Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No dlatego masz orginalne mocowania. Bo to w tym wszystkim najdroższy gips.

Chyba to dopłata do kukurydzy. Tak liczę to by pasowało. Bo dopłaty bezpośrednie to chyba podpisane.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale mój miał.....tylko że stare były i trochę uszkodzone...

Zobacz sobie na wcześniejszych fotkach

W SMS znajdę to zerkne.

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Tak z ciekawości...

Słyszeliście wieczorem czy w nocy jakieś trąbiące samochody przejeżdżające przez wieś? 

Racyl?

Ja tylko samoloty słyszałem.

No i deszcz nad ranem.

Opublikowano
6465 napisał:

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

..no ma to taki fajny zapach...

Jak się jeździło?

Kiedy bardziej nowy model jednośladu?

A no nie wiem. Jakoś się starzeje, a i czasu nie ma. Dziś przyszła mi jakaś jałumużna z ARiMR. Ale nie wiem za co.

za kukurydzę bo mi też wczoraj weszlo

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Racyl?

Ja tylko samoloty słyszałem.

No i deszcz nad ranem.

Miała być taka akcja w śród kierowców w podziękowaniu za blokowanie dróg że jak w nocy będą przejeżdżać przez wieś to będą trąbić ale jak widać w necie każdy mocny 

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Miała być taka akcja w śród kierowców w podziękowaniu za blokowanie dróg że jak w nocy będą przejeżdżać przez wieś to będą trąbić ale jak widać w necie każdy mocny 

Może trąbili a nie słyszałem, ostatnio mam sen mocny, jak usnę koło 22 to do 5 śpię.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Ja coś słabo sypiam ostatnio...

A bo sobie kropię przed snem... A czasem i wcześniej, kurna takiego czegoś smacznego mimo, że kolorowego jak dziś to nigdy nie piłem. Sąsiad mnie poczęstował, tak kontrolnie, na rozgonienie chmur, aby się w drodze powrotnej nie wywrócić i kolana do reszty nie zniszczyć.

• Haha 5
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

co ma być ładniejszy od reszty.... świata 🤪

Ale on brudny jest i tak.

W środku tyż usyfiony...

Cza by coś do czyszczenia plastiku,  tapicerki kupić.

Błotniki skrętne, ale coś to nie działało. Nie trafiał ogranicznik w odpowiednie miejsce...

Przerabiałem, teraz fajnie to chodzi.

Ze dwa lata, się POprawi wszystko....i będzie można sprzedać.

Następny będzie jelonek ..

Ty brudnego nie widział 🤭🤪

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A bo sobie kropię przed snem... A czasem i wcześniej, kurna takiego czegoś smacznego mimo, że kolorowego jak dziś to nigdy nie piłem. Sąsiad mnie poczęstował, tak kontrolnie, na rozgonienie chmur, aby się w drodze powrotnej nie wywrócić i kolana do reszty nie zniszczyć.

nie należy kierować się uprzedzeniami, kolorowe też może być dobre

17 minut temu, soltys48 napisał:

Niech trąbią

Tylko niech uważają bo mogą kamienie z nieba przywołać 🤭

i brony

1711118376_ruaswi_600.jpg

Opublikowano

No i dzień cza kończyć 

Polska zjechana, kasa zarobiona, klient zadowolony

Oby tak dalej 

Teraz poidło naprawione 

Z sołtysem słowo zamienione

Jeszcze jakaś Patrycja dzwoniła, mówiła że z radia

Czasu nie miałem na bajere to powiedziałem że ja to mam słabą antenę😉

• Haha 3
Opublikowano
jahooo napisał:

12 minut temu, Chłoporobotnik napisał: A bo sobie kropię przed snem... A czasem i wcześniej, kurna takiego czegoś smacznego mimo, że kolorowego jak dziś to nigdy nie piłem. Sąsiad mnie poczęstował, tak kontrolnie, na rozgonienie chmur, aby się w drodze powrotnej nie wywrócić i kolana do reszty nie zniszczyć. nie należy kierować się uprzedzeniami, kolorowe też może być dobre

chinki i murzynki też 🤭🤔😁

Opublikowano
14 minut temu, jahooo napisał:

nie należy kierować się uprzedzeniami, kolorowe też może być dobre

Na duże ilości to się nie nadaje. Na lato to byłoby super, przy takim zrzucaniu zboża... Setka takiego zimnego do szklanki, resztę dopełnić lodowatą wodą i chlup.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał:

Teraz każda będzie chciała przynajmniej zobaczyć 

Bardziej by chciały jakbyś powiedział, że... prężna...Twa antena 🤭😉

Opublikowano

Przyszedł rachunek za prąd i prognoza na kolejne okresy rozliczeniowe.

Lipcowy rachunek bagatela- 90% wyższy🤕🤕🤕

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Przyszedł rachunek za prąd i prognoza na kolejne okresy rozliczeniowe.

Lipcowy rachunek bagatela- 90% wyższy🤕🤕🤕

To dla dobra klimatu 😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v