseczki nasącz cyperkilem i sprzedaj po 70zeta jako opaska na rękę lub udo antykleszczowa.

15zł z każdej dla mnie za pomysł.

No i gdybyś się w żyda chciał zabawić, to pamiętaj że wiem ile ich miałeś 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Ja czekam jeszcze z zakupem. 

Antonowa, by może kupił 🤔

Jakby może trochę maseczek, czy czepionek było trzeba, toto bym mógł pomóc. 

Ja bym wolał wiertaliota np Robinsona.  Sraczka złapie to na leśnej polanie wylądujesz. A i na zakupy do marketu skoczysz i blokadę rolniczą zrobisz🤣

Jest na forum właściciel jednego.

8 minut temu, 6465 napisał:

Kurde nie jest to chyba dobry moment na odżywkę bo rośliny mokre po deszczu, ale za daleko żeby wracać i przyjeżdżać jeszcze raz.

IMG_20240529_193838.jpg

Bardzo dobry, bo po suszy spragnione otwierają aparaty szparkowe jak kobieta aparat rozrodczy po okresie🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

Wszystko bokiem dziś 

IMG_20240529_155915.jpg

Jak u mnie. Ale lgbt na niebie widziałem

20240529_200836.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ja bym wolał wiertaliota np Robinsona.  Sraczka złapie to na leśnej polanie wylądujesz. A i na zakupy do marketu skoczysz i blokadę rolniczą zrobisz🤣

Jest na forum właściciel jednego.

Bardzo dobry, bo po suszy spragnione otwierają aparaty szparkowe jak kobieta aparat rozrodczy po okresie🤭

O to żeś mnie uspokoił. Trzeba działać z drugim kursem🙂

Opublikowano

Ja też 

Tam w stronę Pafnucy12 świeciło 

Spadło parę kropel przed 17

Teraz poszło bokiem

Propo dopłat 

Wczoraj dzwonił, brak oświadczenia o ściółce

O uj ci chodzi, po co na co 

A on że musi być 

Ale po co jak zdjęcia były robione 

A ten że nie, ale popstrykał i znalazł 

Kogo oni zatrudniają 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

O to żeś mnie uspokoił. Trzeba działać z drugim kursem🙂

Jak możesz to dolej superam, lub inny tani zwilżacz, lub płyń do mycia naczyń.

Kuku chyba moz3 być nawoskowana. Dodatekzeilżacza zatrzyma nawóz na roślinie.

Choć to i tak cwana roślina bo wszystko co na liść spadnie jak nie przez liść, to korzeniem pociągnie.

1 godzinę temu, Łolek napisał:

teraz jadę litra wypić na 50ke 

Kurła,  w ubiegłym tygodniu jednym browarem żem czwarty tuzin uczcił. Myślałem że po za standardem sypialnianym choć torta dostanę, a tu zonk. Się kobicie piec nie chciało.

Bardzo poruszen żem był tąże sytuacyją z tegoż choć błahego,  ale jednak bądź co bądź powodu, o czem otwarcie małżonkę poinformowałem 🤣.

Opublikowano
8 minut temu, kris91 napisał:

Powinienem się zacząć martwić? 🤔🤔🙄🙄🙄

20240529_194719.jpg

20240529_194732.jpg

O ziemniak ozdobny . Fajny. U mnie to już takie pomarańczowe czołgi po liściach chodzą. Dziś na 4 rządki po 10 m wylałem 700l wody i spłukałem to dziadostwo. W piątek plecak i coragen

Opublikowano

Są zalety bezrobocia. Można se parę pergoli sklecić🤣.

Najlepsze jest to że żona 2h dziennie z konewką biega🤣

Chciała, to ma🤭. Rosły wiśnie, teraz kwiaty. Taka widać kolej rzeczy 

20240529_173050.jpg

20240529_173059.jpg

20240529_173119.jpg

Opublikowano
Agrest napisał:

Są zalety bezrobocia. Można se parę pergoli sklecić🤣.

Najlepsze jest to że żona 2h dziennie z konewką biega🤣

Chciała, to ma🤭. Rosły wiśnie, teraz kwiaty. Taka widać kolej rzeczy 

20240529_173050.jpg

20240529_173059.jpg

20240529_173119.jpg

piękne konstrukcje

Opublikowano

Się nie nabijaj. Kupił ja se cykularkę za 500zł i tak se tnę deski z szalunków. Ino ten drewnochron droższy od zboża. O roślinach nie wspominając🤣

Opublikowano

Ja zrobiłem śledzie z odpadów drutu fi 6, też z budowy  Każda pergola umocowana na 4 sztuki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v