Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, tommy66692 napisał:

To nie jest polskiej produkcji, to import pakowany w Policach

Z braku laku chłopom można i kit wcisnąć. Najważniejsze że plon mniejszy i drenaż kieszeni u chłopa by zajeli się robotą a nie głupotami.

Opublikowano

Azoty Tarnów wysyłaja SMS że :

Dzień dobry Nowa oferta na  nawóz SALMIX 2 z Tarnowa. Aktualna cena 1080 zł(netto) za tonę, odbiór własny.Nawóz w BB 500kg. Kontakt: 146373905
Zamówienia na adres: Krzysztof.spinda@grupaazoty.com

żenada szukają frajera chyba panikują bo podobno w Niemczech mocznik już po 1300zl oczywiście import 

Macie nie kupować polskich nawozów bo ja mam w pamięci jak nawozy drozały to zrywali kontrakty i nie realizowali umowy a do Niemczech czy upadliny wysyłali nawozy wagonami i sprzedawali tam o tys zł na tonie taniej i teraz z upadliny przyjeżdża zboże produkowane z tych nawozów co nam ich nie sprzedali 

Proszę każdego o zastanowienie się przed zakupem i nie wybieranie polskich nawozów nawet jakby były tańsze niech je teraz wyślą do Niemców nie bądźcie frajerami 

Niech grupa azoty upadnie nie głosowac na PiS i PO głosuj na konfederację lub agro unię nawet jak się z nimi nie zgadzacie mentalnie bo trzeba wbić klina i wsadzić chołote za kraty to oszuści grają wami jak pionkami tam na władzy to korupcja i bezprawie niech brałn przejmie władze i za kraty kaczkę i Donalda 

• Like 12
  • Thanks 3
Opublikowano
Przed chwilą, Mikua napisał:

Oby więcej takich jak Ty 

Bo ja piszę prawdę  kiedy ten narod otrzeźwienie j nie będzie dglondac TVP ani TVN 

Proszę każdego co moje poglądy popiera niech robi co może by wpłyną na znajomych kolegów i rodzinę by nie głosowali na PiS Po lewicę bo to równia pochyła trzeba ratować Polskę proszę o zagazowanie się w ten projekt i potraktowanie to jak misie dla dobra następnego pokolenia 

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, macko979 napisał:

polać mu, albo konfa, agrounia albo DiP, nich sobie każdy wybierze coś dla siebie

ja tam wole Kamratów)))) Olszański na premiera))))

Opublikowano
1 godzinę temu, Zodiax napisał:

Bo ja piszę prawdę  kiedy ten narod otrzeźwienie j nie będzie dglondac TVP ani TVN 

Proszę każdego co moje poglądy popiera niech robi co może by wpłyną na znajomych kolegów i rodzinę by nie głosowali na PiS Po lewicę bo to równia pochyła trzeba ratować Polskę proszę o zagazowanie się w ten projekt i potraktowanie to jak misie dla dobra następnego pokolenia 

Popieram w 100%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v