Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał:

Gdyby chciała krowy doić to bym się już żenił 

Bo "karmi" dobrze, nawet więcej niż dobrze

U mnie moja też krów nie doi ,i w pożyciu to nie przeszkadza  ,i krowy podojone

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Kris głowa do góry.

Dobrze będzie.👍

Słabo to już widzę, na prawdę słabo.

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I po co ta kobieta?

Jakbyś poznał bratnią duszę z którą bys się wręcz dogadywał beż słów, zmieniłbyś zdanie, serio mówię.

4 minuty temu, kizak napisał:

To prawda ,w życiu jest lżej ,jak masz się z kim pokłócić . Niby zębami gazuje , ale pomocną dłoń poda ,i to jest dobre.

To co przeżyłem z nią przez ostatnie 2 lata, to w sumie był najlepszy okres w życiu, wszystko było takie łatwe, praktycznie żadnych zmartwień i skończyło się wszystko.

• Sad 3
Opublikowano
10 minut temu, kizak napisał:

Ty to jak ksiądz ,nie ,,doświadczył '' a wie lepiej ,podaje gotowe recepty i   uczy;)

Mi kłopotów dodatkowych nie potrzeba. Mam co robić i bez nich.

5 minut temu, kris91 napisał:

Jakbyś poznał bratnią duszę z którą bys się wręcz dogadywał beż słów, zmieniłbyś zdanie, serio mówię.

To co przeżyłem z nią przez ostatnie 2 lata, to w sumie był najlepszy okres w życiu, wszystko było takie łatwe, praktycznie żadnych zmartwień i skończyło się wszystko.

Nie ma takich ludzi a na pewno nie w moim wieku.

20240413_075140.jpg

Opublikowano
55 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak większa trawa niż truskawki to zdecydowanie za późno na opryski, a po drugie już wybija pąk kwiatowy, to za późno na opryski od trawy ... Teraz do końca zbiorów to już tylko motyka zostaje ...

Jeden facet przypadkiem psiknął swojej kobicie i w tym miejscu nie rosną jej włosy dlatego unikam jak ognia wszrlkiej chemii. A truskawka jako roślina wieloletnia bez oprysku się nie uda. Motyką nie będę darni rozbijał bo to syzyfowe prace. Skupię się na warzywach😗

35 minut temu, Qwazi napisał:

po deszczu zawsze wychodzi słońce...

Kibic Liverpoolu?😂

29 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

I po co ta kobieta?

Żeby truskawki przekopać

Opublikowano (edytowane)

W tv tylko ta aborcją,juz mam dość tych pierdół 

Ja jak mym kupował to bmw m3 z 3litowym silnikiem diesla 340km i mało pali jak na taką moc.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
25 minut temu, kris91 napisał:

Nie Twoje było, to się rozpi....lilo. 

Kiedyś też dna dotknąłem i sporo czasu tam spędziłem. 

Nie chciałem słuchać że będzie lepiej, a jest I w Twoim przypadku też będzie lepiej. 

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

Nie Twoje było, to się rozpi....lilo. 

Kiedyś też dna dotknąłem i sporo czasu tam spędziłem. 

Nie chciałem słuchać że będzie lepiej, a jest I w Twoim przypadku też będzie lepiej. 

Żeby człowiek chociaż był wygadany to inaczej może by było, a to cichy i odezwać się wstydzi. Ehhh

Opublikowano

A myślisz, że ja taki mistrz konwersji 🤭

Grunt, to sobie w głowie poukładać i pozbyć się części problemów i obciążeń .

Młody jeszcze jesteś I nie głupi. 

Sprzedać, też raczej masz co i na życie starczy. 

Opublikowano (edytowane)

@HF86  Teraz to w cholere wszystkiego mi się odechciało tak na prawdę. Nawet zastanawiam się po diabła mi jednemu krowy potrzebne, ani to życia przy nich, ani nie zabiorę czy przekażę, bo nie ma komu.

Edytowane przez kris91
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v