Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
konteno napisał:

wczoraj bramka odwieziona , gwarancji nie dałem że znowu sie nie POłamie ale POwiedziałem żeby bykom do kojca nie wstawiał , ocynku wincyj spawać nie bede 

IMG_20240807_210734.jpg

uważaj na opary podczas spawania ocynku. są trujące.

Opublikowano
slawek74 napisał:

kris91 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

miałem takiego.... ech.... sentyment. pewnie nie kojarzysz co to za model. ja miałem 601 s de lux

Ten też 601

Messenger_creation_1dd1af76-b414-4729-aa14-6b252825d06f.png

Messenger_creation_be3c4cff-11a4-4c1b-b022-ff292def2fe3.jpeg

może przedlift albo po 🤔🤭

i to i to. przed był ciut inny. 501 chyba. potem były już te 1.1 z silnikiem VW

to był jednak trabant 500 ten przedlift

Opublikowano
54 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wiesz, ale nie wszyscy patrzą kiedy wpłynie dopłata/zapomoga, żeby dozbierać żeby coś kupić... Czasem są pieniądze a myślę, że nowym pojeździ dłużej niż wypierdzianą używką przez jakiegoś Helmuta.

Nie był bym tego taki pewien Piotrze. Nowe to były dobre jak na jakość materiałów nie oszczędzali i ekologi nie wprowadzali. 

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Nie był bym tego taki pewien Piotrze. Nowe to były dobre jak na jakość materiałów nie oszczędzali i ekologi nie wprowadzali. 

Nie sądzę, że zgnije szybciej niż obecne. A z używanych znów dużo diesli a ja diesla w samochodzie nie uznaję... Jedynie większy wybór LPG. 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Nie sądzę, że zgnije szybciej niż obecne. A z używanych znów dużo diesli a ja diesla w samochodzie nie uznaję... Jedynie większy wybór LPG. 

taka jak pisał Mariusz dacia Sandero 1.0 z fabrycznym lgp

Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Te, te, miał u mnie wyrabiać za miskę ziemniaków, razem z całą rodziną.

Z całym szacunkiem dobry człowieku ale mam trochę większe ambicje niż pracować z całą rodziną za miche kartofli.

Wolę u siebie zasadzić😆

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał:

To kupuj 20 letnie auto

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Z całym szacunkiem dobry człowieku ale mam trochę większe ambicje niż pracować z całą rodziną za miche kartofli.

Wolę u siebie zasadzić😆

Tak odrzucić wyciągniętą do Ciebie rękę

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

A i ja dziś po królewsku popił kompotu 

20240811_151033.jpg

Ale zaszalałeś 🤣🤣 mirabelek nie masz w okolicy żeby uzbierać.🤔. Kurde fajny weekend. 

Opublikowano

pioter se kupi tego trabiego i bedziemy zazdraszczac 😂 zalozy silnik wieswagena i lgbt i do konca zycia bedzie jezdzil...

39 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W Janowcu nie, w Kazimierzu po drugiej stronie Wisły byłem ;) 

Ze zdjęć wygląda podobnie do tego co byłem dzisiaj.

A skąd wiesz że sam byłem ?? Nigdzie nie pisałem że sam ...

tyle kilometrow na tylnym siedzeniu ???  

38 minut temu, 12Pafnucy napisał:

O kurna....szacun....

ja znam lepszego - w nocy sor w dzien motor 🤣

za pare lat bedzie po doktorach chodzil.. 

14 minut temu, gregor1284 napisał:

A i ja dziś po królewsku popił kompotu 

20240811_151033.jpg

u mnie z mirabelek zolty wychodzi..

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, 6465 napisał:

Wolę u siebie zasadzić😆

a bata w tym ręku nie widzisz🤔🤦

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

tyle kilometrow na tylnym siedzeniu ???  

A dlaczego nie ? Rekord zrobiliśmy Gdańsk jednego dnia w tą i z powrotem(700km), tylko to S7 to się trochę szybciej niż dzisiaj jechało, czas na moto podobny.

Uwierz mi że to dużo lepsze niż jechać autobusem śmierdzącym kanapkami z kiełbą czosnkową xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak by nie napisał w kolejnych postach o zapierdalaniu to może bym i nie odrzucił 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, MonteChristo napisał:

To kupuj 20 letnie auto

Jeżdżę takimi i nie narzekam. 

6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Toż chodzę od dawna...

Póki można trzeba trochę mieć radości z życia.

Kurna nawet na grillu trochę byłem...

U Ryśka?🤔🙆‍♂️

Ja też był,  u teściowej 🙂

Edytowane przez GRZES1545
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v