Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
17 minut temu, pedro2 napisał:

Yebany konfident. Jeszcze do tv poszedł się pochwalić 🙆  

https://vm.tiktok.com/ZGecDc3VH/

I sam dostał mandat 🤣 

Pan Bóg czuwa 👍 

Mógł jeszcze mu nogi poplątać to by głupi łeb na chodniku rozwalił.

Co za ludzie 

Pewnie konfident pokoleniowy. 

Jeszcze tym przed kamerami się chwalić 🙉

Kolegów to on raczej nie ma 😁

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał:

No jak to tak na zdjęciu jest równa z kosiarką w pionie 😄

No jest pod kolana...jak na dachu od ciągnika się stoi🤭

5 minut temu, Strongman napisał:

NIE jakoś się rozeszło miałem to wykupić a inne sprawy i pozostało po staremu.

A dobra...mieli przedwczoraj problem techniczny...nie mogłem wprowadzić zacielenia. Zadzwoniłem i po 3 godzinach dostałem SMS, że problem z serwerem usunięty i przeprosiny za utrudnienia 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Jest uszczelka

Kurła cały zestaw do głowicy

Nawet uszczelniacze zaworów i P0dkładki P0d wtryski

Trzeba wymontować zawory i wymienić uszczelniacze jak są żeby na darmo nie leżały. 

IMG_20240814_112340.jpg

Nie zapomnij o szpilkach

Opublikowano
2 godziny temu, Andpol napisał:

Niby co mają kontrolować?

2 godziny temu, marulekk napisał:

Ale w ramach czego ekoschematów czy tak ogólnie hektary mierzyć?

Powierzchnie upraw na działkach, zapewne po tej historii jak nie zgodziłem sie  z ich stanowiskiem gdzie na pół hektarowym wybiegu -użytku zielonym obok obory nie uznali tego do płatności gdyż na fotce satelitarnej stwierdzili obecność 3 przyczep i ciągnika z opryskiwaczem. Ich zdaniem to już park maszynowy i dopłata na to się nie należy. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie zapomnij o szpilkach

Szpilek nie ruszy ... I w ten sposób będzie robił uszczelkę jeszcze raz ... Znając życie w żniwa, bo zima to się kombajn nie psuje xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
marulekk napisał:

U was na Trzebieszowach Pietrek bedzie🤔   

zjazd w Jeruzalu... a foto co pokazałeś to pełno jeziorów 🙆‍♂️🤦

12Pafnucy napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

jutro zjazd miłośników serialu ,,Ranczo,, wybiera się kto 🤔 Pietrek ma być i Czerepach 🙋‍♂️

Byś miał motór, to byswa sie kajtneli....

Ale ni mosz

no nimom 🤷‍♂️ ale kilka dzisiaj potestowałem 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Nie

Były wyciągane jak kupiłem przyrząd do sprawdzania

To wyciągnąłem żeby się nauczyć. 

Fajna prosta robota przy wtryskach. 

Masz jaki przyrząd do wyciągania wtrysków? W perkinsie by pasowało wyciągnąć do sprawdzenia ale ja się boje tego ruszać, mam przykre z tym doświadczenia. A masz klucz żeby dobrze głowice dokręcić?

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Pewnie konfident pokoleniowy. 

Jeszcze tym przed kamerami się chwalić 🙉

Kolegów to on raczej nie ma 😁

Po tym jak poszło w eter to teraz będzie miał dużo kolegów tylko takich na opak.

Szkoda, że nie rudy bo był by komplet 🤣 

8 minut temu, konteno napisał:

Najwyżej pojedziesz nim na wyścigi kombajnów do Luksemburga😆

Na białostockiej grupie jakaś firma rzuciła pomysł czy by u nas tego nie zorganizować.

Handlarzom ze Zbuczyna respiratory podłączali w warsztatach 🙆

Kurna nie chcą dać po 9.5 za ha qqruszki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v