Skocz do zawartości

Kto Wam robi wnioski na modernizację, restrukturyzację itp.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Dastan napisał:

Ooo czyli nie tylko ja wtopiłem 2tys i zmarnowałem nabór?

pisz do @bartek026 moze razem cos wskóracie. poszukaj pare stron wstecz pod tematem restrukturyzacja małych gospodarstw w dziale dotacje - tam jeszcze paru znajdziesz co ich wyhustali.

5 minut temu, masa24 napisał:

To prawdopodobnie nie jesteś na właściwym kursie jeżeli tymi uwagami się kierujesz ☺️

na moje potrzeby wystarczy- i najważniejsze -  ZA DARMO - a to uczciwa cena :))

Edytowane przez Celownik07
Opublikowano (edytowane)

z wielu miejsc czerpie wiedze. podstawą jest:

https://legislacja.rcl.gov.pl/lista?_typeId=1&title=&createDateFrom=&createDateTo=&applicantId=21&number=&_isUEAct=on&_isTKAct=on&_isActEstablishingNumber=on&_isSeparateMode=on&_isDU=on&_isNumerSejm=on#list

ciekawosta: ci doradcy nic wiecej nie wiedzą oprócz tego co jest powszechnie dostępne dla każdego. Rolnik głównie korzysta z ich usług bo nie ma czasu na przeszukiwanie internetu -ziemia sama sie nie uprawi.

Edytowane przez Celownik07
  • Haha 1
Opublikowano
Celownik07 napisał:

no rolnikiem mnie ciezko nazwac, dlatego napisalem ze "hobbistycznie" po godzinach.

tu więcej jest takich chloporobotnikow dwuzawodowcow z większymi i mniejszymi arealami

Opublikowano
panmino napisał:

15 godzin temu, jedrus2020 napisał:

krotkie łancuchy dosta

Nie, ale ponoć wystarczy w sanepidzie zgłosić.

ale co w sanepidzie zgłosić? Jak nie krotkie łańcuchy dostaw to na co chcesz brać kase?

Opublikowano
1 godzinę temu, Celownik07 napisał:

mnie nakierowują na właściwy kurs.

celownik ci sie zepsul ??

pamietaj jesli pani danuta cos napisze to tak jest..

1 godzinę temu, Dastan napisał:

Ooo czyli nie tylko ja wtopiłem 2tys i zmarnowałem nabór?

dziwn asytuacja-tyle lat doradzali,zawsz mieli pozytywna opinie,widac ze mieli wiedze co i jak i nagle jaja sie robia-freetaxi to ponad 15 lat sie tym zajmowal,mial takie samo konto na ppr

Opublikowano

Normalny proceder, trzeba było jakoś zdobyć zaufanie klientów czytaj ofiar. Pamiętaj, że nikt posiadający dużą wiedzę nie dzieli się nią bezinteresownie, nawet jak pozory na to wskazują.

• Like 1
Opublikowano

Ale nikt nie oczekiwał, że będzie robił bezinteresownie, przecież miał zapłacone, a że się tu jeszcze udzielał to miał darmową reklamę i "klientów" dzięki temu.

Opublikowano (edytowane)

Dobry i uczciwy doradca nie udziela się w skali kraju i po forach, bo tego nie ogarnie i ma dosyć lokalnych klientów. Mógłbym napisać, że sami sobie jesteście winni, ale nie napiszę, bo wiara w ludzi to też cnota.

Edytowane przez Niewiadomski
Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał:

mi robert tez pomagal -ale wniosek sam sobie zrobilem. pare wlasciwych porad od niego dostalem o kontakt byl bez problemow..

potwierdzam tak było. Przypuszczam ze nie udzwigneli ogromu klientów, kasa wplacona wiec szkoda oddawac. podczas jednej rozmowy cos wspomnial ze ten rok (2022) to jakas masakra i nie wyrabiaja (on i jego "znajomi"). No i niestety "jakość" zrobionego przez niego BP pozostawiała wiele do życzenia

1 godzinę temu, jacus napisał:

Pani danuta to fachowiec jest. redaktoruf z farmera ustawia do pionu.

;)

23 minuty temu, Niewiadomski napisał:

Tak działa system coś na wzór amber gold. Są ewidentni poszkodowani i tacy co dają się za nich pokroić.

ty z niewiadomskich to pewnie duzo mozesz o tym powiedziec ;)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Henryk_Niewiadomski

<żarcik_bez_urazy>

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

celownik ci sie zepsul ??

dziwn asytuacja-tyle lat doradzali,zawsz mieli pozytywna opinie,widac ze mieli wiedze co i jak i nagle jaja sie robia-freetaxi to ponad 15 lat sie tym zajmowal,mial takie samo konto na ppr

A wiesz ze chwaląc Danutę a pisząc ze ja wspolpracuje z Robertem i freetaxi to sam sobie przeczysz ? Bo ja pracuje w firmie zbm której szefowa jest Danuta 

Opublikowano

gdzie tak napisalem ??  

ja tylko napisalem ze oni tak mysla o tobie a to delikatna roznica.

nie pamietasz ze wiem kim jestes ?? wszedzie pisze ze pani danuta jest fachowcem i spokojnie moze redaktora prostowac-czytalem ten watek na fb, jestem czlonkiem grupy od dawna.......

sam jestem ciekaw co tak naprawde z nimi sie stalo-nie wytrzymali psychicznie kontaktu z tymi co uslyszeli ze dajo kase i nic wiecej nie wiedza ?? 

ilu z tych co im bp robili potrafili samodzielnie zrozumiec o co w tym chodzi -pilnowac dat,arealow ,zasiewow a potem pretensje do doradcy ze trzeba zwracac.

Opublikowano
Dnia 25.07.2023 o 08:39, Niewiadomski napisał:

Unikaj jak ognia ogłaszających się na tym forum

Co Ty mówisz, był tu taki jeden co całą wieś i okolice robił, ze 30 ha areału miał pod sobą.   :P  Innych się tylko na forum radził jak to trzeba zrobić, no ale robił.   :D

Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał:

gdzie tak napisalem ??  

ja tylko napisalem ze oni tak mysla o tobie a to delikatna roznica.

nie pamietasz ze wiem kim jestes ?? wszedzie pisze ze pani danuta jest fachowcem i spokojnie moze redaktora prostowac-czytalem ten watek na fb, jestem czlonkiem grupy od dawna.......

sam jestem ciekaw co tak naprawde z nimi sie stalo-nie wytrzymali psychicznie kontaktu z tymi co uslyszeli ze dajo kase i nic wiecej nie wiedza ?? 

ilu z tych co im bp robili potrafili samodzielnie zrozumiec o co w tym chodzi -pilnowac dat,arealow ,zasiewow a potem pretensje do doradcy ze trzeba zwracac.

A to przepraszam , poprostu ja z nimi nic wspólnego nie mam