Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Mają i długodojrzewające, kto co lubi. Degustowaliśmy jeden to niebo w gębie. Ale wyprzedane w piątek po południu.

140zł/kg z kozieradką, na inne nie patrzyłem.

Deska 60zł

No patrzyłem właśnie. Miękkich probowales?

Opublikowano
Przed chwilą, lukasz20 napisał:

Mnie irytowała strata czasu przy betoniarce, pomimo że jakoś szczególnie dużo gotowego materiału nie potrzebuję. Jak w pełni stworzę "linię" to może ktoś będzie chciał żeby mu zaprawić.

Nie mam betoniarki. Sypię po pół wiaderka i mieszam wkrętarką.

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

prądnica 

Mi zdechła prądnica , pasek zerwało. Nowa 600 kilka lat temu.

Taniej wyszło kupić alternator i akurat 12v niż prądnicę.

Opublikowano
2 minuty temu, lukasz20 napisał:

Mnie irytowała strata czasu przy betoniarce, pomimo że jakoś szczególnie dużo gotowego materiału nie potrzebuję. Jak w pełni stworzę "linię" to może ktoś będzie chciał żeby mu zaprawić.

No ja już chce , pierwszy klijen za darmo z nasionami 😛

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

To samo co u mnie rzepak 😬

9mm deszczu spadło LRA 

Tu czarna gąsienica , to gnatarz, u ciebie tolnica xlbo łokaś, choć zdjęcie pobieżnie obejrzałem

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

I nie będziesz się bał przyjechać na północną część łódzkiego?🤔 Zajedziemy z Markiem do Łukasza to cię zawitamy 😆

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

prądnica 

To samo i u mnie 

Wstawiłem 74ah i jest ok 

Akumulator wyjęty ze skody bo nie chciała odpalić 

W ciapku działa, odpalany codziennie, teraz minimum dwa razy dziennie 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

No patrzyłem właśnie. Miękkich probowales?

Nie pamiętam ale chyba nie. Wchodzę wysłucham wykładu na temat sera który wskażę i biorę albo pytam o kolejny. Zwykle po 2-3 kupuję, ale córka łakoma jak ja na sery to za bardzo się nie pojje 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Łukasz, patrz, jest klient. Usługa darmo, zaprawa orius 600zł/t🤣

Opublikowano
6 minut temu, lukasz20 napisał:

Tu też w..rwia ta reszta zboża co zostaje na dnie ślimaka

Zaprawialem psienżyto, wcześniej było żyto 

Później było 3 uprawy w łanie bo i pszenica się przypałentała

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Chiba będę % pobierał 😜

😄🍻🍻

5 minut temu, Karol6130 napisał:

Zmijka była by lepsza niż łyżka 

Tylko młynek nie nadąży podać żeby dobrze odwiać

Dokładnie. Poza tym kosz przyjęciowy może posłużyć jako workownica zaprawionych ziaren. 

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pierwszy już był...🤭

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

rozkażę mu zakupić nowe

Z auta niech daje swój 

A jemu daj 50 zł i niech se kupi na szrocie

Tylko paragon niech weźmie żebyś wiedziała czy tam co nie utargował jeszcze

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Do piwa to golonka, żeberka czy jakieś skrzydełka w miodzie, a nie jakieś śmierdzące znoszonymi skarpetami sery ...

Rzadko się z Tobą zgadzam ale tu masz 100% racji. Z egzotyczniejszych to ryby suszone albo świńskie uszy, ewentualnie orzeszki a nie jakieś serki. Dobre to dla dzieci.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Piotruś jak ja byłem w twoim wieku i ktoś mi mówił o dziewczynach to aż kwiczałem

I to je skutecznie odstraszało.

Nawet nie chcę myśleć jaką ksywę Ci nadały🥺

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v