Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

@Desper i @Bogdan_ja Ja za długo go znam aby go bronić chłopaki wiem co to za orzeszek i z czego on jest ulepiony. A ogier do zapłodnienia to z niego żaden bo  strzela ślepakami  

Ale teraz co, chcesz nam wmówić że Kowalski pruł ślepakami do twojej tarczy?   xD

Opublikowano
53 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

On nie tęczowy.

Rozbudowałem cpn

IMG_20241026_154253_521.jpg

to się chwali , i 2płaszcza nie trzeba , funkcjonalność ta sama a miejsca mniej zajmuje i dostawca pewnie problemów nie robi 

tam gdzie brałem piec CO baba miała zbiornik po OO 1500l podobny tylko 2 otwory przez środek to stówe stargowalem bo zbiornika nie chciałem może ktoś sie skusi jak nie wywaliła 

• Like 1
Opublikowano

Lubelski to pomysłowe są.  https://tvn24.pl/lublin/labunie-nie-chcial-wracac-na-piechote-ukradl-ciagnik-sprzed-dyskoteki-po-drodze-podpalil-st8183149

1 minutę temu, konteno napisał(a):

to się chwali , i 2płaszcza nie trzeba , funkcjonalność ta sama a miejsca mniej zajmuje i dostawca pewnie problemów nie robi 

tam gdzie brałem piec CO baba miała zbiornik po OO 1500l podobny tylko 2 otwory przez środek to stówe stargowalem bo zbiornika nie chciałem może ktoś sie skusi jak nie wywaliła 

Masz ogrzewanie olejowe?

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

@Michal2399 

Zapytaj się jako kolor ma jego spe... Bo niestety jego jest mało wartościową jeśli chodzi o zawartość plem....bo jest bardzo niska a płodność jest wtedy bardzo niska. A niestety jakość ple.. jest małe po każdym sto...Trzeba czasu aby się zregenerował. Dlatego parom niestety zaleca się odpoczywać 2-3 dni.

To nie w stylu M... niestety nie bo nie lubi odpoczywać 😂😂😂🤣🤣

Pytasz się mnie skąd  wiem bo żadnej panny jeszcze do tej pory nie zapłodnił 🤣🤣🤣🤣 

A kond.... nie chce używać samo przez się rozumie. 🤣🤣🤣

Przysłał próbkę na znaczku pocztowym?  xD

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Masz ogrzewanie olejowe?

w trakcie kompletowania  materiałów , najgorszy palnik bo to wyższa szkoła jazdy i sporo prądu ciągnie jednak ale myślę piecyk koze w piwnicy postawić i spaliny gonić przez płaszcz pieca olejowego i glikol porozprowadzać do paru grzejników w garażu ale kiedy to się w koncu ogarnie to hvj wie 

Opublikowano
53 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

@Qwazi 

Powiedz mi jak ja z tymi chłopami mam rozmawiać bo czuję się jak w przedszkolu. 

jak byłem młodszy to była taka piosenka nie pamiętam tytułu ale leciało jakoś tak: 

"teraz siadaj tutaj mała nie piero.i się o gwiazdach tylko dawaj jazda ...."

🤭

a może Ty Patracja jesteś babka Kowalskiego 😆😆😆

założyłaś konto żeby go kontrolować 

7 minut temu, konteno napisał(a):

w trakcie kompletowania  materiałów , najgorszy palnik bo to wyższa szkoła jazdy i sporo prądu ciągnie jednak ale myślę piecyk koze w piwnicy postawić i spaliny gonić przez płaszcz pieca olejowego i glikol porozprowadzać do paru grzejników w garażu ale kiedy to się w koncu ogarnie to hvj wie 

Ty jesteś ogarnięty chłopak popatrzył byś po ogłoszeniach na fb ludzie sprzedają grzejniki aluminiowe kupił byś trochę pexa rurek na zgrzewarkę jakąś pompki i piec że zlomu i byś sobie ogarnął eleganckie centralne

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 15.11.2024 o 10:00, szymon09875 napisał(a):

Nie no @Elon się ostatnio żalił że mu krowiarz lulkowy ceny ziemi podbija i że go wykupi bo już mu krowy padają i byki musi sprzedawać, a zbiegło się to z tym jak pisałeś że brakowales krowy i sprzedałeś byki 

Będzie, będzie. 

Frajer Lubelski.

Walencik. 

Już ma bydła mniej, kolega kupił byczka od niego.

Opublikowano
3 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

@Michal2399 

Zapytaj się jako kolor ma jego spe... Bo niestety jego jest mało wartościową jeśli chodzi o zawartość plem....bo jest bardzo niska a płodność jest wtedy bardzo niska. A niestety jakość ple.. jest małe po każdym sto...Trzeba czasu aby się zregenerował. Dlatego parom niestety zaleca się odpoczywać 2-3 dni.

To nie w stylu M... niestety nie bo nie lubi odpoczywać 😂😂😂🤣🤣

Pytasz się mnie skąd  wiem bo żadnej panny jeszcze do tej pory nie zapłodnił 🤣🤣🤣🤣 

A kond.... nie chce używać samo przez się rozumie. 🤣🤣🤣

a w smaku jak 🤔🤣

Opublikowano

Pojedzie do Dubaju jak ten z jego wsi, później będzie że go okradli. Pojechali na kasztany🤣😂 lulki.

Wczoraj był bal, lulki nawet pić nie potrafią, a co dobrze się bawić. 

Dziadek czegoś żeś jeszcze do babki nie zadzwonił. Kupiła sobie nowe barchamy, i czeka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v