Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie wiem ,u mnie   podlaskie ,a mrozek był , kila dni zajęło żeby z centralnej polski dojść  . Tylko jakie ja Podlasie ,lub Suwałki lub wyżej . Dokleili nasze tereny do Podlasia ,a z Podlasiem tyle mamy wspólnego co pięść z okiem .

• Like 1
Opublikowano

Widać strasznym ch*jem jestem i mnie pokarało.

Że też brak ludziom odwagi by prosto w oczy powiedzieć🤣

No nic muszę się jeszcze pomęczyć, mając tę świadomość 

Opublikowano
17 godzin temu, konteno napisał:

wiem , dlatego trzymam sie z daleka od kobiet , kto by chciał być dziewczyną/ żoną osoby z zaburzeniami psychicznymi /potencjalnego samobójcy

jedynie kombinować z L4 na swoje przypadłosci zostaje

Nie masz papierków i grupy?

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja i dobroć, śmiechem bym buchnął...

Ja tylko z własnych obserwacji własnej osoby powiem . Latwiej jest być dobrym niż złym ,tylko konsekwencje tego ponosisz ty  .... Latwiej jest nie pić niż pić .   W tym miejscu ,,konsekwencje '' ,,ponosi'' rodzina .       Gdybyś był zły ,byś głośno tego nie mówił  ,po prostu nieświadomie błądzisz i obijasz się nie mogąc znależdż drogi . A oficjalnie ,świadomie jesteś według siebie poukładany ,pewny swego . Przynajmniej mi tak się wydaje ,czyli może jest ok ?O.o👍    . Oglądałeś film  ,,Buntownik z wyboru'' ? ,o takim super inteligentnym co na wszystko ma odpowiedż ,a .... . Pozdrawiam .

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Niech mrozi...protest w Dorohusku rozwiązany, mordy upaińskie już się cieszą jak pięknie wszystko jedzie bez problemu w obie strony.

https://www.facebook.com/share/p/cJrvUkbHk9MQuML3/

Jakie ukraińskie ,jakie ukraińskie mordy się cieszą ,tam banany na ryjach tych obszarników z całej Europy co posiadają tam ziemię . To tylko przykrywka 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, kizak napisał:

Latwiej jest nie pić niż pić

To bym napisał odwrotnie Kaziu. Poza tym 👍...Piotr ani nie jest zły, ani żaden wyrzutek moim zdaniem. Rozumiem i szanuję powody jego postępowania, ale myślę, że przyjdzie czas, że mu się "zmieni"...

Opublikowano (edytowane)

Siwek nie przyszedł.

Za to jest pierwsza jaskółka.

Umordowana.

Koty siedzą i patrzą jak w obrazek. 

już grilla rozpalają 🤭

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
7 minut temu, kizak napisał:

Jakie ukraińskie ,jakie ukraińskie mordy się cieszą ,tam banany na ryjach tych obszarników z całej Europy co posiadają tam ziemię . To tylko przykrywka 

Byłeś na granicy? Tam obszarnicy nie jeżdżą, i wozi się nie tylko zboża. Widziałeś jaką ,,humanitarke" wiozą, jakie maszyny rolnicze itd. ? Także nie tylko Ci się cieszą co wymieniłeś.

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

To bym napisał odwrotnie Kaziu. Poza tym 👍...Piotr ani nie jest zły, ani żaden wyrzutek moim zdaniem. Rozumiem i szanuję powody jego postępowania, ale myślę, że przyjdzie czas, że mu się "zmieni"...

wiem trochę na ten temat i będę obstawiał przy swoi ,ale to też nie do końca mam rację  . Bo Widzisz  ,teoretycznie gdyby trzech mikroskopijnych ufoludków posadzili na rower i każdy miał zasięg wzroku 10 cm ,jednego posadzili by na siodełko drugiego na dzwonek ,a trzeciego na oponę ,i każdy by powiedział co widzial . Choć byli na jednym rowerze co do wyglądu roweru by się nie dogadali    .     Tak samo tu ,punkt widzenia zależy od jakości wzroku ,słuchu  .....  i punktu siedzenia .   Tak samo z narodami . Ruskim zryli informacjami łby na swój kopyt rosjanie ,ukraińczykom ichniejsi jak im pasuje ,a nam nasi zryli łby na tak jak im potrzeba ,a unia dalej ryje po swojemu . No i my tak jak te ufoludki ,opieramy się na szczątkowych informacjach 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, kizak napisał:

Ja tylko z własnych obserwacji własnej osoby powiem . Latwiej jest być dobrym niż złym ,tylko konsekwencje tego ponosisz ty  .... Latwiej jest nie pić niż pić .   W tym miejscu ,,konsekwencje '' ,,ponosi'' rodzina .       Gdybyś był zły ,byś głośno tego nie mówił  ,po prostu nieświadomie błądzisz i obijasz się nie mogąc znależdż drogi . A oficjalnie ,świadomie jesteś według siebie poukładany ,pewny swego . Przynajmniej mi tak się wydaje ,czyli może jest ok ?O.o👍    . Oglądałeś film  ,,Buntownik z wyboru'' ? ,o takim super inteligentnym co na wszystko ma odpowiedż ,a .... . Pozdrawiam .

Nie, nie oglądam już nic praktycznie co nie jest rosyjskojęzyczne, polskojęzycznego bardzo mało a angielski to zero.

Opublikowano
35 minut temu, Qwazi napisał:

Może byś go wziął na zięcia. Ziemię miłuje- na pewno by złapał bakcyla... Też kiedyś krów nie lubiłem

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Może byś go wziął na zięcia. Ziemię miłuje- na pewno by złapał bakcyla... Też kiedyś krów nie lubiłem

Jednego poważnego kandydata już mam. Też bakcyla złapał, mimo, że chłopak nie ze wsi🤷...

Kurde od jakiegoś czasu szukałem uchwytów palca do hyboba. W całym internecie i w okolicznych sklepach znaleźć nie mogłem. W jednym sklepie internetowym dostępne po 200 zł za sztukę, bo oryginał PZ, w innym po 60, ale tylko 4 szt prawych mają. W końcu zadzwoniłem do Mesko Rol. Po 38 zł brutto i już się pakują do paczki...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
kizak napisał:

Ja tam nie wiem ,u mnie   podlaskie ,a mrozek był , kila dni zajęło żeby z centralnej polski dojść  . Tylko jakie ja Podlasie ,lub Suwałki lub wyżej . Dokleili nasze tereny do Podlasia ,a z Podlasiem tyle mamy wspólnego co pięść z okiem .

ponoć pasują do siebie 🤪

• Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że mnie jakaś koło palca owinie? Tu się mylisz, ja się nie dam owinąć i pod stół wepchnąć...

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Pszenżyta żółte się robią i jakieś suche końce

A przymrozki żadnego nie było

I to P0 kolei u każdego

Coś musi samoloty prysneli bo niedawno coś huczało a nie było widać

a to bo polifoski nie siejesz 😁 moje zielone ale takiego jak piszesz sporo w oikolicy...

Chłoporobotnik napisał:

59 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że mnie jakaś koło palca owinie? Tu się mylisz, ja się nie dam owinąć i pod stół wepchnąć...

amor szczałą szeli i po chłopie 😁 pamiętsm jak ze mną było 😁🙆‍♂️🤦

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy nie wiesz, jak się zachowasz w sytuacji, w której jeszcze nie byłeś. Ale bardziej miałem na myśli Twoje stronienie od ludzi. Człowiek jest istotą stadną i potrzebuje mieć kontakt z innymi ludźmi...

12 minut temu, slawek74 napisał:

🤭

Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

a to bo polifoski nie siejesz 😁 moje zielone ale takiego jak piszesz sporo w oikolicy...

Miłość to zjawisko nie istniejące - to wymysł ludzi, podobnie jak religia.

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nigdy nie wiesz, jak się zachowasz w sytuacji, w której jeszcze nie byłeś. Ale bardziej miałem na myśli Twoje stronienie od ludzi. Człowiek jest istotą stadną i potrzebuje mieć kontakt z innymi ludźmi...

🤭

Ludzie w 99%, zwłaszcza ci którzy myślą inaczej są nie warci poświęcania dla nich czasu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v