Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, mf362 napisał:

Garaże / budynki gospodarcze ludzie mają większe 

W blokach na 50 metrach, to już się chwalą że apartamentowiec. 

• Like 1
Opublikowano
Karol6130 napisał:

Aj ci kredyciaże, oni chyba naprawdę nie mają umiaru

Oni cały czas się rozwijają, szkoda tylko że muszą na to pracować poza prowadzoną działalnością

u nas jeden powstawiał roboty do obory. teraz wychodzi na to, że on musi na te roboty pracować, a nie roboty na właściciela. ot przekorny los.

HF86 napisał:

38 minut temu, mf362 napisał:

u mnie samego poddasza 90m² po podłodze

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

u nas jeden powstawiał roboty do obory. teraz wychodzi na to, że on musi na te roboty pracować, a nie roboty na właściciela. ot przekorny los.

Czyli, kilkunastu, objętych wojną, albo ciapatych, jest gdzie schronić. 🤭

• Haha 2
Opublikowano
50 minut temu, mf362 napisał:

A po co większe. Budowanie a nawet posiadaniedużego domu w dzisiejszych czasach to głupota- koszty ogrzewania remontu itp, bez sensu. Jeszcze jak dzieci są to jest ok. Ja mam 216m2 plus strych i piwnica, część pokoi stoi pusta, nikt nie zagląda od miesięcy, tygodni, tyle że plan jest wstawić drzwi, oddzielić góre i zimą wcale nie ogrzewać. Jakbym miał budować dom to max 120m. Wielu pobudowały wille żeby się pokazać a teraz stoją puste albo/ i nie mają kasy na utrzymanie a do tego w razie czego nikt nie chce kupić.

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, HF86 napisał:

50 trochę mało ale 60 z hakiem na rodzine wystarczy. Mieszkania powyżej 70m są niesprzedawalne lub w niższej cenie niż mniejsze za m2 bo koszty utrzymania są teraz b. duże. W nowych budownictwach nawet takich mieszkań nie budują.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

A po co większe. Budowanie a nawet posiadaniedużego domu w dzisiejszych czasach to głupota- koszty ogrzewania remontu itp, bez sensu. Jeszcze jak dzieci są to jest ok. Ja mam 216m2 plus strych i piwnica, część pokoi stoi pusta, nikt nie zagląda od miesięcy, tygodni, tyle że plan jest wstawić drzwi, oddzielić góre i zimą wcale nie ogrzewać. Jakbym miał budować dom to max 120m. Wielu pobudowały wille żeby się pokazać a teraz stoją puste albo/ i nie mają kasy na utrzymanie a do tego w razie czego nikt nie chce kupić.

Część budowała te piętrowce "bo dzieci będą mieszkać" 🤦 tylko praktycznie każdy chce być na swoim , dzieci poszły a to wszystko stoi 

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

DOBRY WIECZÔR

SZCZĘŚĆ BOZE

Szanowni Państwo

Czy Pafnucy się odnalazł? 

Nie ,

a kolega Sławek @Agrest jest 🤔 bo jakoś dziś ani wczoraj nie widziałem 

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

Nic darmo nie ma

Serwis robota kosztuje 

Jego codziene utrzymanie też 

Opublikowano
21 minut temu, HF86 napisał:

a po co wincyj , znajoma ma 40pare i zadowolona choć mąż chciał dom na wsi to go zmusiła do miasta bo chce wygody i prostoty a nie wysiłku 

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

duże to tylko masa sprzątania 

e tam , kwestia aranżacji pomieszczeń , gdzieś projektor pierdolnąć a w innym pokoju stół do snookera a w trzecim piłkarzyki 

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Czy Pafnucy się odnalazł? 

na nekrologi i wzmianki o wypadkach jeszcze za wcześnie 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No nie widać

To jakżeś go pilnował? Tobie coś kazać zrobić to już lepiej samemu, na nikogo nie można już liczyć na tym forum. I gdzie ja teraz znajdę drugiego takiego Pafnucego?   🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
37 minut temu, Karol6130 napisał:

Aj ci kredyciaże, oni chyba naprawdę nie mają umiaru

Oni cały czas się rozwijają, szkoda tylko że muszą na to pracować poza prowadzoną działalnością

Znajomy wczoraj mówił że somsiad jego który od października kupuje pasze i teraz qq w popiol sieje dokupił 20 sztuk z Konrada a też tam krechy pod korek

36 minut temu, HF86 napisał:

Bulionerzy 

35 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Do mnie znów coś 🤔

Co zaś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v