Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie wiem ,u mnie   podlaskie ,a mrozek był , kila dni zajęło żeby z centralnej polski dojść  . Tylko jakie ja Podlasie ,lub Suwałki lub wyżej . Dokleili nasze tereny do Podlasia ,a z Podlasiem tyle mamy wspólnego co pięść z okiem .

• Like 1
Opublikowano

Widać strasznym ch*jem jestem i mnie pokarało.

Że też brak ludziom odwagi by prosto w oczy powiedzieć🤣

No nic muszę się jeszcze pomęczyć, mając tę świadomość 

Opublikowano
17 godzin temu, konteno napisał:

wiem , dlatego trzymam sie z daleka od kobiet , kto by chciał być dziewczyną/ żoną osoby z zaburzeniami psychicznymi /potencjalnego samobójcy

jedynie kombinować z L4 na swoje przypadłosci zostaje

Nie masz papierków i grupy?

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja i dobroć, śmiechem bym buchnął...

Ja tylko z własnych obserwacji własnej osoby powiem . Latwiej jest być dobrym niż złym ,tylko konsekwencje tego ponosisz ty  .... Latwiej jest nie pić niż pić .   W tym miejscu ,,konsekwencje '' ,,ponosi'' rodzina .       Gdybyś był zły ,byś głośno tego nie mówił  ,po prostu nieświadomie błądzisz i obijasz się nie mogąc znależdż drogi . A oficjalnie ,świadomie jesteś według siebie poukładany ,pewny swego . Przynajmniej mi tak się wydaje ,czyli może jest ok ?O.o👍    . Oglądałeś film  ,,Buntownik z wyboru'' ? ,o takim super inteligentnym co na wszystko ma odpowiedż ,a .... . Pozdrawiam .

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Niech mrozi...protest w Dorohusku rozwiązany, mordy upaińskie już się cieszą jak pięknie wszystko jedzie bez problemu w obie strony.

https://www.facebook.com/share/p/cJrvUkbHk9MQuML3/

Jakie ukraińskie ,jakie ukraińskie mordy się cieszą ,tam banany na ryjach tych obszarników z całej Europy co posiadają tam ziemię . To tylko przykrywka 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, kizak napisał:

Latwiej jest nie pić niż pić

To bym napisał odwrotnie Kaziu. Poza tym 👍...Piotr ani nie jest zły, ani żaden wyrzutek moim zdaniem. Rozumiem i szanuję powody jego postępowania, ale myślę, że przyjdzie czas, że mu się "zmieni"...

Opublikowano (edytowane)

Siwek nie przyszedł.

Za to jest pierwsza jaskółka.

Umordowana.

Koty siedzą i patrzą jak w obrazek. 

już grilla rozpalają 🤭

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
7 minut temu, kizak napisał:

Jakie ukraińskie ,jakie ukraińskie mordy się cieszą ,tam banany na ryjach tych obszarników z całej Europy co posiadają tam ziemię . To tylko przykrywka 

Byłeś na granicy? Tam obszarnicy nie jeżdżą, i wozi się nie tylko zboża. Widziałeś jaką ,,humanitarke" wiozą, jakie maszyny rolnicze itd. ? Także nie tylko Ci się cieszą co wymieniłeś.

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

To bym napisał odwrotnie Kaziu. Poza tym 👍...Piotr ani nie jest zły, ani żaden wyrzutek moim zdaniem. Rozumiem i szanuję powody jego postępowania, ale myślę, że przyjdzie czas, że mu się "zmieni"...

wiem trochę na ten temat i będę obstawiał przy swoi ,ale to też nie do końca mam rację  . Bo Widzisz  ,teoretycznie gdyby trzech mikroskopijnych ufoludków posadzili na rower i każdy miał zasięg wzroku 10 cm ,jednego posadzili by na siodełko drugiego na dzwonek ,a trzeciego na oponę ,i każdy by powiedział co widzial . Choć byli na jednym rowerze co do wyglądu roweru by się nie dogadali    .     Tak samo tu ,punkt widzenia zależy od jakości wzroku ,słuchu  .....  i punktu siedzenia .   Tak samo z narodami . Ruskim zryli informacjami łby na swój kopyt rosjanie ,ukraińczykom ichniejsi jak im pasuje ,a nam nasi zryli łby na tak jak im potrzeba ,a unia dalej ryje po swojemu . No i my tak jak te ufoludki ,opieramy się na szczątkowych informacjach 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, kizak napisał:

Ja tylko z własnych obserwacji własnej osoby powiem . Latwiej jest być dobrym niż złym ,tylko konsekwencje tego ponosisz ty  .... Latwiej jest nie pić niż pić .   W tym miejscu ,,konsekwencje '' ,,ponosi'' rodzina .       Gdybyś był zły ,byś głośno tego nie mówił  ,po prostu nieświadomie błądzisz i obijasz się nie mogąc znależdż drogi . A oficjalnie ,świadomie jesteś według siebie poukładany ,pewny swego . Przynajmniej mi tak się wydaje ,czyli może jest ok ?O.o👍    . Oglądałeś film  ,,Buntownik z wyboru'' ? ,o takim super inteligentnym co na wszystko ma odpowiedż ,a .... . Pozdrawiam .

Nie, nie oglądam już nic praktycznie co nie jest rosyjskojęzyczne, polskojęzycznego bardzo mało a angielski to zero.

Opublikowano
35 minut temu, Qwazi napisał:

Może byś go wziął na zięcia. Ziemię miłuje- na pewno by złapał bakcyla... Też kiedyś krów nie lubiłem

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Może byś go wziął na zięcia. Ziemię miłuje- na pewno by złapał bakcyla... Też kiedyś krów nie lubiłem

Jednego poważnego kandydata już mam. Też bakcyla złapał, mimo, że chłopak nie ze wsi🤷...

Kurde od jakiegoś czasu szukałem uchwytów palca do hyboba. W całym internecie i w okolicznych sklepach znaleźć nie mogłem. W jednym sklepie internetowym dostępne po 200 zł za sztukę, bo oryginał PZ, w innym po 60, ale tylko 4 szt prawych mają. W końcu zadzwoniłem do Mesko Rol. Po 38 zł brutto i już się pakują do paczki...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
kizak napisał:

Ja tam nie wiem ,u mnie   podlaskie ,a mrozek był , kila dni zajęło żeby z centralnej polski dojść  . Tylko jakie ja Podlasie ,lub Suwałki lub wyżej . Dokleili nasze tereny do Podlasia ,a z Podlasiem tyle mamy wspólnego co pięść z okiem .

ponoć pasują do siebie 🤪

• Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że mnie jakaś koło palca owinie? Tu się mylisz, ja się nie dam owinąć i pod stół wepchnąć...

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Pszenżyta żółte się robią i jakieś suche końce

A przymrozki żadnego nie było

I to P0 kolei u każdego

Coś musi samoloty prysneli bo niedawno coś huczało a nie było widać

a to bo polifoski nie siejesz 😁 moje zielone ale takiego jak piszesz sporo w oikolicy...

Chłoporobotnik napisał:

59 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że mnie jakaś koło palca owinie? Tu się mylisz, ja się nie dam owinąć i pod stół wepchnąć...

amor szczałą szeli i po chłopie 😁 pamiętsm jak ze mną było 😁🙆‍♂️🤦

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy nie wiesz, jak się zachowasz w sytuacji, w której jeszcze nie byłeś. Ale bardziej miałem na myśli Twoje stronienie od ludzi. Człowiek jest istotą stadną i potrzebuje mieć kontakt z innymi ludźmi...

12 minut temu, slawek74 napisał:

🤭

Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

a to bo polifoski nie siejesz 😁 moje zielone ale takiego jak piszesz sporo w oikolicy...

Miłość to zjawisko nie istniejące - to wymysł ludzi, podobnie jak religia.

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nigdy nie wiesz, jak się zachowasz w sytuacji, w której jeszcze nie byłeś. Ale bardziej miałem na myśli Twoje stronienie od ludzi. Człowiek jest istotą stadną i potrzebuje mieć kontakt z innymi ludźmi...

🤭

Ludzie w 99%, zwłaszcza ci którzy myślą inaczej są nie warci poświęcania dla nich czasu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v