Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień nie dobry. jak było wolne to śniegu nie uwidział, jak tylko do szkoły trzeba wrócić to dojebało tego białego gówna i trza będzie odśnieżarką polatać zamiast leżeć. kurła, za PiSu tego nie było.

Opublikowano

Masz jakieś  od/o HF86?

1 minutę temu, Bananek napisał:

dzień nie dobry. jak było wolne to śniegu nie uwidział, jak tylko do szkoły trzeba wrócić to doj**ało tego białego gówna i trza będzie odśnieżarką polatać zamiast leżeć. kurła, za PiSu tego nie było.

Opublikowano
Bananek napisał:

dzień nie dobry. jak było wolne to śniegu nie uwidział, jak tylko do szkoły trzeba wrócić to dojebało tego białego gówna i trza będzie odśnieżarką polatać zamiast leżeć. kurła, za PiSu tego nie było.

dzisiaj już powrót czy jutro 🤔 było studiować te dopiero po 3 królach wracają....🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

za***isty początek roku jałówka porzuciła w 6mcu, jebał pies te hodowle 

To wszystko przez tuska

Każdemu kłody P0d nogi rzuca. P0liwo P0drpżało

P0pierosy i wódka też. 

2 minuty temu, Bananek napisał:

uwaga!!!! przekazuję wiadomość od HF86: wrócę

To P0 co odchodził🤔

Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

za***isty początek roku jałówka porzuciła w 6mcu, jebał pies te hodowle 

Obiecanki cacanki. Ile ja to już po ludziach słyszałem 😉

Opublikowano

Pis jak zaczął rządzić to ruszył z kopyta by zmniejszyć bezrobocie i dać 500 plus  ,drogi ,sto obwodnic  ,wiedział skąd wygospodarować pieniądze na to         ,PO też wie skąd wziąć ,ale na co wyda  to nie twój interes  ,           Majster co budował chałupę powiedział że za Po nie mógl kupić nawet narzędzi ,po prostu nie było stać . Zaczął rządzić pis znalazły się pieniądze u ludzi w kieszeniach  ,znalazły się też u niego  . Polityka polityką  LOT byłoby bankrutem ,a po 3 latach gdyby nie cowid ,przejęli by niemiecką linię  . Te lata nie były stracone ,no ale niestety ,częśc przedsiębiorców popłynęło ,a częśc wypłynęło . Każdy widzi przedsiębiorców ,a co z rolnikami ,   Ze wódka podrożała czy papierosy ,no cóż ,z tego drugiego dawno zrezygnowałem ,a z tego pierwszego ,jak mam ,,drapnięcie'' to miesiącami nie tykam ,by się po ,,wakacjach'' przesmarować , Z gorzałki zrezygnować to nie problem ,i życie tańsze ,ale te papierochy ,to cholerny nałóg ,jak przybraknie to uhu .   Tak Jak Bananek napisał spadło kilka cm śniegu ,i lekki mrozek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v