Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby mnie o to nie prosił to bym tego nie zrobił. Może wolałbym łopatować... Już z tego nieproszenia mi kiedyś prywatną, własną drogę w polu bijakową wykosili. 

Byś zwrócił im uwagę to by Ci zostawili gdzie z kilometr pobocza do obkoszenia. Raczej nie powinni protestować 

Opublikowano
26 minut temu, superfarmer02 napisał:

Lubię tam w waszych stronach się kręcić. Większość maszyn mam z łudzkiego. Prasę oglądałem i był jakiś problem ze sterownikiem to właściciel zadzwonił do jakiegoś kuzyna, ten przyszedł ze swoimi sąsiadami ktoś zobaczył że coś się dzieje i koniec końców pół wsi się zeszło 🤭😂

i co wpierd..l był?😁

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

I będziesz im to do śmierci wypominał 

Każdemu kto cokolwiek mi mniej lub bardziej zawinił.

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Byś zwrócił im uwagę to by Ci zostawili gdzie z kilometr pobocza do obkoszenia. Raczej nie powinni protestować 

Teraz jak koszą nawet gminną, polną obok to na mojej szerokości kosiarkę podnoszą. I to mi się podoba.

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

A były ponoć dwa takie  z Wlkp niedawno nawiedzili też @6465i @Qwazi🤣

Dobre chłopaki. Jeszcze przed północą mnie na imprezę do Łowicza zawieźli lawetą z gratami i nie pamiętam jak wróciłem 😎 ach kiedyś to było.

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Hf źle się dzieje. Tratfiarz mnie na fb do znajomych zaprosił, musi roboty szuka. @superfarmer02 dodawałeś juz jakies ogloszenie ze robota przy szparagach bedzie?

Screenshot_20240116_201038_Facebook.jpg

Screenshot_20240116_201045_Facebook.jpg

Ale oni nie powinni pracować. 

Bardziej ubogacać kulturowo itd.

Ewentualnie zająć się prokreacją w celu podniesienia dzietności. 

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, 6465 napisał:

Przyjechało kiedyś w nocy o 23 dwóch z Wlkp. Miały pług wrzucony w rcw na lawecie. Ciapek nie dał rady wyciągnąć. To cyk telefon do jednego a on mówi że śpi, i pyta o co chodzi. Jak mu powiedziałem to mówi wrzucę kapotę i już jadę. Przyjechał JCB z teleskopem. I pług wyciągnął za Bóg zapłać.

To dobre ludzie są

Prasę też dobrze załadowano

Kolejny raz przyjadą te elementy z Wlkp z innym kierowcą 🤭

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

Ale oni nie powinni pracować. 

Bardziej ubogacać kulturowo itd.

Ewentualnie zająć się prokreacją w celu podniesienia dzietności. 

Pastorem jest. Może się przydać. Nie marzyłeś kiedyś o otworzeniu jakiejś fundacji? Kilka wiz by się zdało. Na miesiąc chociaż to ukraińców by trochę postraszył. Materace ogarnę od dyrektora instytutu z popielna bo nakupil bambusowych dużo 

5 minut temu, Agrest napisał:

Jak to? Nie przypadł Ci do gustu 1670?

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Pastorem jest. Może się przydać. Nie marzyłeś kiedyś o otworzeniu jakiejś fundacji? Kilka wiz by się zdało. Na miesiąc chociaż to ukraińców by trochę postraszył. Materace ogarnę od dyrektora instytutu z popielna bo nakupil bambusowych dużo 

Jak to? Nie przypadł Ci do gustu 1670?

Już pisałem nie mam netflixa. Nawet nie mam pojęcia o czym tam, ale domyślam się że tam jest tak jak ta dziewoja prawi🤣

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Wyglądają na szczęśliwych pomimo że banderowiec...

1 minutę temu, Agrest napisał:

Już pisałem nie mam netflixa. Nawet nie mam pojęcia o czym tam, ale domyślam się że tam jest tak jak ta dziewoja prawi🤣

Jak sprawa tego palacza się zakończyła?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v