Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał:

Po pierwsze to maliniak jeszcze nie wyznaczył nikogo na kandydata na premiera.

A co powiesz na to:

https://www.money.pl/gospodarka/rzad-wyslal-do-brukseli-pismo-w-ktorym-musial-odkryc-karty-uderzajace-6956475690289696a.html

Nic. W necie można przeczytać co się chce. Wpisz w google fraze Jarosław Kaczyński nie żyje i znajdziesz informacje na temat przyczyny śmierci oraz relację z pogrzebu. Po za tym Tusk chciał już od czerwca waloryzację 500 plus i podwojenie kwoty wolnej na pierwsze 100 dni, a jako wytrawny polityk powinien wiedzieć, że kasy nie ma i nie będzie. Nie wiem, czy kłamał, czy taki głupi w sumie na jedno wychodzi.

Opublikowano

To są oficjalne dane rządowe, a nie że "w necie można poczytać".

2 minuty temu, sakala napisał:

Nic. W necie można przeczytać co się chce. Wpisz w google fraze Jarosław Kaczyński nie żyje i znajdziesz informacje na temat przyczyny śmierci oraz relację z pogrzebu. Po za tym Tusk chciał już od czerwca waloryzację 500 plus i podwojenie kwoty wolnej na pierwsze 100 dni, a jako wytrawny polityk powinien wiedzieć, że kasy nie ma i nie będzie. Nie wiem, czy kłamał, czy taki głupi w sumie na jedno wychodzi.

Opublikowano
32 minuty temu, galan99 napisał:

Niebiańska Jerozolima .

Fajne będzie blisko Polski będziemy mieli blisko ziemi obiecanej .

https://www.facebook.com/1187041363/videos/173541239146631?idorvanity=607776254064419

nawet czlowiek psychicznie chory jak ty powinein pamietac co pisze od lat- juz dawno powinna byc..juz zapomniales co wstawiales ??

19 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Od kiedy rządy szmalcowników z opozycji ? bo nigdzie nie mogę nic znaleźć .

szmalcownicy to byla domena polski wschodniej a tam pis wygral wybory...

5 minut temu, Roman176 napisał:

moja ciota dyrektor szkoły pis dyrektor megaer wujek pis  a nie studia precypała na łopacie peło 

a po polskiemu ?? 

piles -nie pisz 

2 minuty temu, Roman176 napisał:

wole jemu niż Niemcom 

niż pół polski sprzedanej Niemcom 

a co twoja rodzina w rajchu o tym sadzi ?? maja cos z tego ze kupili pol polski ?? najwiecej to chyba  w ober schlessien maja ??

Opublikowano

Nie, on nie jest głupi, ale wie, że wyborcy są głupi

Nikt wam nie da tyle, co ja wam mogę obiecać

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

a co twoja rodzina w rajchu o tym sadzi ?? maja cos z tego ze kupili pol polski ?? najwiecej to chyba  w ober schlessien maja ??

nie rajchu to wyzywali go polscy Niemcy zdrajca poszukaj w yt  ... największej cukrowni w eu zrobili co ? podkreślam ze 2007 roku polski cukier miał 7mld zysku 

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Nie, on nie jest głupi, ale wie, że wyborcy są głupi

Nikt wam nie da tyle, co ja wam mogę obiecać

Tu nie chodzi o to czy da, tylko co będą warte jego wypowiedzi przez  te 4 lata (jak nie da, a ma na to 100 dni), jeśli nawet swojemu elektoratowi  łże w żywe oczy. 

Opublikowano

Tusk jak wiemy raz jest katolikiem a innym razem anty , jeszcze innym razem prawicowcem a innym lewakiem. Wszystko zależy od powiewu wiatru. Teraz nakazał swoim poddanym przyklejanie do koszul puste serduszka ale co będzie jeśli znowu stanie się katolikiem i zleci nosić krzyżyki (katolickie). Już widzę miny jego lewaków. Miller, Cimoszewicz, Belka, Czarzasty i pozostałe komuszki w tym ten od opiłowywaniu katolików czyli Nitras oraz reszta diabłów . Oj będzie się działo.

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, sakala napisał:

Tu nie chodzi o to czy da, tylko co będą warte jego wypowiedzi przez  te 4 lata (jak nie da, a ma na to 100 dni), jeśli nawet swojemu elektoratowi  łże w żywe oczy. 

Nikt tak nie łgał jak pisdzielce i temu zdecydowana większość nie głosowała na nich ..PiS już jest skończone i nie ma co płakać po złodziejach i oszustach 😁😁😁

Opublikowano
galan99 napisał:

4 minuty temu, mirro napisał:

Poszukaj jakiegoś starszego artykułu, bo nie trzymasz poziomu.

Kto jest naszym panem obecnie Ameryka .

jeśli tak to nie sprzedadzą nas jako psa , RUSOWI mają w tym wprawę handlem niewolnikami .

Będzie ktoś się bił za naszą wolność ?.

Jamci... ale jak młodsi po mnie nie ruszą to będzie piździaga.

Opublikowano

No u tych goralenvolk Pis miał ponad 60%

Ja tylko przypominam że przedwojenne Pułki Piechoty Górskiej na swoich odznakach pułkowych również miewały swastykę. Więc ten , tego.........

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Ja tylko przypominam że przedwojenne Pułki Piechoty Górskiej na swoich odznakach pułkowych również miewały swastykę. Więc ten , tego.........

swastyka jest symbolem o wiele starszym niż pomysły Hitlera, wiec ten tego, sam symbol nie czyni ideologii

• Like 1
Opublikowano
galan99 napisał:

Nie wiem .

Tylko zapytał kto jest naszym Panem .

Pan Panu może odsprzedać .

Jest dwóch Panów Ameryka i Rus .

Który lepszy .

Kolega starszy kilka lat składał przysięgę wojskową z bratnią Armią ja , zaś odnowionej Polsce .

Kolega powiada że on może tylko iść walczyć z BRATNIĄ ARMIĄ .

Z Unii już wystąpiliśmy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v