Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MonteChristo napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Niecałe 190zl

Nie machaj za bardzo tą lancą bo się połamie przerabiałem te tanie gówna moje nerwy tego nie wytrzymały i kupiłem hechta spalinowego

ok. będę uważał

Opublikowano
20 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Prymek a Twoja mentalność na jakim poziomie się zatrzymała 🤔

Moja czy raczej twoja?🤨

38 minut temu, pedro2 napisał:

Primo nie modlisz się i co chwila pokazujesz, że coś się rozpyrdoliło 🤭

I co to niby ma dać?

Opublikowano
1 godzinę temu, Andpol napisał:

Modlitwa była dobra ale w średniowieczu.

57 minut temu, PRIMO napisał:

Niestety ale mentalność ludzi w Polsce jeszcze jest ze średniowiecza. 🤷‍♂️

Obsesje na tym jakąś macie? Kto potrzebuje to się modli.... Po co to komentować? 

• Like 2
Opublikowano
30 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A próbowałeś kiedykolwiek się modlić?

I co niby to mi ma dać?

Modlisz się twoja sprawa mnie nic do tego. 

20 minut temu, Leszy napisał:

Obsesje na tym jakąś macie? Kto potrzebuje to się modli.... Po co to komentować? 

Nie obsesje tylko mnie to trochę śmieszy. 

Opublikowano
32 minuty temu, PRIMO napisał:

I co niby to mi ma dać?

Nie ważne 

33 minuty temu, PRIMO napisał:

Modlisz się twoja sprawa mnie nic do tego. 

Nie obsesje tylko mnie to trochę śmieszy. 

To w końcu nic Ci do tego czy cię śmieszy 🤔

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Patrzta jak żem gospodarstwo pchnął w nowoczesność. Łopryskiwacz elektryczny. 

IMG_20240521_135005.jpg

pompka cieczy elektryczna ? 

5 godzin temu, jacus napisał:

Żadnej rui i porobstwa nie zauważyłem..chyba że okolicy -kuria biskupia niedaleko..

Otwarte biura igraszkom nie sluza zresztą to instytucja kultury-same magistry,redaktory,doktory..

Ony seksu nie uprawiają, tym bardziej że 90% załogi to kobiety w wieku poborowym zresztą,, tu mało płacą więc starsze odchodzą gdy nabiorą doswiadczenia

pacanie , nie o to chodzi 

u nas oprócz szlabanu na karte pracownika jest brama przesuwna zamykana na noc a że ktoś nie miał miejsca na stojaku na rowery to do płotu przypiął się spinając kłódką do płotu bramę że nie można było zasunąć i cieć dzwonił po firmie szukał winnego

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

FB_IMG_1716298478434.jpg

Opublikowano
Bananek napisał:

wojtal24 napisał:

maja doplaty większe dawać do elektrycznych maszyn rolniczych

no to już mogą zwracać

konteno napisał:

pompka cieczy elektryczna ? 

ano

będzie nowy eko schemat eletroschemat😆😆😆 I 500zl do ha dodatkowo

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, konteno napisał:

akumulator żelowy ? z pełnym jest pewnie co dźwigąć ale co ci tam 

W pracy mam 25 litrowy. Tamtego jak do pełna zaleję to zanim wypsikam cały to od szelek mam pręgi na ramionach. No i jak nie złapiesz dobrze pionu to możesz wylądować plackiem na pleckach. Ten ma Aku 12Ah

Jak wiadomo, nie musowo do pełna zalewać. Chociaż on pusty 6kg waży.

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

jest go na tyle w przodzie i w tyle. moze dzwigac ..

wczoraj poszlo bokiem prare kropel. dzsiaj tez ma padac ..podobno. na raziw wieje wiec to nie cisza prze burza .

2 godziny temu, KoneserOporu napisał:

Ty tam @PAN88 się nie śmiej, żeśmy pola święcili, przyjechał ksiądz, mówi to pomodlimy się o opady. Jak zaczęła iść ściana deszczu w naszą stronę, trzeba było do auta uciekać...tylko chyba któryś z nas za słabo się pomodlił i bo lekko bokiem zajęło jedynie. Ale zawsze coś. 

komu palma odbila i konto zmienil ??

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Żyje. 

Ale całe podwórko yebie gazem. 

Na dnie było coś, wylałem i to tak capi. Ale nie pali się. Jakby olej coś ala.

a ja juz siedział z lornetką i wyglądał na zachodzie grzyba jak po bombie atomowej 

• Sad 1
Opublikowano
jacus napisał:

jest go na tyle w przodzie i w tyle. moze dzwigac ..

wczoraj poszlo bokiem prare kropel. dzsiaj tez ma padac ..podobno. na raziw wieje wiec to nie cisza prze burza .

2 godziny temu, KoneserOporu napisał:

Ty tam @PAN88 się nie śmiej, żeśmy pola święcili, przyjechał ksiądz, mówi to pomodlimy się o opady. Jak zaczęła iść ściana deszczu w naszą stronę, trzeba było do auta uciekać...tylko chyba któryś z nas za słabo się pomodlił i bo lekko bokiem zajęło jedynie. Ale zawsze coś. 

komu palma odbila i konto zmienil ??

a to nie Ty to pewnie ten Kowalski

Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

W pracy mam 25 litrowy. Tamtego jak do pełna zaleję to zanim wypsikam cały to od szelek mam pręgi na ramionach. No i jak nie złapiesz dobrze pionu to możesz wylądować plackiem na pleckach. Ten ma Aku 12Ah

Jak wiadomo, nie musowo do pełna zalewać. Chociaż on pusty 6kg waży.

to teraz Ty ustawiony ,tamtego na plecy ,tego na brzusio i jak żyroskop popierdzielisz .  Na uszy błotniki bo potem zachlapiesz przechodniów . O.o😉

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, kizak napisał:

to teraz Ty ustawiony ,tamtego na plecy ,tego na brzusio i jak żyroskop popierdzielisz .  Na uszy błotniki bo potem zachlapiesz przechodniów . O.o😉

To 200 kg przekroczy i się zapadnie

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Chłopy wyśta starsze to mi wytłumaczta, czemu czeska sadzarka gorsza od polskiej?

A to na Kurpiach chiba. 

U mnie by czeszka szybciej poszła. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v