Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
HF86 napisał:

Jam nie kandydował. 

3 kandydatów na wioskę, toto trochę za bogato u wygrali by z pewnością starowierzy. 

Czasem dla dobra trzeba się usunąć. 

z boru przeszedł u Was

też z Ź w nazwisku

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

a ja gratuluję mu tej funkcji. fotel to se można samemu w "Agacie" czy "Ikei" kupić. 🤣

Radni na fotelach to bogata gmina musi być. U nas na krzesłach siedzą.... 

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

panie taka funkcja to 👍 koniec srania po krzakach i wycierania d jałowcem 🤭🤦😜 tylko czy teraz będzie chciał z nami gadać 🤔

ło tak 🙆‍♂️🤔 kurła same ministry 😜 🤝

Co pieniądze robią z ludźmi 🤔😔

Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

To ile tych żon w ogóle? 😅😁😉

Właściwie to z tych postów można by nawet wywnioskować, że obaj z Markiem mamy jedną... wspólną 🤔🤭...

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Strongman napisał:

Mi jeszcze zostało 4ha ale pogoda z 2 dni i wyschnie jony idzie jak dzik przez zamokliny drapniete to wyschnie,a potem 8ha łaki zasiać a potem qq i jeszcze miedzy czasie z 20ary ziemniaków.

Johnny ile KM ?

Opublikowano

Witam wszystkich. Gratulacje dla wszystkich obejmujących stanowiska w samorządach. U mnie zmiany radnych,wójt został ten sam,na następne wybory trzeba mu konkurencję zrobić. Mój kierownik zostal radnym u siebie z wioski. A ja z rana powtórka z rozrywki,znowu byki pływają,tym razem poidło całe ale rurka wyłamana a dopiero jutro osłony przyjdą...ehh i znowu roboty z rana a miałem w pole jechać,chyba już podsechlo?

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna...i sam nie wiem...

Święto pono dzisiaj....takie przełożone...

Musi głupio w polu coś grzebać....?

Jak mówita?

Cicho zostawiłam rozkazy zasiać 3 ha owsa i 1 ha łubinu. Brzoza już dawno liście puscila

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Jak mówita?

Cicho zostawiłam rozkazy zasiać 3 ha owsa i 1 ha łubinu. Brzoza już dawno liście puscila

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jak mówita?

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Czekaj P0bserwuj jak ktoś wyjdzie to rób święto przełożone to nie swięto

Opublikowano
7 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Przecież dostali po d*pie

Jak wynika z informacji opublikowanych w mediach społecznościowych, według sondażu exit pool przygotowanego przez pracownię IPSOS, wśród mieszkańców wsi wyraźnie wygrało Prawo i Sprawiedliwość. Wśród samych rolników poparcie dla partii Jarosława Kaczyńskiego jest jeszcze większe.

W grupie rolników ugrupowanie Jarosława Kaczyńskiego uzyskało ponad 57 proc. poparcia i pozostawiło daleko w tyle inne partie. Drugą pozycję w tej grupie społecznej zajęła Trzecia Droga, zdobywając 15,1 proc. poparcia. Sromotnie przegrała za to Koalicja Obywatelska. Ugrupowanie które w skali całego kraju według sondażu IPSOS zdobyło blisko 32 proc. głosów, zyskało niespełna 10 proc. poparcia rolników. W dalszej kolejności uplasowała się Konfederacja (9,3 proc.) i Lewica (3,4 proc.). 

Jedni durnie to napiszą a inni powielają. Wies to nie tylko rolnicy 

• Like 2
Opublikowano

Żeby nie było, że wyrwałem z kontekstu

Jak głosowali mieszkańcy wsi?

Według tego samego sondażu, mieszkańcy wsi ogółem również najchętniej głosowali na PiS. Jak donosi Polsat News ugrupowanie to zdobyło 43,2 proc. poparcia na wsiach. W dalszej kolejności znalazła się Koalicja Obywatelska (20,6 proc.), Trzecia Droga (15,5 proc.), Konfederacja 8,9 proc. i Lewica (4,9 proc.). 

Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał:

A myślałem ze będzie protest dla rządzących ze psl i PO dostanie po d*pie za ostatnie wybryki ale,nie liczy się człowiek tylko partia po ostatnich wybrykach,ze ludzie zaprotestują.

Bo jak można głosować na dobrego człowieka z psl jak on po szyldem hołowni, partia i partia ,cóż będzie jak będzie.

Mam takie same odczucie. Znajomy z PSL-u kandydował do sejmiku, ale nie głosowałem na niego bo skumali się z Hołownią. Szkoda.

Opublikowano
25 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Mój kolega Kwasi☺️ Nierób jeden🤭

Oj Rochu Rochu🙆...żadnego szacunku dla...funkcji😞🤭...

38 minut temu, 6465 napisał:

@Łolek Marek, @QwaziMariusz gratulacje widać że społeczność obdarza was szacunkiem. Na sucho to to tak nie obleci 😁

Dzięki. Ja to kampanii nie prowadziłem. Zostałem namówiony do kandydowania, a zdecydowałem się, bo stworzono listę kandydatów do całej rady i na wójta. Na tej liście były bardzo zacne osoby, wszystkie bezpartyjne i tylko jedna z przeszłością w Radzie Gminy (ona właśnie kandyduje na Wójta, a jest obecną Wiceprzewodniczącą rady ). Grono mi bardzo odpowiadało, dlatego się zdecydowałem. Niestety z tego grona wybrane zostały jedynie 3 osoby, oraz kandydująca na wójta weszła do II tury. Poza tym zostali starzy radni, co dobrze nie wróży...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v