Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Nic bym nie mówił żeby oni jeszcze nie byli przy korycie, ale niestety byli i jakby ich nie odsunęli od władzy, to by do tej pory pewnie nie było koryta w ogóle.

Taaa nie było by niczego jak głosił Kononowicz albo tvp .

• Like 1
Opublikowano

Chłopaki czas się pogodzić z wynikiem narodu. Wiem, że trochę za grubo Wam propaganda TVP wjechała i nie możecie przeżyć, że będzie rządził " diabeł z Brukseli". Przypomnę tylko, że " jak burdel nie działa dobrze, to się wymienia k**wy, nie firanki" 🥳

• Like 5
Opublikowano (edytowane)

Dobrze napisałeś. Problem w tym że wymieniliśmy firanki. I kolejny problem że ci co wymienili firanki są przekonani że k.rwy zmienili.

Saletry brak, fosforanu brak, jest jakiś npk 15 15 15 o  wysokiej zawartości siarki 

Soli brak.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

...Kradli ale i ludziom coś oddawali, trzeba przyznać 😉

Widzisz straszysz Białorusią, a tamci rządami Brukseli i Berlina i żadnaopcja dla nas nie jest fajna. Którąś propagandę i Ty ogladasz🤔 Jak nic lepszego nie ma się do zaoferowania to czasem lepiej ,,jeździć starym autem"😉 czas pokaże czy wybór był lepszy, a szczerze w to wątpię. 

Nawozy jeszcze dostępne, ale widze wożą  auta do rolników, lidzie troche sie zaopatrują, kukurydza wczoraj koszona oporowo...kolejki na skupie w Jakuszach co dzień. 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ja nie oglądam żadnej tv. Poprostu widzę jak się gnoi przeciwników przez PiS. Obecna sytuacja to kogo jest wina? Diabła z Brukseli czy może rządu PiS co 9 lat już rządzi tylko zły Tusk im ciągle kłody pod nogi rzuca

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Oboje są siebie warci, gdyby jeden chodź trochę ustąpił a drugi mniej szczekał to może nie byłoby tych wszystkich tsue itp.

Ja nie mam żadnych nawozów i nie będę obecnie kupować bo jaki sens za Poli sraczke 3,5 tys jak u nas qq 300, rzepak 1550

Edytowane przez Tigon
  • Like 2
Opublikowano

Wszystko na nastepny sezon zakupione , ostatnie auto saletry zamówione  30 sierpnia , dojedzie dziś,jest w drodze z Tarnowa , nowy rząd wam wyjdzie szybciej bokiem niż obecny , jeszcze zatesknicie za starym

Opublikowano
2 godziny temu, Badwolf napisał:

Chłopaki czas się pogodzić z wynikiem narodu. Wiem, że trochę za grubo Wam propaganda TVP wjechała i nie możecie przeżyć, że będzie rządził " diabeł z Brukseli". Przypomnę tylko, że " jak burdel nie działa dobrze, to się wymienia k**wy, nie firanki" 🥳

Propaganda lewacka wjechała młodym i taki wynik. To, że ludzie głosowali przeciw PiS-owi, ale nie za PO, wcale nie oznacza, że chcą Tuska. Obudzicie się z tej radości, jak Tusk zostanie premierem i pojedzie do Brukseli podpisać pakt migracyjny i odejście od prawa veta przez państwa członkowskie. 

• Like 11
  • Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, Agrest napisał:

Dobrze napisałeś. Problem w tym że wymieniliśmy firanki. I kolejny problem że ci co wymienili firanki są przekonani że k.rwy zmienili.

Saletry brak, fosforanu brak, jest jakiś npk 15 15 15 o  wysokiej zawartości siarki 

Soli brak.

Czego by nie wymienił, to burdel pozostanie burdelem. Tam się chodzi za złudną chwilę szczęścia pieniàdze wydać, a nie zarobić. 

ceny nawozów wysokie, ale stabilne, choć samych nawozów, brak. 

Opublikowano
14 minut temu, Badwolf napisał:

Ja nie oglądam żadnej tv. Poprostu widzę jak się gnoi przeciwników przez PiS. Obecna sytuacja to kogo jest wina? Diabła z Brukseli czy może rządu PiS co 9 lat już rządzi tylko zły Tusk im ciągle kłody pod nogi rzuca

No jak się gnoi? Coś oglądasz to widać 🤭 warto czasem spojrzeć z dwóch  stron jak to wygląda. Wyżej ktoś pisał i jedni i drudzy uja warci...Ale szkoda gadać .

Saletra 1900 bb.

1 minutę temu, bezbarwny napisał:

Czego by nie wymienił, to burdel pozostanie burdelem. Tam się chodzi za złudną chwilę szczęścia pieniàdze wydać, a nie zarobić. 

ceny nawozów wysokie, ale stabilne, choć samych nawozów, brak. 

A płacisz za jakąś korzyść czy nie?🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, GRZES1545 napisał:

No jak się gnoi? Coś oglądasz to widać 🤭 warto czasem spojrzeć z dwóch  stron jak to wygląda. Wyżej ktoś pisał i jedni i drudzy uja warci...Ale szkoda gadać 

🙆‍♂️

Przeciwników politycznych się gnoi, szczuje ludzi i obraża w tvp. Nawet się wykorzystuje dzieci polityków opozycji żeby ich zgnoic i obrzydzic ludziom. Nie wierzę w TVP i tvn. Oglądam internet. W tv nie oglądam programów politycznych i wiadomości. Nie głosowałem ani na PiS, ani na koalicje nowa. Jedni i drudzy są siebie warci. Tyle że PiS już za grubo odwalał... Policję na kobiety? Stary dziad ma dyktować ludziom jak mają żyć? Obudźcie sie

Edytowane przez Badwolf
  • Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

...Kradli ale i ludziom coś oddawali, trzeba przyznać 😉

Widzisz straszysz Białorusią, a tamci rządami Brukseli i Berlina i żadnaopcja dla nas nie jest fajna. Którąś propagandę i Ty ogladasz🤔 Jak nic lepszego nie ma się do zaoferowania to czasem lepiej ,,jeździć starym autem"😉 czas pokaże czy wybór był lepszy, a szczerze w to wątpię. 

Nawozy jeszcze dostępne, ale widze wożą  auta do rolników, lidzie troche sie zaopatrują, kukurydza wczoraj koszona oporowo...kolejki na skupie w Jakuszach co dzień. 

Do Jakusz masz blisko? Od nas pewnie ze 25km. Szwagier tam sprzedawal mokrą kuku to mieli wyjatkowo dobrą cenę. Wszędzie 50 zł taniej. 

Wiarygodni są? 

Opublikowano
4 minuty temu, ZYLA napisał:

Do Jakusz masz blisko? Od nas pewnie ze 25km. Szwagier tam sprzedawal mokrą kuku to mieli wyjatkowo dobrą cenę. Wszędzie 50 zł taniej. 

Wiarygodni są? 

Tacy są wiarygodni, że pierw straszyli że Tusk nam zlikwiduje rolnictwo i będziemy jeść robaki. Teraz się okazało że kilka dni temu wszyscy europosłowie PiS głosowali za robakami w europarlamencie 😆 czy może zły Tusk im wcisnął zły przycisk? 🤣

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Badwolf napisał:

Tacy są wiarygodni, że pierw straszyli że Tusk nam zlikwiduje rolnictwo i będziemy jeść robaki. Teraz się okazało że kilka dni temu wszyscy europosłowie PiS głosowali za robakami w europarlamencie 😆 czy może zły Tusk im wcisnął zły przycisk? 🤣

Chodziło mi o gosci z  Jakusz. 

Co do polityki, to jeszcze zapłaczesz za Kaczką. Chodź też uważam że wystarczy już ich rządów, to mimo wszystko wolał bym ich niż dopuścić rudego. 

Edytowane przez ZYLA
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Badwolf napisał:

Tylko dlaczego nie ma nigdzie w artykułach całęj listy europosłów z tego głosowania, jak zagłosowali z po,psl, lewicy, oni "na pewno" dbają o rolników?

Opublikowano
3 minuty temu, ZYLA napisał:

Chodziło mi o gosci z  Jakusz. 

Co do polityki, to jeszcze zapłaczesz za Kaczką. Chodź też uważam że wystarczy już ich rządów, to mimo wszystko wolał bym ich niż dopuścić rudego. 

Ja nie zapłacze,ja jestem przeciwny rozdawnictwiu. Niech nie drenują naszych kieszeni jak PiS, to mi nie trzeba socjala ich. Ja jestem za brakiem socjalu i rozdziałem władzy państwowej i kościoła( chociaż jestem katolikiem i też chodzę do kościoła ). Nie podoba mi się też dużo rzeczy co mówi Tusk, a najbardziej mi się nie podoba co głoszą lewaki. Tyle że trzeba przewietrzyć trochę rząd, bo inaczej nic do kaczki nie dotrze. Zresztą on do następnych wyborów raczej nie wytrwa na czele pis

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

A kobiety w wała to zrobił Tusk jak mało kto. Urobil ich tak, że dla nich najistotniejsze miało być to że będzie mogła sobie usunąć ciążę... Tylko ile razy ta kobieta będzie tego potrzebowała? A czy dla kobiety nie jest ważniejsze bezpieczeństwo jej i jej dzieci? Sami wiecie co się dzieje we francji. Boją się ludzie na zewnatrz wychodzić. Pomyśl co tam czują rodzice bojacy się wypuścić dzieci na zewnatrz. 

A jeszcze  jak te durne barany posłuchali rudego i nie wzięli nawet kart referendalnych "po to by zrobić na złość kaczce", a zrobili sobie krzywdę dając furtkę na to by Tusek mógł nagonic tego motlochu. 

Czuć się bezpiecznie we własnym domu, kraju to chyba jest najważniejsze. 

Pomyślcie ludzie co jest naprawdę istotne, bo politycy lubią wyolbrzymiać sprawy na których mogą coś ugrać, nie koniecznie ważne dla narodu. 

Edytowane przez ZYLA
  • Like 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v