Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Finansjera, biznes...te dziady to jednak mają dobrze🤗...

No i jeszcze pracowałem sobie. Od drugiej klasy gimnazjum bodajże 

7 minut temu, GRZES1545 napisał:

Kilka dni temu też to obserwowałem, żurawie przed świętami również. 🤔

Łazi te diabelstwo codzień 

3 minuty temu, stempos1980 napisał:
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Bajki to dzieciakom na dobranoc się opowiada🤭😁

No jeśli konsekwencji żadnych nie poniosłem to jak inaczej? 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie.  

Pali notorycznie i ostentacyjnie, nie reaguje na uwagi, pyskuje nauczycielom, rozwala lekcje wprowadzając atmosferę rozluźnienia w klasie. Bardzo inteligentny ponoć ale w złym kierunku zmierza. Najlepszy w klasie ale nie wykorzystuje potencjału i buduje dominację

Tyle spamietałem

Cały ty, wypisz wymaluj 😉

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

-8 rano było a teraz śnieg sypie 

Jak cię ta nauczycielka niby przepraszała to jak to udowodniłeś Zenona zawiniła? Teraz za takie coś nawet jak byś miał pół klasy światków to by cię oskarżyli jeszcze o oszczerstwa i w ogóle to kurator murowany... 

Opublikowano

Gregor, Nie I raczej nie dojdzie do tego. Aż tak władczy i przekonywujący nie jest

Nikt.

Efekt towarzystwa

Przejdzie mu, tylko uświadom mu że kozaczenie nic nie da, i że może nie robić tajemnic 

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Jak cię ta nauczycielka niby przepraszała to jak to udowodniłeś Zenona zawiniła? Teraz za takie coś nawet jak byś miał pół klasy światków to by cię oskarżyli jeszcze o oszczerstwa i w ogóle to kurator murowany... 

Świadków była cala klasa, awanturników nas było trzech. Jak zaczęliśmy głośno mówić o tym co się wydarzyło to zrobiła się aferka 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie jem tego. Ale podziwiam ich. Im się opłaca a Polakom nie 

Nie zauważyłeś że oni tu przyjeżdżają z kapitałem? Polak żeby otworzyć swój kebab to musi kredyt brać albo iść we franczyzę (czyli dalej nie jego biznes i  robi aby hajs się zgadzał). Taki "ciapaty" biznesmen wozi się super furami,kilka budek otwartych jak nie kilkanaście lub więcej i się opłaca

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Świadków była cala klasa, awanturników nas było trzech. Jak zaczęliśmy głośno mówić o tym co się wydarzyło to zrobiła się aferka 

Czytam kolejny raz o odpowiedzi na Krzysia pytanie się nie doczytałem...

Opublikowano

Nie.  

Pali notorycznie i ostentacyjnie, nie reaguje na uwagi, pyskuje nauczycielom, rozwala lekcje wprowadzając atmosferę rozluźnienia w klasie. Bardzo inteligentny ponoć ale w złym kierunku zmierza. Najlepszy w klasie ale nie wykorzystuje potencjału i buduje dominację

Tyle spamietałem

Kompani mają może zły wpływ na niego . Ten internat ..

Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Nie zauważyłeś że oni tu przyjeżdżają z kapitałem? Polak żeby otworzyć swój kebab to musi kredyt brać albo iść we franczyzę (czyli dalej nie jego biznes i  robi aby hajs się zgadzał). Taki "ciapaty" biznesmen wozi się super furami,kilka budek otwartych jak nie kilkanaście lub więcej i się opłaca

Przecież im ten kapitał z nieba nie spadł a nie tkwili by w tym gdyby im się nie opłaciło? Otworzyli polacy fajny kebab i klientów jest opór, w danym dniu jest otwarty tylko do tej pory do kiedy mają mięso. Mięso się kończy to zamykają i przygotowują mięso na kolejny dzień. Podoba mi się to w jaki sposób to prowadza bo według mnie każde konkurowanie powinno być jakością a nie ceną.

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Czytam kolejny raz o odpowiedzi na Krzysia pytanie się nie doczytałem...

No wtedy pani dyrektor zainterweniowała a ja byłem wybielony. To by było na tyle 

1 minutę temu, mf362 napisał:

Kompani mają może zły wpływ na niego . Ten internat ..

Ano kompani duży wpływ mają. Pierwszą technikum bym oblał przez takie coś.

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

No wtedy pani dyrektor zainterweniowała a ja byłem wybielony. To by było na tyle 

No dobra. Ale odpowiedź ominąłeś. Krzysiu pytał jak doprowadziłeś do przeprosin i jak one wyglądały. Tak trochę żeś to obszedł wokoło 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Agrest napisał:

Właśnie jakiegoś Hindusa wspomogłem kupując kebaba

kurła, już nawet oni proszą o jedzenie....

Edytowane przez Bananek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v