Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, przemek28_28 napisał:

Z racji wykonywanej pracy jeździłem wieloma różnymi autami…. Kuga z SUV-ów to było najgorsze auto jakie miałem. Niezbyt duże w środku, łykało 12-16. Jeśli chodzi o ten przedział to tylko Nissan Qashqai, najlepiej wykonane auto 

Dowalilłeś z tym quśkajem chyba 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
18 minut temu, Belaruss820 napisał:

No właśnie wiem że mijać te dwie lokalizacje😂 @12Pafnucy czyli ty masz tego z dużym grillem? 2017 chyba się zaczynały. Taki właśnie mi się podoba. No dużo jest tych benzynowych,jeden mówi żeby diesla unikać,żona będzie jeździć krótkie trasy to benzyniak lepiej wypada,no ale więcej diesli na rynku chyba,no i mi znajomy co ma mondeo mówił że dobry silnik. Chyba będę w diesla celował,a napęd jak? FWD,AWD, stałe 4x4? Mi wystarczyłby na przód ale może być też AWD ostatecznie. No i właśnie wyświetlacz musi mieć,te dwójki z tym małym ekranikiem i konsolą jak w jakimś radiu...porażka jak dla mnie

Tak z dużym grlem.

2019

Poczytaj opinie o silnikach w internecie.

Nie bez powodu bywają kupę tańsze z 1,5 silnikiem

• Thanks 1
Opublikowano
58 minut temu, Belaruss820 napisał:

@GRZES1545 @12Pafnucy i kto tam jeszcze z Kugą? Jakie macie modele?jakie wyposażenie,na co zwrócić uwagę? Wczoraj stwierdziłem że trzeba już na poważnie rozglądać się za samochodem. W najbliższym czasie do Lublina do salonu zobaczyć poleasingowe,w Warszawie też trzeba będzie coś obejrzeć. No najpiękniejsze są w Zwoleniu albo w Ostrowii Mazowieckiej😂

Mitsuboshi ASX, Dacia Duster

Opublikowano
25 minut temu, Karol6130 napisał:

Się robi się tym co jest

pier**lone socjalisty nie chcą dwa razy większej dać i weekend trzeba poświęcić 

20240824_145512.jpg

Honorny bądź...pier...l... specjalistów...kup za swoje💪...pokaż im, że se mogą 🤷...

Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

Na jutro... Jeszcze miód i bakalie i będzie mrowisko. Ja też muszę auto zmienić na jakieś nowsze ale nie chcę suva

IMG_20240824_151448.jpg

Powiedz gdzie będziesz to przyjadę,wezmę na chwilę wolne w robocie. Uwielbiam takie przysmaki,faworki,kruche ciastka,obwarzanki🥧

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Jest s60 z 22 

Żona nie chce już "osobówki", przyzwyczaiła się do wyższego auta i jak musi passatem jechać to mnie wyklina. Siedziałem w XC60(no chyba że o takim mówisz bo S60 to limuzyna),wnętrze nie powala,ale wygodne 

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Jeszcze Tucson ewentualnie...

Ojciec mój ma, to żona mówi że za duży dla niej(mowa o roczniku 2019), Kuga jakby ciut krótsza,no i właśnie II polift najbardziej taki pasujący.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Żona nie chce już "osobówki", przyzwyczaiła się do wyższego auta i jak musi passatem jechać to mnie wyklina. Siedziałem w XC60(no chyba że o takim mówisz bo S60 to limuzyna),wnętrze nie powala,ale wygodne 

Marcin cenę trzymają. Ryśka byś łykał na starcie 😁

IMG_20240813_023241.jpg

Edytowane przez 6465
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Honorny bądź...pier...l... specjalistów...kup za swoje💪...pokaż im, że se mogą 🤷...

Teraz będą w uj drogie 

Programy idą 

Bo taki jest plan

Rozrzutnika, tego co rozmawialiśmy już żałuję że nie wziąłem wtedy za swoje.

Wtedy gloryfikowali vatowców, to mnie wkurwiło i odpuściłem 

Teraz będą mieli znowu swoje 5 minut

Ale to będzie tylko chwila bo zachód zrobi promocje i leżą 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Marcin cenę trzymają. 

IMG_20240813_023241.jpg

Volvo ma już to w sobie że wnętrze prawie w każdym wygląda tak samo, jedna wielka ściana, pokrętła i guziki. I to mi się nie podoba w stylistyce 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

@GRZES1545 @12Pafnucy i kto tam jeszcze z Kugą? Jakie macie modele?jakie wyposażenie,na co zwrócić uwagę? Wczoraj stwierdziłem że trzeba już na poważnie rozglądać się za samochodem. W najbliższym czasie do Lublina do salonu zobaczyć poleasingowe,w Warszawie też trzeba będzie coś obejrzeć. No najpiękniejsze są w Zwoleniu albo w Ostrowii Mazowieckiej😂

Jest piękna i pewna Q3  

Screenshot_2024-08-24-15-34-23-637_com.google.android.apps.messaging.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Teraz będą w uj drogie 

Programy idą 

Bo taki jest plan

Rozrzutnika, tego co rozmawialiśmy już żałuję że nie wziąłem wtedy za swoje.

Wtedy gloryfikowali vatowców, to mnie wkurwiło i odpuściłem 

Teraz będą mieli znowu swoje 5 minut

Ale to będzie tylko chwila bo zachód zrobi promocje i leżą 

Znajomy chciał na mgr rozrzutnik ale nie dostał. Wziął kredyt i kupił Apollo 13 czerwonego na full opcji(coś z kołami ze starszej generacji,tłumaczył o co chodzi ale nie pamiętam już), to mówi że zakup trafiony pomimo że to była roczna używka czy popokazowy...

2 minuty temu, Łolek napisał:

Jest piękna i pewna Q3  

Screenshot_2024-08-24-15-34-23-637_com.google.android.apps.messaging.jpg

Żona nie chce już nic ze stajni VW...chciałem jej t-roca zaproponować

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Fajna tylko duża. Myślałem o takiej. 

To mniejsza jest Sandero, taki wyższy Nissan Micra

2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Znajomy chciał na mgr rozrzutnik ale nie dostał. Wziął kredyt i kupił Apollo 13 czerwonego na full opcji(coś z kołami ze starszej generacji,tłumaczył o co chodzi ale nie pamiętam już), to mówi że zakup trafiony pomimo że to była roczna używka czy popokazowy...

Mazda CX3 albo CX5

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Unia to jest raczej ostatni z producentów za którym bym patrzał 

Do tego nie ma części 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jest i to nie tak mało. Panda, Picanto, Fiorino. W przyszłym tygodniu mam oglądać Picanto ale ten ekran mnie odstrasza.

znaczy miałem na myśli małe SUV-y

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v