Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko winny się tłumaczy Kowalski, tylko winny ...

Nie zawsze 

Tłumaczyłem się już tu z kilku rzeczy które mi zarzucano, a nie były i nie są prawdą.

Trochę więcej zaufania do ludzi ..

Opublikowano
33 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Nawozy naturalne sprzedają ... jak jeszcze prenumerowałem tpr a bylo to bardzo dawno byl o tym artykuł....

Proszę bardzo. Jest swoboda działalności gospodarczej. Rolnictwo to ziemia. Nie masz ziemi, to działalność i wszystko co z tym związane, czyli podarki, ZUS itd...tal to powinno być 

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko winny się tłumaczy Kowalski, tylko winny ...

Ja się nie tłumaczę i nie zamierzam. Ty tam i tak nikogo  w tym bobie nie skrzywdzisz swoimi domysłami. Współczuję tylko ofiarom Kwasiego. Jak mu się zbiegł punkt 7 z 10 to nie było mocnych😂

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Proszę bardzo. Jest swoboda działalności gospodarczej. Rolnictwo to ziemia. Nie masz ziemi, to działalność i wszystko co z tym związane, czyli podarki, ZUS itd...tal to powinno być 

Niekoniecznie. Możesz mieć pasieke, ani hektara ziemi i płacić krus.

Opublikowano
22 minuty temu, Wiesio80 napisał(a):

Proszę nie mam nic wspólnego z Kowalski nie szukam żony ani kochanki a tym bardziej z hektarami zresztą Baks napisał skąd jestem.....🤢🤢🤢

A dlaczego nie szukasz? Masz już, czy wolisz być sam?

Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał(a):

Krzysiu, ja wiem. Napisałem jak, wg mnie powinno być...

Że według Ciebie nie znaczy że to jest dobrze tylko według Ciebie 🤭🤣 niektórzy mają rozdwojenie jažni i twierdzą według nich że nie mają 🤭🤣🤣🤣🤣

23 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

A dlaczego nie szukasz? Masz już, czy wolisz być sam?

🤣🤣🤣🤣🤭

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał(a):

Że według Ciebie nie znaczy że to jest dobrze tylko według Ciebie 🤭🤣

Sławek weź mi to przetłumacz z Twojego na...nasz🤭

• Haha 1
Opublikowano

Nikt nie chce Kowalskiemu odpisywać poza Pafnucym to musi sam ze swoich multikont pisać 🤣😝🤪😯😲

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Pewnie gdzieś w garażu stoi 😁 premię mleczarnia dała to może starczy 🤭 a chojnie dali 🙆‍♂️

tyle co na podlasiu?.

bo jak czytałem to tam grubo 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Richard zobacz twojemu idolowi Mustang się rozkaraczył😂😂😂

I interes w budowlance też się sypnął xD Jak zawsze, po parczewsku xD 

@Krzysztof81 a Mustang na razie się jeszcze nie rozkraczył, ma problem z papierami xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
55 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Nikt nie chce Kowalskiemu odpisywać poza Pafnucym to musi sam ze swoich multikont pisać 🤣😝🤪😯😲

Jez...nie od razu włączył się do akcji, przyglądał się jej zajęty niby pisaniem palcem po ziemi. Odezwał się jednak w końcu słynnymi słowami: „Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem" 

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

a Ty do tego Płocka jedziesz auto oglądać 

do jakiegoś komisu 

ja z okolic to mogę coś podpowiedzieć 

Nie. Na chrzciny jeździliśmy prosić. 

Po drodze znalazłem dwa ML-e ładne, z pierwszych rąk, na miejscu okazało się, że nie z pierwszych, ale oba na airmatic. 

Za biedny jestem na takie luksusy 🤭 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v