Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, radekz200 napisał:

uraziłem Pisowca?

Nie, dlaczego miałeś mnie urazić i jakiego  pisowca 

Może ciebie śmieszy to co się dzieje, mnie nie trochę przeżyłem trochę widziałem może dlatego 

Opublikowano
2 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Sporo. Dzierżawa zostaje na dłużej?

Nie pytałem jeszcze. Jeśli będzie sprzedawał to coś ograniczę nawożenie.

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Nie, dlaczego miałeś mnie urazić i jakiego  pisowca 

Może ciebie śmieszy to co się dzieje, mnie nie trochę przeżyłem trochę widziałem może dlatego 

Jak do niego wpadną i zakują za "gwałcenie" krów to będzie inaczej gadał

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Nie pytałem jeszcze. Jeśli będzie sprzedawał to coś ograniczę nawożenie.

Jeśli jednosezonowa przygoda to wcale nie dawał bym tam potasu, musiało by rosnąć na samym azocie. 

Tak czy siak dzięki za odpowiedź 🍻

Opublikowano (edytowane)

@LeszyPrzeciwności trzeba pokonywać, przynajmniej tak mnie od maleńkości uczono. Jeśli coś przeszkadza nam obu to pomimo roznic pomiędzy nami powinniśmy obaj to przezwyciężyć a później rozejść się każdy w swoja stronę 

Edytowane przez gregor1284
  • Like 1
Opublikowano

To znów znikniemy z map, trudno

Mnie chyba od nadwornych klaunów czy innych kuglarzy jakiś biznesmen dziś wyzwał. Chyba ten co hajs chce za spełnienie swojego obowiązku wobec dziadków czy ojców. Ale ja to puszczam mimo uszu bo jak komuś w życiu nie wychodzi to lubi żale wylewać na innych. 

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

🏃🏃

Ajtam nie tu

Rysiek...volvo gotowe jakby pizło gdzie bliżej?🤔 alarm był u Ciebie?

https://www.slowopodlasia.pl/artykul/28382,pilne-rakiety-w-polskiej-przestrzeni-powietrznej-i-alarm-na-granicy-polsko-bialoruskiej-sprawdzilismy-to

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Czyli jak mam dziadków w chałupie dziadek po 80 to mogę być jego opiekunem i brać 3k?

Zapytaj, wątpię aby to było 3tyś, jeszcze niedawno mieliśmy dziadków i było to 610zł

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

To znów znikniemy z map, trudno

Mnie chyba od nadwornych klaunów czy innych kuglarzy jakiś biznesmen dziś wyzwał. Chyba ten co hajs chce za spełnienie swojego obowiązku wobec dziadków czy ojców. Ale ja to puszczam mimo uszu bo jak komuś w życiu nie wychodzi to lubi żale wylewać na innych. 

2 dni temu pisałem że jeden drugiego by utopił w łyżce  wody i to jest prawda

• Like 2
Opublikowano

Świadczenie pielęgnacyjne różni się od zasiłku pielęgnacyjnego. Wypłacane jest w znacząco wyższej kwocie, 2458 zł miesięcznie. Z tej formy pomocy skorzystać mogą osoby, które nie podejmują pracy lub z niej rezygnują, żeby opiekować się niepełnosprawnym członkiem rodziny

Wnuczek to nie najbliższą rodzina Panie, jak nie ma bliższej to wtedy tak.

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Wystarczy pooglądać kilka odcinków matura to bzdura i wyłania się nasza przyszłość 

Nie wiem co to ale może zerknę. Podlinkuj jak Ci się chce. Obserwuje co się dzieje i jacy ludzie się robią to wiem że to do niczego dobrego nie prowadzi ale jak już się tak zastanawiamy to może pomyślmy nad niewolnictwem? Kiedyś byli niewolnicy a czy dziś są?

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

2 dni temu pisałem że jeden drugiego by utopił w łyżce  wody i to jest prawda

Adam wiemy to nie od dziś ale czy to prowadzi do czegoś dobrego?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie wiem co to ale może zerknę. Podlinkuj jak Ci się chce. Obserwuje co się dzieje i jacy ludzie się robią to wiem że to do niczego dobrego nie prowadzi ale jak już się tak zastanawiamy to może pomyślmy nad niewolnictwem? Kiedyś byli niewolnicy a czy dziś są?

Adam wiemy to nie od dziś ale czy to prowadzi do czegoś dobrego?

Nie bo w polskim Narodzie jest zawiłość między ludzka 

Opublikowano

To chyba dla osób opiekującymi się niepełnosprawnymi osobami do 18roku życia. 

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nie bo w polskim Narodzie jest zawiłość między ludzka 

Nie dawniej niż wczoraj był krzyk w temacie dopłat bezpośrednich jak podjebać sąsiada żeby dopłat nie dostał. 🤦

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

To chyba dla osób opiekującymi się niepełnosprawnymi osobami do 18roku życia. 

Nie dawniej niż wczoraj był krzyk w temacie dopłat bezpośrednich jak podjebać sąsiada żeby dopłat nie dostał. 🤦

Podaj linka😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v