Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z ciekawości się zorientowałem bo szwagier zabijał u niego to teraz już jest 400 od nowego roku, ja w październiku płacilem 350 za 125 kg kabana

też uważam że rozsądna cena, kiedy gospodarstwo prowadzili rodzice przychodził do nas taki starszy pan robił bardzo dobre wyroby, 5 lat temu brał 100, ale przyprawy flaki wędzenie grzanie wody wszystko było po naszej stronie i dwa dni burdel w piwnicy,

Opublikowano
3 godziny temu, statham7 napisał:

Animex 9.10 za E chyba się wszyscy nasłuchali ile dostaną hodowcy za wojnę.

Ta , żeby dostać to trza jescze te chore wymogi spełnić  , tak robią że by jak najmniej dac 

Opublikowano

Cena w dół, bo ubojnie mają problem ze zbytem. Moscibrody biją tyle świń tygodniowo co wcześniej bili w jeden dzień. Powodem tego problemu jest wyprzedaż mięsa z rezerw w Hiszpanii, ze względu na termin ważności . Sprzedają 12-nastoletnie, mrożone mięso. U nas w marketach pojawił się np. boczek za 11zl pochodzenia hiszpańskiego...ręce opadają...

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, mesi napisał:

U nas są takie małe kwadratowe kolczyki do świń czy to jakieś zagraniczne   , tam gdzue pracuje widziałem z takimi na uboini?

DK

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v