Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Do pafnucego to kiedy się wybiorę bo mnie coś obiecał. Ale kiedy to nie wiem. A i belerusowi bym koła do zgrabiarki dał bo to dobry chłopak a i prezenty nam przywiózł.

No cały czas aktualne...

• Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, superfarmer02 napisał:

Trujkat bermudzki 

Czemu mnie nie dziwi że większość komentujących to kobiety...

lubelski trojkat bermudzki- nielisz-cycow-niemce...

• Haha 1
Opublikowano

Nowy rok jakiś pechowy jest dla mnie, sprzęgło w aucie zaczyna mi się ślizgać ( fiesta ) auto ma 153 tys od nowości powoli trzeba myśleć o nowym sprzęgle. Jak go kupiłem 125 tys km to ,, wysoko brało,, .

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Nowy rok jakiś pechowy jest dla mnie, sprzęgło w aucie zaczyna mi się ślizgać ( fiesta ) auto ma 153 tys od nowości powoli trzeba myśleć o nowym sprzęgle. Jak go kupiłem 125 tys km to ,, wysoko brało,, .

Coś mały ten przebieg, jak na problemy ze sprzęgłem

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

O następny 

Screenshot_20240103_181417_Facebook.jpg

Jak dobrze czytam to to psisko zaatakowało 2 miesięczne dziecko. To ta Amelia w drugim komentarzu jest zdrowa psychicznie? Czy nie widziała dwumiesięcznego.dziecka.  pewnie myśli że go za ogon ciągnęło 🤦

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Jak dobrze czytam to to psisko zaatakowało 2 miesięczne dziecko. To ta Amelia w drugim komentarzu jest zdrowa psychicznie? Czy nie widziała dwumiesięcznego.dziecka.  pewnie myśli że go za ogon ciągnęło 🤦

To jest przyszłość naszego polskiego narodu... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jacor73 napisał:

Coś mały ten przebieg, jak na problemy ze sprzęgłem

Przebieg potwierdzony, książki serwisowe 

Tyle że jeździł dużo po mieście ,i u mnie też dzień w dzień trasa 5km przez 7 lat dużo redukcji zmiany biegów/ spore górki są) 

Ogólnie fiesta z 2002 roku a spód auta wygląda jak w 5 latku. Środek niezniszczony. Zdrowe blachy widać pod spodem ocynk ( jak gdzieś się zarysuje auto) 

Edytowane przez mf362
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mf362 napisał:

Tyle że jeździł dużo po mieście ,i u mnie też dzień w dzień trasa 5km przez 7 lat dużo redukcji zmiany biegów/ spore górki są) 

Ogólnie fiesta z 2002 roku a spód auta wygląda jak w 5 latku. Środek niezniszczony. Zdrowe blachy widać pod spodem ocynk ( jak gdzieś się zarysuje auto) 

NIE SPEŁNIA NORM EURO . TYLKO NA ZŁOM .

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, artek27 napisał:

Byłeś w Siemiatyczach w fricke? Tam mój kuzyn pracuje.

Byłem a ten jeszcze drożej chce niż inny diler fricke

47 minut temu, Uziu92 napisał:

a ta agrosieć ?

To znowu ćwiartka północno zachodnia cześć polski.

Nawet dzisiaj wsiadłem w jedną nówkę sztukę i już była opona walnięta,bicie było ze się jechać nie dało na oponie mitas a w drugim na teleborgu lux,5 tyś dopłaty do teleborga względem mitasa, a najlepsze to ze tam radio za 5k siedzi według cennika.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 minut temu, Strongman napisał:

Nawet dzisiaj wsiadłem w jedną nówkę sztukę i już była opona walnięta,bicie było ze się jechać nie dało na oponie mitas a w drugim na teleborgu lux,5 tyś dopłaty do teleborga względem mitasa, a najlepsze to ze tam radio za 5k siedzi według cennika.

To naprawdę drogie radia mają🤦

Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał:

Cóż to za radyjko?

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

To jest przyszłość naszego polskiego narodu... 

Aż Stach pomyśleć do czego to zmierza. Tak czytam to te co nie które jeszcze by temu psu jaja lizały 🤮

Opublikowano
20 minut temu, Strongman napisał:

...bez radia niech sprzedadzą 

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Aż Stach pomyśleć do czego to zmierza. Tak czytam to te co nie które jeszcze by temu psu jaja lizały 🤮

Jakas psiarczyni z Hiszpanii filmik nagrała jak psu berło obrabia. 

Ano niestety panowie wychodzą lata braku zainteresowania tym co się dzieje i to rządu dostały się mega ameby a ludziom którzy jakieś wartości mają nie chce się. Poczekaj ze 4 lata zobaczysz co po tym bałaganie zostanie 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
38 minut temu, mf362 napisał:

Już nie narzekaj, przecież tam pewnie ani dwumasy nie ma, a sprzęgło z 300zł kosztuje

Chyba że jak chcesz to u mojego kolegi Wiesława właśnie tną taką fiestę, to ci używane załatwię 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v