Skocz do zawartości

Ceny nawozów 2023

Bartek933

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
3 godziny temu, Jurniczek napisał:

Sprawdzony dostawca???

Jakbym w kubki grał. Sami naganiacze na niby nawóz

Nie chcesz to nie kupuj idz i przepłacac parę stówek na tonie a później płacz że blisko 0 albo dokładanie. 

Edytowane przez ozotek

3 godziny temu, dzarjan8111 napisał:

Bierz Litwina, to jest białoruski pewnie NPK, dużo lepsza rozpuszczalność niż tych pożal się Boże polifosek.... jedyna wada to nierównomierna granula.

Jeśli nie wiesz skąd ten (nie)nawóz to po jakiego uja piszesz Bierz Litwina? a później twierdzisz że to białoruski...a co najważniejsze ma dużo lepszą rozpuszczalność  (ciekawie czego) od tych pożal się boże polifosek??? (ciekawe jakich bo ja do Polskiej nie mam nic a do takiego litewskiego czy uj wie jakiego to mam wstręt bo się nadziałem kupując 24t nawozu co był śmieciem bez żadnego składu i to od znanej firmy.

2 godziny temu, dzarjan8111 napisał:

Wypraszam sobie ... 😏Każdy robi jak uważa, ja tylko opowiadam o swoich doświadczeniach. Biorę npk z importu kilka lat i jestem zadowolony 

Wyprosić to se możesz wiesz kogo!

48 minut temu, Jurniczek napisał:

Jeśli nie wiesz skąd ten (nie)nawóz to po jakiego uja piszesz Bierz Litwina? a później twierdzisz że to białoruski...a co najważniejsze ma dużo lepszą rozpuszczalność  (ciekawie czego) od tych pożal się boże polifosek??? (ciekawe jakich bo ja do Polskiej nie mam nic a do takiego litewskiego czy uj wie jakiego to mam wstręt bo się nadziałem kupując 24t nawozu co był śmieciem bez żadnego składu i to od znanej firmy.

Jaki to śmieć kupiłeś?

Witam, jeśli ktoś z okolic powiatu nakielskiego to mam na sprzedaż nadwyżkę saletry amonowej anwil, siarczanu amonu i polifoski 21. Chętni niech piszą na priv podam ceny na pewno się dogadamy.  Sprzedaje bo nie chcę zostawić do następnej wiosny bo wg cen gazu to pewnie w maju czerwcu kupię taniej niż dałem za to co chcę sprzedać.

1 godzinę temu, Jurniczek napisał:

Robiłeś badania na zawartość składników

Z uwagi na krajowe sk***ysyństwo producentów nawozów polecam kupować zagraniczne nawozy .Niech sobie Kowalczyk w d*pę wsadzi tysiące ton nawozów i popcha ukraińskim patykiem żeby nie wystawały -zapłacę drożej ale sk***ysyny na mnie nie zarobią (oczywiście w pewnym przedziale cenowym ) Chętniej ruski kupię aby wspomóc Putina bo ta banda oszustów (wszystkie ugrupowania) nie zasługują aby do nich wpłynoł podatek od tych nawozów i do tego nawołuję innych 

• Like 10
  • Haha 2

1 godzinę temu, v11 napisał:

Z uwagi na krajowe sk***ysyństwo producentów nawozów polecam kupować zagraniczne nawozy .Niech sobie Kowalczyk w d*pę wsadzi tysiące ton nawozów i popcha ukraińskim patykiem żeby nie wystawały -zapłacę drożej ale sk***ysyny na mnie nie zarobią (oczywiście w pewnym przedziale cenowym ) Chętniej ruski kupię aby wspomóc Putina bo ta banda oszustów (wszystkie ugrupowania) nie zasługują aby do nich wpłynoł podatek od tych nawozów i do tego nawołuję innych 

Też tak zrobiłem. Zamówiona saletra Węgierska i mocznik Rosyjski

• Thanks 1

A te ciule tępe embargo na gaz ropę i nawozy na diamenty złoto itd to już nie .Gdzieś mają wszystkich z wyjątkiem małej grupy obracającymi kamieniami szlachetnymi i złotem -jak nasrano trzeba mieć we łbie żeby kupować złoto i diamenty . ół roku szukałem odpowiednika granulowanego Ultra Kali i niema a ta banda będzie mnie wk***iać kolejnymi pomysłami 

6 minut temu, v11 napisał:

A te ciule tępe embargo na gaz ropę i nawozy na diamenty złoto itd to już nie .Gdzieś mają wszystkich z wyjątkiem małej grupy obracającymi kamieniami szlachetnymi i złotem -jak nasrano trzeba mieć we łbie żeby kupować złoto i diamenty . ół roku szukałem odpowiednika granulowanego Ultra Kali i niema a ta banda będzie mnie wk***iać kolejnymi pomysłami 

A jak kupujesz nawóz rosyjski to ok. Ta cała wojna to pic na wodę i fotomontaż

• Sad 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Przez yacenty
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
    • Przez DzikiSimental25
      Nowy temat. Ciekawe jakie będą ceny nawozów sztucznych w tym roku.
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez danielhaker
      Jak wyglądają ceny nawozów sztucznych w sezonie 2019?
      Po ile dało się wam kupić następujące produkty?
      Ostatnio dostałem następującą ofertę na nawozy azotowe:
      Saletrosan 26 cena 920 netto / tona w workach BB
      Zaksan 32 - cena 880 netto / tona w workach BB
      Saletrzak - cena 939 netto / tona BigBag.
      Przchodząc do nawozów wieloskładnikowych (NPK) na razie pytałem tylko o polifoskę 6 - cena 1560 netto / tona.
      Kontynuujemy temat: 
  • Dodaj nową pozycję...