Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

No i co ci to pomogło to szczepienie?

Szczepienia są złe.... od kiedy je masowo wprowadzono mamy eksplozje demograficzną, przeludnienie itd. lepiej jak ludzie masowo umierali... przynajmniej ich mniej było. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ja znam blisko właśnie takie przypadki, nie po samej chorobie,  a tylko szprycy. I to mnogo, nie jeden czy dwa.

A ja po szprycy ani jednego, chciał ktoś się zaszczepić to zaszczepił, nie chciał to nie, jego wybór ... I na pewno jakiś ZDesperowany dziadek nie będzie mi mówił co mam robić ze swoim życiem i co mam myśleć ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, nie interesuje mnie co ktoś robi ze swoim życiem, z kim się wiąże, z kim sypia, dopóty dopóki kogoś nie krzywdzi ... Zrozumiesz to wreszcie, nie naprostujesz mnie na swoje myślenie ...

Dopóki tak jak napisałeś nie krzywdzi innych i nie narzuca tego co myśli innym ludziom, niech sobie robi co chce. Każdy ma wolny wybór. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A widzielista?

W poniedziałek ocieplenie.

10 stopni nawet ..

Będzie miło...gnój wywalać...😆

No przydało by się kilka dni maliny glifosatem trzeba spryskać

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Szczepienia są złe.... od kiedy je masowo wprowadzono mamy eksplozje demograficzną, przeludnienie itd. lepiej jak ludzie masowo umierali... przynajmniej ich mniej było. 

Nie żadne szczepienia są złe, a konkretnie to jedno szczepienie, chyba tak ciemny nie jesteś jeszcze żebyś sam wierzył w to co próbujesz mi tu wmawiać o szkodliwości szczepień ogólnie.

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

No i co ci to pomogło to szczepienie?

Żyję i mogłem normalnie pracować

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ja znam blisko właśnie takie przypadki, nie po samej chorobie,  a tylko szprycy.

A ja znałem takie osoby, które się niezaszczepiły i nie żyją. Jeden po miesiącu na OIOM'ie zaraz po dojściu do siebie, zaszczepił się.

I co powiesz o tych przypadkach?

• Like 1
Opublikowano

Teraz, gregor1284 napisał(a):

A jednemu słonko w oczy przyświeciło i pizdnął pełnym pędem. Łbem aż szybę przeciął, łeb też w 3 miejscach poszyli 

O kurna.

Znaczy stłuczkę miałeś?

Ktoś wjechał?

Dobrze rozumiem?

1 minutę temu, MonteChristo napisał(a):

No przydało by się kilka dni maliny glifosatem trzeba spryskać

Zadziała jeszcze teraz?

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

Polak zawsze będzie przeciwko czemuś a nie za czymś. 

Jeden przeciw drugiemu -jak pewnie zauważyłeś czytając 

Każdego indywidualna sprawa,tym bardziej że nic to nie wnosi w dalsze me poczynania

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Nie żadne szczepienia są złe, a konkretnie to jedno szczepienie, chyba tak ciemny nie jesteś jeszcze żebyś sam wierzył w to co próbujesz mi tu wmawiać o szkodliwości szczepień ogólnie.

Ogólnie, to ludzie którzy tą jedną szczepionkę krytykują krytykują wszystkie. W temacie jestem, bo dzieci mają szczepienia. 

Opublikowano
Teraz, jacor73 napisał(a):

Żyję i mogłem normalnie pracować

A ja znałem takie osoby, które się niezaszczepiły i nie żyją. Jeden po miesiącu na OIOM'ie zaraz po dojściu do siebie, zaszczepił się.

I co powiesz o tych przypadkach?

Były i takie przypadki, na zwykłą grypę ile ludzi umiera i się o tym nie mówi, tylko że teraz jakimś dziwnym sposobem dotykają głównie tych co się wtedy szczepili. Inni też pracowali i się nie szczepili, mimo zastraszania w pracy i to w bardzo dużych skupiskach ludzi i nawet nie chorowali.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna.

Znaczy stłuczkę miałeś?

Ktoś wjechał?

Dobrze rozumiem?

Zadziała jeszcze teraz?

No ba, praktykowane od lat, 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zadziała jeszcze teraz?

Jasne. Jak byś teraz łąkę opryskał, to się może opóźnić, to choćby wiosną, ale będzie spalone.  

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Ogólnie, to ludzie którzy tą jedną szczepionkę krytykują krytykują wszystkie. W temacie jestem, bo dzieci mają szczepienia. 

Bzdura, no gdzie wszystkie, do covida jakoś nie krytykowali ani wszystkich, ani żadnej.

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bym pomyślał że wegetacja się zatrzymuje to nie zadziała...

No ale skoro wypraktykowane...no to oki...

Działa, działa, w zeszłym roku w połowie listopada pryskałem przy truskawkach poprzeczniaki i wszystko ładnie spaliło.

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Bzdura, no gdzie wszystkie, do covida jakoś nie krytykowali ani wszystkich, ani żadnej.

Krytykowali. Autyzm miały powodować. ADHD i alergie. Oraz osłabiać system immunologiczny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v