Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie cieszy bo do miliona mi nie daleko a na pewno bliżej niż tobie, bo ja nie mam kredytu jak ty 🤪

Jeśli pisze że mam obecnie 45 ha to  tak jest i żaden pierdus tego nie przeskoczy ....jeśli pisze że coś wpłynęło to wpłynęło 🤪

• Haha 1
Opublikowano

Druga sprawa ile trza robić za ciecia żeby mieć na ror 200 tys ?

Wiem że ci faja mięknie bo na ponad 2 razy takim areale cienko piszczysz 🤪 

Taki los w roślinnej że hodowli nie przeskoczysz 🤪

Opublikowano
36 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Co ty godosz https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Krzeszowice_(gmina)😁😁😁😁😁

To że ty  zmyślasz to wiemy ....

Zresztą nie bez powodu kible sprzątasz  

czegos sie nauczyles,tyle dobrego.

masz choc w domu ubikacje ?? wnuki jeszcz male wiec w pampersa robi ale gdy podrosna to za obore pojda czy w krzaki ??

a gdy parobek cie wyobraca to gdzie lecisz z bolaca d*pa ?

ciekawe z czego wynikaja kompleksy ogarka??  przeciez nikt nie zaprzecza temu ze ma sporo ziemi i krow,

cos musi byc na rzeczy jesli ciagle innych wyzywa od dziadow . choroba psychiczna ?  ktos naprawde bogaty nie ma takiej potrzeby..

Opublikowano (edytowane)

To że ty jesteś inny to wiemy 🤪

To nie mój problem ze ty udajesz i zmyślasz a jesteś małorolny pryszcz 

Przykładowo taki bezbarwny ma ponad 100 ha i co ja mu  odmawiam  że nie  ma ? ....🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Dnia 11.11.2023 o 13:43, hubertuss napisał:

Jeśli część składu TK jest powołana bezprawnie to jak najbardziej da się unieważnić wyroki które wydali ludzie siedzący tam bezprawnie. To jest właśnie to czego wy pisiory nie rozumiecie i co robił ZIobro w sądach by sparaliżować ich system. Wyrok wydany przez sędziego nie prawomocnie powołanego lub skład sędziowski w którym taki sędzia zasiada jest nie ważny.

jedyny co chyba tu nie rozumie to jesteś ty co zrobiła sędziami po w 2014 ? 

Opublikowano (edytowane)

Placek kompleks to mają takie "obszarnik i" z pustymi KW jak ty 🤪...zmyślają i konfabuluja  bo kible sprzątają ...😁

Ja piszę prawdę i pokazuje dowody że to prawda i tylko prawda 

Taki szczery chłop jestem ze sie nie wstydzę tego co mam 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

troche ci brakuje logiki -jesli mam 4 morgi to powinienes szukac wsrod tych co tylko numery podaja..

kreszowice to miasto jest . a z miesiac tam nie bylem ..

az sprawdzilem gdzie to jest. kieleckie to nie moje strony. raczej nie znam - na pewno nikt z  rodziny.. kiedys sporo ludzi z tamtych stron ze mna do szkoly chodzilo.

https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tLP1TcwSa4srEwxYPTiSCotrsrOL88HAE9lB3U&q=buszkowo&oq=buszkowo&aqs=chrome.1.0i355i512j46i512j0i512j46i175i199i512j46i175i199i512i654j0i512l3j46i512j0i512l3j46i512j0i512j46i175i199i512.7788j0j7&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Kujawsko pomorskie. Poziomki tam kupowałem 

Opublikowano (edytowane)

A to z grupą inwalidzką nie ma za darmo autobusów ??

01-U w Warszawie ma za darmo autobusy, to w takiej prorozwojowej aglomeracji krakowskiej tym bardziej powinni mieć xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

nie z kazda.. przewaznie ulgowe.

13 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Placek kompleks to mają takie "obszarnik i" z pustymi KW jak ty 🤪...zmyślają i konfabuluja  bo kible sprzątają ...😁

Ja piszę prawdę i pokazuje dowody że to prawda i tylko prawda 

Taki szczery chłop jestem ze sie nie wstydzę tego co mam 🤪

to pokaz wnuki 😂😂  az boje sie jak wyglada skrzyzowanie potomkow inwalidow umyslowych z fizycznymi..

5 minut temu, Agrest napisał:

pare lat temu tamtedy nad morze jezdzilismy kilka razy.

kupowanie poziomek ??? tak to teraz nazywaja ?? kuzyn juz na tir-ze nie jezdzi wiec nie jestem w temacie 😅

4 minuty temu, Ulman napisał:

autobus przestał jeździć? 🤣

w cywlizowanych rejonach jezdzi. ba nawet wydzial komunikacji tam jest...a nawet linia kolejowa z pociagami co chwile .. na ukrianskiej wsi to znane jest ??

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v