Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Agrest napisał:

Niech przyjdzie angielska jesień plus syberyjska zima  i oczy wielu się otworzą.

Tyle tylko że większość zwolenników zielonej rewolucji to otumanieni mieszkańcy miast. Oni mają ciepło w rurach

po tych zmianach klimatu z ostatnich 40 lat już nie będzie mocnych zim 

Edytowane przez Mateusz1q
Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Sławek jeszcze by i Twój wacek zapłonął jak byś zobaczył moją kobiete 😛

To w końcu ona jest twoja czy nie?

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

A to jedna jest na świecie ? Oj panowie sensacji szukacie gdzie jej nie ma 🤭

A ty w domu czy na wyjeździe? A by tak nie zbłądzij bo jak mnie upoważni twoja Pani to żebym cię nie musiał ma dobrą drogę sprowadzić😉

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

46 minut temu, slawek74 napisał:

nie pytaj o urodę czy by Cię ktòraś chciała 🙋‍♂️😁

a masz jakąś 🤔 czy miałeś 🤔

Opublikowano
MonteChristo napisał:

Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

To w końcu ona jest twoja czy nie?

marzyć ludzka rzecz 🤭😁

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Dobrze ze jesień idzie

Będą w domu siedzieć

Dziś na 173km widziałem tylko 3 dryndy dwukołowe

Jeszcze dłuuuugo będą jeździć, a jak będzie jak w 2023 to już 1 stycznia się nowy sezon zacznie xD 

W połowie listopada 2023 ostatecznie zaparkowałem w garażu, w połowie lutego już znowu jeździłem ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

11ha oporu dzisiaj 

Jeszcze 7 i bajlandooo 🕺💃 

Pobudka o 5, kończyć oranke i jeszcze sól rozsiać niech się płucze 

Kolega wpadł na odrobek 10ha agregatem zagęścił, jutro ma przyjechać 

Myślę, że do północy i będzie galante pod siew.

Nie kurzy się, chłodno, nie trzeba gardła klimą drażnić. Bardzo fajny czas 

Tam gdzie na wiosnę nie dało wjechać mokro tam teraz szczapy pług rwie aż traktorem rzuca. 

Jak robota idzie to i zmęczenia człowiek nie czuje 🙆

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v