Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

To się nie piszę bo dłużej jak godzinę w mieście to już dość

O to ja mam tak samo, moi teściowie w Lublinie mieszkają i na dodatek w bloku , po pół godziny kurwica mnie już bierze tam 😎

2 godziny temu, HF86 napisał:

Famarol stary. Łożyska oryginał 

20240522_183633.jpg

Tfuu

Opublikowano

Nie pluj. Tu dziś była rozmowa o wielkim zacofaniu ściany wschodniej, a rozbieram kosiarkę 30sto letnią i dwa dobre łożyska. 

Gdzie te pl fabryki ja się pytam 🤔

Opublikowano
15 minut temu, Uziu92 napisał:

Coś powinno z tego wyjść 👍&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

IMG_20240522_192336.jpg

Tylko co 🤭

1 minutę temu, HF86 napisał:

Nie pluj. Tu dziś była rozmowa o wielkim zacofaniu ściany wschodniej, a rozbieram kosiarkę 30sto letnią i dwa dobre łożyska. 

Gdzie te pl fabryki ja się pytam 🤔

Mnie ta nazwa kraina-u od razu ciśnienie podnosi

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Lewandowski i spółka rozpierdolił

Raczej pracownicy rozkradli...

Temu chwalą że fajnie bylo.

Do teraz jeszcze niektórzy sprzedają co wynieśli 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

To tylko zwidy nieudacznika spod Krakowa.

@jacus tak musi, bo bida go dusi....

A już jest tam, gdzie dawno być powinien u mnie 

Opublikowano

przestalo padac.

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Goń się placek nie do ciebie pisałem 

ile nie padalo u ciebie ?? ze zaczyna palma odbijac ?? 

jesli zyjesz z rolnictwa to sie niedziwie ,narobisz sie i wuj z tego.

1 godzinę temu, Desperado napisał:

ty pajacu skończony nawet nie wiesz co sam piszesz.   xD Bogdan ma rację żeś działkowiec.   🙆‍♂️

niedojdo-u sasiada pod nostrzyk uprawialem..

a ty gdzie mieszkasz i ile masz hektaorw -choc to wiesz czy psychotropy mozg zniszczyly ??

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To tylko zwidy nieudacznika spod Krakowa.

@jacus tak musi, bo bida go dusi....

poeta-tylko glowa nie ta...

ci madrzejsi zaglosowali nogami i dawno uciekli albo niedlugo podaza na zachod....

w krakowie juz nie ma gdzie blokow budowac dla tych bogaczy z cywilizowanego wschodu..

Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Lewandowski i spółka rozpierdolił

Ludzie sami kradli. 

Socjalizm, jeszcze nikomu się nie udał. 

Państwowe znaczyło niczyje, a złodziej nie był nazywany złodziejem, tylko osobą zaradną 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Ludzie sami kradli. 

Socjalizm, jeszcze nikomu się nie udał. 

Państwowe znaczyło niczyje, a złodziej nie był nazywany złodziejem, tylko osobą zaradną 🤭

Dlaczego tak brzydko

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

w krakowie juz nie ma gdzie blokow budowac dla tych bogaczy z cywilizowanego wschodu.

No i?

Ludzie potrafią się dostosować.

Ty zawsze będziesz ludkiem spod Krakowskiego zadupia, nie miejący nic, po za sporym samozadowoleniem z tego co socjale dały.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dlaczego tak brzydko

Gdzie?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

a tobie ile wyszło do hektara ?

1800zl ...śmiało mogłem 2000 wydoić bo nie wstawiałem ściółki ,obornika itp....cienki Bolek jesteś z dopłat 🤣🤣🤣

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

niedojdo-u sasiada pod nostrzyk uprawialem..

a ty gdzie mieszkasz i ile masz hektaorw -choc to wiesz czy psychotropy mozg zniszczyly ??

pokaż faktury ile zboża sprzedałeś od żniw to porównamy.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

A kapitalizm się udał ??

U nas nigdy nie było prawdziwego kapitalizmu, no może przez chwilę, ale później przyszła ue. I szybko się skończyło. 

Opublikowano
marulekk napisał:

O to ja mam tak samo, moi teściowie w Lublinie mieszkają i na dodatek w bloku , po pół godziny kurwica mnie już bierze tam 😎

dziwne, moi na wiosce, a i tak mnie kurwica brała jak do nich jeździłem. 🤣 ale wszystko minęło jak zaprzestałem tego procederu (widywania się z nimi)

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

w krakowie juz nie ma gdzie blokow budowac dla tych bogaczy z cywilizowanego wschodu..

Kto by się chciał przeprowadzać w te smogowe smrody, tobie mózg zaczadziło i myślisz że inni też chcą mieć taki odlot?   xD

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Dlaczego tak brzydko

Oj, tak jakoś, ale toto zamierzone było.

A wiesz, że na język nie choruję 😁

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

w końcu przyszła decyzja o dopłatach to może w końcu i kasa dotrze 😛 1000 do hektara wyszło tylko w tym roku lepiej to rozegrałem więc będzie więcej, do bydła za to trochę naleciało 

A co w tym roku masz nowego? Na zróżnicowaną się załapałeś? 

Radek 11 tys netto za pryzmę qq z 1.3ha będzie dobrze? Klient duśnie chce kupić 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

placek mdleje na polu taki odlot po tym smrodzie 

Ma 3 ha, widzi 30, zrobi 100 mth, widzi 1000, sprzeda zboża dla gołąbków, mówi że port zasypał i będzie przestój, pojedzie do Krakowa autobusem, mówi że był w Paryżu.   🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
  • Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

placek mdleje na polu taki odlot po tym smrodzie 

A dejta mu już spokój. 

W tym zacnym mieście podobno średnia pensja ponad 11 tyś, to bide ma nawet w plecak wypłatę z tej placówki kultury spakować, a na pewno, zarabia wincyj jak średnia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v