Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

Co to za wynalazek może być??? 

IMG_20240524_202051_100.jpg

Barszczyk. 

Kumpel jak swojej kwiatek zerwał na spływie po Rospudzie, to po dzisiejszy dzień blizny 

Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

sosnowski? 😂

Ja wiem? Nie za małe? Do tego całe pole tego. Myślałem, że siane. 

6 minut temu, HF86 napisał:

Barszczyk. 

Kumpel jak swojej kwiatek zerwał na spływie po Rospudzie, to po dzisiejszy dzień blizny 

Opublikowano (edytowane)

Tak czytam to myślę że co nie którzy mają tu ból d*py z powodu że są więksi od nich.  Po co to komentować kogoś skoro się nie zna jego sytuacji. Lubi to co robi to co mu żałował. Niech się rozwija. Jego sprawa. Ja to się cieszę że tacy są i im kibicuję bo i czynsz można spory wyciągnąć a i sprzedać drożej. 

Edytowane przez 6465
  • Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Tak czytam to myślę że co nie którzy mają tu ból d*py z powodu że są więksi od nich.  Po co to komentować kogoś skoro się nie zna jego sytuacji. Lubi to co robi to co mu żałował. Niech się rozwija. Jego sprawa.

Czy wieksi? Niekoniecznie. Niech tyrają sobie ponad siły, ja tam ich wspieram duchowo. Ostatnio jeden ciągnik kupował i mówi że 220km wystarczy no to mu mówię bierz coś koło 300 to zapas mocy będziesz miał a nie martwił się czy kucy wystarczy. No i posłuchał i kupił, bo booscie ma 306km rumak, 970 netto. Teraz przyczepy ma szukać następnej to też trzeba mu podpowiedzieć będzie 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Czy wieksi? Niekoniecznie. Niech tyrają sobie ponad siły, ja tam ich wspieram duchowo. Ostatnio jeden ciągnik kupował i mówi że 220km wystarczy no to mu mówię bierz coś koło 300 to zapas mocy będziesz miał a nie martwił się czy kucy wystarczy. No i posłuchał i kupił, bo booscie ma 306km rumak, 970 netto. Teraz przyczepy ma szukać następnej to też trzeba mu podpowiedzieć będzie 

No ale to czemu go tak podpuszczasz? Masz świadomość że wpędzasz go w kłopoty 

Edytowane przez Mateusz1q
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dokładnie. Nie żałuj ludziom roboty. Namów jeszcze na nową sieczkarnie czy kombajn.

1 minutę temu, Mateusz1q napisał:

No ale to czemu go tak podpuszczasz? Masz świadomość że spędzasz go w kłopoty 

Zazdrość przez ciebie przemawia. Jakie kłopoty. Trzeba się rozwijać.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Mateusz1q napisał:

No ale to czemu go tak podpuszczasz? Masz świadomość że wpędzasz go w kłopoty 

Toć chyba dobrze doradziłem? Nikt nie ma we wsi ciągnika o większej mocy 

Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Barszcz ale ten zwykły  nie Sosnowskiego 

Rośnie na rowach takie badziewie i w środku to puste jest, kiedyś rurki z tego wycinaliśmy do strzelania z jarzębiny 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Barszcz ale ten zwykły  nie Sosnowskiego 

Daj mu jeszcze z 3 tygodnie, to kwiaty jak parasole będą. 

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale na te ponad hektarowe kawałki to jakaś kubota wystarczająca będzie 

A za tą cenę to będzie ich dwie 

Wpuściłeś Pan w maliny tego jednego

I te działki nie są jeszcze złe 

Ponad hektar mają 

Do takich to rozsiewacz i opryskiwacz muszą być na ful opcji

Choć Marcin by ogarnął 30 z termitem

Opublikowano

Tak czytam, rację macie u siebie bym nie pracował pewnie dziś poza tym co konieczne. 

Choć gaspardo dziś chcę współpracować a wczoraj na koniec to myslalem że to podpale 🤭 ujowa ta kukurydza bo ziarno pomarszczone 

IMG_20240530_111152.jpg

• Sad 1
Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak czytam, rację macie u siebie bym nie pracował pewnie dziś poza tym co konieczne. 

Choć gaspardo dziś chcę współpracować a wczoraj na koniec to myslalem że to podpale 🤭 ujowa ta kukurydza bo ziarno pomarszczone 

IMG_20240530_111152.jpg

Szymek nie potrafisz się postawić 🤔 przecież taki fachowiec jak Ty powinien stawiać warunki 🤷

Opublikowano

Zazwyczaj propagatorzy świąt, najbardziej zabiegają by jakieś sklepy były otwarte, restaurację, czy hotele i oczywiście stację paliw, bo wczorajsze paliwo to nie to samo, a i alkohol może się skończyć po pierwszej butelce 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v