Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 godzinę temu, Agrest napisał:

@Karol6130  co się nie chwalisz że pierwszy do ciebie jedzie.

Teraz to strongmenowi gul skoczy, a w teściach to będziesz przebierał jak jacus w biletach autobusowych😁😁😁

https://www.facebook.com/share/v/qqMLWTKHDa1i5Yh6/

No niebardzo 

Jak powiedziałem Mariuszowi o 7s.155 to mnie wyśmiał 

Że dziadostwo.

Ale ten 7s.180 wcale głupi nie jest dla krowiarza.

Skrzynia 24x24 klepią ją od 06r

Waga 7.5t 

Silnik 6.6l

750 nm

Tylko to malowanie, nawiązanie do serii 30xx

Po serii 30xx były dwie bardzo dobre serie mf 61xx i 62xx

62xx chyba była do tej pory najlepszą serią

Czyli trzeba poczekać z zakupem trochę 

Zresztą za co 

Ja ledwo na 0 wychodzę teraz 

Dziś tylko 300 zł mi zostało w portfelu

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Nie wiem czy Magda zgodzi się dalej kierować🤔. Daleko od was do Koszalina?

Może być i ćwiartka z Magdą a Ty pokierujesz 🤭🤭🤭

Ze 120-130km 

Więcej nie będzie 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

naprawde sadzisz ze nie wiem jak sie robi krokiety ??  ze 30 sztuk , gar barszczu i jedzenia full

ale na wigilie ???

tam nawet w sezonie niewiele jest a co dopiero teraz.. 

mielno , darlowek, ogrody hortullus, kolobrzeg bo tak to umresz znudow.

ja jade 1  lipca w tamte rejony.

bedzie moja ulubiona pogoda-codzienne opady 😂

k**wa-sialem nostrzyk w ciagu 15 minut przylecialo 14 bocianow.....ja pierdziu takie glodne ??

Ja tam jadę odpocząć. Nie lubię zgiełku , korków i przepychania się między ludźmi. Mam to na co dzień.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Może być i ćwiartka z Magdą a Ty pokierujesz 🤭🤭🤭

Ze 120-130km 

Więcej nie będzie 

I będzie mi śpiewać całą drogę 😆. To lepiej nie.

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

A to i u mnie dziś prąd zajumali.

Widać jakieś testy🤔

Testy sresty.

Zielona energia pewno nie mieści się w PRLowskich drutach. 😁

Od 3 dni kilka razy dziennie na pół minuty wywala. Teraz na dobre, ale już chłopaki hilluxem pojechali 

W ostatnich dniach bamber 30kW uruchomił 

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Polecasz jakiś osrodek

Mój Boss u którego pracuje ma tam domki do wynajęcia i udostępnia mi klucze za friko. 

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

No gdzie.

Toć mówił, że na wom nic nie będzie czepiał bo mikropompki szkoda 🙆

ursus by jeździł 

Ale całkiem serio to taki ciągnik 80 koni do takiego rozrzutnika jest wystarczający 

Opublikowano
3 godziny temu, Buszmen11 napisał:

Weź go całego sobie, nie mam nic przeciwko. 

Chybam niegodny. Na poddębickim padało, do mnie znowu nie dotarło. Owies kaput😞

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Mój Boss u którego pracuje ma tam domki do wynajęcia i udostępnia mi klucze za friko. 

Ciotka moja kiedyś miała tam domek holenderski, pamiętam że za dzieciaka co roku jeździliśmy. 

Do plaży było blisko, obok Chłopy, wioska rybacka to i rybkę można kupić, do Kołobrzegu blisko, fajnie tam nawet.

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, HF86 napisał:

Dzisiaj też chyba debata o psiukaczach była. 

Siedzę sobie przy piwoni i słyszę siuntke, a to nasz największy oporowiec ,ponad 25 ha kukurydzy i nie mniej ziarka ,wszystko na 5ciu wioskach w koło i biardzki 400l 

20240528_212133.jpg

Takim ludziom to powinni medale dawać 😛

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Testy sresty.

Zielona energia pewno nie mieści się w PRLowskich drutach. 😁

Od 3 dni kilka razy dziennie na pół minuty wywala. Teraz na dobre, ale już chłopaki hilluxem pojechali 

W ostatnich dniach bamber 30kW uruchomił 

Była by izera to by szło w doładowanie auta 

A tak żarówki mrygają

A najbardziej wkurza dojarka

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ciotka moja kiedyś miała tam domek holenderski, pamiętam że za dzieciaka co roku jeździliśmy. 

Do plaży było blisko, obok Chłopy, wioska rybacka to i rybkę można kupić, do Kołobrzegu blisko, fajnie tam nawet.

Byłem w chłopach. Ryby prosto z kutra kupowałem. Jest fajny klimat.

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Ja tam jadę odpocząć. Nie lubię zgiełku , korków i przepychania się między ludźmi. Mam to na co dzień.

To myślimy podobnie, dlatego podoba mi się w Międzyzdrojach/Świnoujściu. 

Plażą do Niemiec przejedziesz a tam nikogo nie ma praktycznie i masz spokój i ciszę o.O

Tylko że kawałek drogi jechać jest 

1 minutę temu, 6465 napisał:

Byłem w chłopach. Ryby prosto z kutra kupowałem. Jest fajny klimat.

To też pamiętam, z kutra nosili do tych baraków za plaża a tam skrobali i cyk taka świeża na patelnię 😉 

Ale ja wtedy miałem z 10-12 lat, ale smak tej ryby pamiętam nadal 

Opublikowano
1 minutę temu, farmerss34 napisał:

a gumiaki Twoje? czy też sąsiada?

Moje, obuwie letnie. 

Z jarego ni słomy, ni ziarka nie będzie niestety. 

Opublikowano

Kaczyński z lichocką był dziś w Łowiczu. Jak jakiś przeciwnik zaczął coś krzyczeć do kaczora żeby przeprosił to mu dali gazem po oczach 🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A ile sekcji i czy elektroniczne, jakie opony jakiej marki, zaczep kulowy cięgło hydrauliczne.

Ale tak czy siak to raczej dobra cena.

obciążnik to tam dają nie za ciężki.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał:

Kocur tak potrafi

Kurde, 5 miotów kotka pod korytem cielaków odchowała, i żaden wcześniej nie pożarł. 

7 godzin temu, jacus napisał:

do paczkomatu wejdzie ?? to mi go wyslij .

Jak wpierniczał ostatniego, to wtedy dostał widłami, że jeszcze wyleciał z obory, ale pewnie by zdechnąć gdzieś w polach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v