Janek522

Sterownik do prasy Massey Ferguson 166v

Polecane posty

Janek522    0

Witam, szukam sterownika do prasy Massey Ferguson 166V z 2003 roku. Może ktoś podpowie jaki model lub czy może być jakiś zamiennik ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez micgal39533
      witam 
      Mam dwa pytania
      Czy ktoś z użytkowników pras John deere 570-590 lub 5x2 używał siatki 3000m bo nie wiem czy da radę ją włożyć. \
      A drugie pytanie to czy ktoś stosował siatkę Effi-Bale bo mam propozycję na taką, tylko brak informacji o niej (ewentualnie nie umiem znaleźć). Bo nie wiem czy brać z tamy albo hellasnet czy może jakąś inna polecacie sprawdzoną 
    • Przez szymczak
      Witam. Czytałem na tym forum już kilka tematów w tym zakresie i nie mam pojęcia na co się zdecydować. Ogólnie potrzebuję nowej stałokomorowej prasy walcowo- łańcuchowej z rotorem. Ciągnął ją będzie ciągnik 110KM. 70-80% zrobionych kulek to będzie słoma, reszta sianokiszonka. Zależy mi na tym, żeby prasa dawała sobie radę nawet w bardzo kruchej słomie i miała w miarę przyzwoitą wydajność. Zastanawiam się pomiędzy dwoma opcjami. Opcja na którą na razie patrzę przychylniejszym okiem to new holland br 6090 (lub coś z tej pułki). Maszyna ta jest z mojego wstępnego rozeznania jakieś 15-20 tys. netto tańsza (jeśli się mylę to proszę o poprawienie) niż Krone fortima f1250 mc. Gdzie tylko czytam wszędzie jest napisane: Krone to zupełnie inna liga, wyższa półka, klasa premium itp itd... No więc pytanie na czym polega ta wyższość Krone nad np. nh? Mniejsza awaryjnosc? Większa wydajność? Lepsze zbicie prasowanego materiału? Różnica w cenie spora dlatego czekam na Wasze sugestie i podpowiedzi 😉
    • Przez Sokol2
      Witam, na co zwrócić uwagę przy kupnie tej prasy??  W poniedziałek chyba pojade oglądać, wystawiaona za 35tys jest z rotorem i nożami. Nie mam pojęcia o prasach pasowych dlatego pytam... O swojej sipmie wiem wszystko (3-4tys bel w roku robiłem) i juz mam jej serdecznie dosyć... A i czy ciągnik 105koni sobie z nią poradzi?
    • Przez Janek522
      Witam mam problem z prasą Massey Ferguson 166v z 2003 roku mianowicie wyświetla mi się błąd od siatki na sterowniku: stop nóż nie uzbrojony. w czym może być problem?

• Przez swieca24
      Witam, przymierzam się do wymiany prasy rolującej i nie bardzo wiem w jaką maszynę celować. Budżet mam ograniczony do 80tyś. A moc ciągnika z jakim będzie pracowała maszyna to 145km. Z góry dziękuję za opinię i wszelkie podpowiedzi w temacie.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj