Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dodaj jeszcze, że zagłosować na takich samych (albo i jeszcze głupszych) niż ci uśmiechnięci koalicjanci. 

Nie byłem i nie pójdę w 2025.

IMG_20220726_184904.jpg.8fa33afc594fbc383deebf19e96bf208.jpg

Widzisz

Nikt z kandydujących nie był prezydentem

Więc nowe rozdanie

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dodaj jeszcze, że zagłosować na takich samych (albo i jeszcze głupszych) niż ci uśmiechnięci koalicjanci. 

Nie byłem i nie pójdę w 2025.

Widzisz

Nikt z kandydujących nie był prezydentem

Więc nowe rozdanie

ale ten Mencen to Niemiec przyznał się ze ostatnio i to w drugim pokoleniu

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Szkoda tylko, że wszystko przygłupy, które mi nic nie zaoferują a jeszcze promują zabranie takim jak ja.

chodzi o bykowe? też jestem za, ale niech to dotyczy też starych panien 

Opublikowano
13 godzin temu, konteno napisał(a):

Panie taki coś to ja widziałem już 15 lat temu, jak u nas jeden uprawiał kartofle i później sam kopał , to 3512 w Annie podpięty i kierownica postronkami przywiązana a on sam na kombajnie ogarniał 🤦😛

Opublikowano
28 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

A jak ich nikt nie chce bzykać to czemu one winne. Takie jak ty słabo się bierzecie za temat to płacić 😁 jedni płacą za sex to niech inni płacą że nie bzykają 🤭

• Like 2
  • Haha 4
Opublikowano
6465 napisał:

28 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

A jak ich nikt nie chce bzykać to czemu one winne. Takie jak ty słabo się bierzecie za temat to płacić 😁 jedni płacą za sex to niech inni płacą że nie bzykają 🤭

👍👍👍👍👍👍

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał(a):

Tfu, miałem Cię kiedyś za rozgarniętego gościa.

3 tygodniówki.

20241230_103452.jpg

20241230_103538.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...feeeee...🤢

17355527478828441597514771336839.jpg

Nie masz miejsca w obejściu by składować dużo?

20 minut temu, Karol6130 napisał(a):

To I dojechała 

20241230_094307.jpg

Wiąż kokardę czerwoną wzdłuż i w poprzek....🤗 

Niech turla dużo ,długo i bez awaryjnie

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

U nas w lubelskiem nie mamy dziwnych zwyczajów 

Nie wierzę w moc ani księdza, ani kokardy

Ale śmieszy mnie jak ksiądz świeci kokardę 

Ja tam jestem taki katolik że się może i nie znam, ale jestem urawdziwym Polakiem, to się wypowie

Więc moim zdaniem jedno wyklucza drugie, chyba tak być powinno

• Like 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

6 minut temu, 6465 napisał(a):

Tfu, miałem Cię kiedyś za rozgarniętego gościa.

3 tygodniówki.

20241230_103452.jpg

20241230_103538.jpg

przy Tomka wypowiedzi jest mała *nie dotyczy @chloporobotnika poprostu nie bierz wszystkich wypowiedzi o kobietach i sexie do siebie każdy kto Cię tu trochę zna wie o co chodzi 👍

Karol6130 napisał:

To I dojechała 

20241230_094307.jpg

Gratuluje niech służy bezawaryjnie w Płocku składana?

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
6 godzin temu, Wiesio80 napisał(a):

-1 i mgły ciąg dalszy 

W październiku żenił się chrześniak dostał 4tys ale przypomniał sobie o mnie jak prosił na wesele...W maju chrzesnica wychodzi za mąż.....ile dać....🤔 Z tego co piszecie no to byk ogonem pomacha.... Dobrze , że to ostatnia z pięciorga 😀

A ja słyszałem, że w Godziszowie to 5k dają chrzestni 😁

Opublikowano
31 minut temu, wojtal24 napisał(a):

przy Tomka wypowiedzi jest mała *nie dotyczy @chloporobotnika poprostu nie bierz wszystkich wypowiedzi o kobietach i sexie do siebie każdy kto Cię tu trochę zna wie o co chodzi 👍

Gratuluje niech służy bezawaryjnie w Płocku składana?

Tak 

Polska

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

...feeeee...🤢

Faktycznie słoma 😊

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

...feeeee...🤢

Faktycznie słoma 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v