Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Na ugorach kukurydza fajnie wychodzi, a i odchwaszczanie skuteczniejsze niż w zbożach.

A jak 5-6 klasa to szkoda roboty, to co zarobisz jednego roku to jak następnego przyjdzie susza to dołożysz ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 godziny temu, szymon09875 napisał:

Tyz fakt.

A wiedziałem bo to marzenie każdego chyba. 

Kiedyś mi się B4 marzyło w budyniu. Jeździł taki u nas na taksówce kupę czasu ;)

Jest w okolicy B4 sedan w budyniu 

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Jprd...

Obchodzi to kogoś?😆

Mnie.

Rodzice nie czytali mi do snu, teraz jak wracam zmęczony to dobrze jest poczytać Bajarza z Podlasia, Bogdana pseudonim Lokata😁

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Zielone, czerwone, niebieskie...może i srebrne..

Nie wiem czy oryginalnie w innych kolorach były...

Wydaje mi się że nie.

Kurna gdzieś mi się zpodzialo zdjęcie mojej Jawy..echch...

Nie było czarnej  Etz 250 .  Ja swoją z zielonej przemalowałem na czarną bodaj w 89 ,czy 90  roku ,i to była jedyna czarna jaką widziałem na oczy . Bagażniki miałem takie same ,i nawet jeszcze gdzieś się walają . Ale kiedyś taki bagażnik ,czy stopka boczna to było coś ,tego bez znajomości nie można było kupić  [88r].

Opublikowano
4 godziny temu, wojtal24 napisał:

jest sens kupowania mieszkania na 4 piętrze bez windy pod wynajem ?

dla młodej osoby o zdrowych nogach czy pary bezdzietnej to jeden hvj 

siostra ze szwagrem tez 4 piętro 

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Jak się bawić to się bawić........

IMG20240926163940.jpg

moze krawędzie tych ażurów warto naspawać elektroda tą co dłuta bezorkowców napawują

Opublikowano

Sarenki na koniczynke wyszły, a tu goło. 🙆 

Milicja dzisiaj mnie odwiedziła na łące 

Rzekomo zanieczyściłem asfalt 

Ja oczy wywalił mówię gdzie jak.

Zajeżdżam, a tam nowy asfalt za***any jak w Głuchołazach po powodzi... ale pole nie moje.

Jechałem po bele, jakiś samochód za mną się trzymał, pewnie spisali numery i zadzwonili.

Nawet rozrzutnik pokazałem, że nie ruszany stoi 🙆

Dopytywał czyje to pole... 

Zadzwoniłem do chłopa żeby wstrzymał się z wożeniem bo bida. Teraz zajechali od sprzątania z flachą samodziału. 

Jak jeździć jak koła się oblepiają... Za każdym wyjazdem trzeba by było sprzątać.

Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał:

Sarenki na koniczynke wyszły, a tu goło. 🙆 

Milicja dzisiaj mnie odwiedziła na łące 

Rzekomo zanieczyściłem asfalt 

Ja oczy wywalił mówię gdzie jak.

Zajeżdżam, a tam nowy asfalt za***any jak w Głuchołazach po powodzi... ale pole nie moje.

Jechałem po bele, jakiś samochód za mną się trzymał, pewnie spisali numery i zadzwonili.

Nawet rozrzutnik pokazałem, że nie ruszany stoi 🙆

Dopytywał czyje to pole... 

Zadzwoniłem do chłopa żeby wstrzymał się z wożeniem bo bida. Teraz zajechali od sprzątania z flachą samodziału. 

Jak jeździć jak koła się oblepiają... Za każdym wyjazdem trzeba by było sprzątać.

Nas kiedyś służba drogowa zdjęła. Rozrzutniki bez klap to mi spadło a znajomy opierdziel zebrał. Inny znajomy policjantom powiedział niech ogarną hydranty przy każdym polu to on chętnie będzie myl 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jak tam po trasie ? 

Elegancko. Prezent zawiozłem to święto w gminie było 🤭 dziewczyny zadowolone chciały żebym częściej je odwiedzał 😁

Z Wałcza pojechałem na Czarnków i Drawsko..

A i pociągiem fajnie się jechało w 1 klasie ze Stargardu donie 4gidz. 10mim

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:

Fajnie się pospało. Powiem wam że jak byłem na audiencji u pani wójt to się pochwaliła że w weekend mają dożynki . Jakoś puźno się wydaje 🤔

może nie wszyscy zdążyli skosić

Opublikowano
49 minut temu, konteno napisał:

trafiło mi się w ręce kilka ostatnich wydań TPR bo znajoma oddała i tak sobie czytam

IMG_20240925_184531.jpg

Jak chcesz to Ci co tydzień będę wysyłał zdjęcia tej strony😂 Jest w domu prenumerator tego tygodnika

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nas kiedyś służba drogowa zdjęła. Rozrzutniki bez klap to mi spadło a znajomy opierdziel zebrał. Inny znajomy policjantom powiedział niech ogarną hydranty przy każdym polu to on chętnie będzie myl 

Przepis sam w sobie nie jest absurdalny. Kawałek deszczu i na takim gnoju można wywinąć 

Tylko dla nas sprzątać za każdym wyjazdem to absurd.

Ile razy przy budowie eski przy wyjazdach gromada błota na krajowej drodze była i nikt nie lata co chwila z zamiatarką...

33 minuty temu, 6465 napisał:

Elegancko. Prezent zawiozłem to święto w gminie było 🤭 dziewczyny zadowolone chciały żebym częściej je odwiedzał 😁

Z Wałcza pojechałem na Czarnków i Drawsko..

A i pociągiem fajnie się jechało w 1 klasie ze Stargardu donie 4gidz. 10mim

Co to za robota, że tyle dojeżdżać? 🤨 

Flixbus nieaktualny?

Opublikowano
6465 napisał:

Fajnie się pospało. Powiem wam że jak byłem na audiencji u pani wójt to się pochwaliła że w weekend mają dożynki . Jakoś puźno się wydaje 🤔

raczej wczas bo i kukurydza u nas jusz ziarnowa zeszła 🤭😁

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Agrest napisał:

Mnie.

Rodzice nie czytali mi do snu, teraz jak wracam zmęczony to dobrze jest poczytać Bajarza z Podlasia, Bogdana pseudonim Lokata😁

widzę że ubodlo 🤣🤣🤣...wiesz jak się nazywa głupiec co przeczy faktom które ma podane pod nos 🤔😜🤣🤣🤣🤣🤣🤣 odpowiedz sobie sam 😙 jesteś mocny w opowiastkach a ja przychodzi położyć karty na stół to wymiekasz bo siedzisz po uszy w kredycie ..pokwicz sobie teraz na rudego 😜...bajarzem to sam jesteś i są tu dzieci co czytają te opowiastki do snu 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Pług naprawiłeś ? Drogi biznes wyszedł ?

Tak

Materiał 170kg x 18

Robota 20h x 200

Hartowanie 1500

54 minuty temu, konteno napisał:

moze krawędzie tych ażurów warto naspawać elektroda tą co dłuta bezorkowców napawują

Kilka mam tak zrobione 

Opublikowano

Prrr Boguś, bo w zakręt się nie złożysz.

Nie widzisz że wszyscy mają tu bekę? 

Nikogo Twój portfel nie interesuje, a Ty wyskakujesz co i rusz  z lokatami jak rudy podczas powodzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v