Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

przy PO nie ma co się bać uchodźców, zlikwidują socjal, to uchodźcy sami od nas uciekną xD 

Uciekną jak dostaną od ciebie 20 zł za godzine w truskawkach i jeszcze będziesz płakał, że to dużo🤣

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

A co tam mówią? Widzę żeś na bieżąco 

A co mają mówić, ciągle to samo ;) Włącz na 10min i przekaz powtarzany przez cały dzień będziesz znał, oni swojego widza mają za idiotę i cały czas powtarzają mu to samo, aby dobrze zapamiętał ...

1 minutę temu, sakala napisał:

Uciekną jak dostaną od ciebie 20 zł za godzine w truskawkach i jeszcze będziesz płakał, że to dużo🤣

A bo PiSowskie 16,6 netto minimalnej to manna z nieba xD 

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A przy PO nie ma co się bać uchodźców, zlikwidują socjal, to uchodźcy sami od nas uciekną xD 

Oj zdziwisz się. Rodakom obetną  A im na ajfona adidasy i wranglery dadzą

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Bo już śmieszy mnie to straszenie ciemnego narodu w TVP INFO, i potem niektórzy tu powtarzają te głupoty które im tam wciskają ...

Tu nie ma czym straszyć. Podniósł wiek emerytalny i zgodził się na rekolekcje przepraszam relokacje i nie widzę powodów aby nie zrobił tego znowu. Póki co z obietnic się wycofał

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Truskawki to najcięższa robota świata.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

, oni swojego widza mają za idiotę 

Czegoś nie rozumiem - wiesz i oglądasz?🤭

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał:

Czegoś nie rozumiem - wiesz i oglądasz?🤭

Po kilku minutach wypala mózg i czujesz potrzebę to wyłączyć ... Jak masz coś w głowie i potrafisz samodzielnie myśleć, to wytrzymasz 10, może 15 min i zacznie cię głowa boleć ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A co mają mówić, ciągle to samo ;) Włącz na 10min i przekaz powtarzany przez cały dzień będziesz znał, oni swojego widza mają za idiotę i cały czas powtarzają mu to samo, aby dobrze zapamiętał ...

Widzisz gdzieś w mediach różnicę? 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Po kilku minutach wypala mózg i czujesz potrzebę to wyłączyć ... Jak masz coś w głowie i potrafisz samodzielnie myśleć, to wytrzymasz 10, może 15 min i zacznie cię głowa boleć ...

Znaczy masochista. Lubisz to🤭

Opublikowano (edytowane)

A to co włączyć przy okazji śniadania ?? Te programy dla kobiet w TVP2 czy TVN ?? A tak człowiek wie co mu dzisiaj grozi, czy LGBT, czy Niemcy, czy Ruscy, czy UE, czy Tusk a może imigranci xD 

Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Kończę dawkę na 10 minutach i już wiem o czym będą mówić przez cały dzień ;) A potem przychodzi @sakala @Desperado @GRZES1545 i powtarzają co tam usłyszałem xD 

Widać że jednak za dużo oglądasz tv. Coś tam wypaliło pisałeś po kilku minutach... to faktycznie nie ma co już diagnozować i tabletki niewiele pomogą miales racje🙆‍♂️ 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Macie, na poprawę humoru po tej dawce trollowania z mojej strony ;) Lubię sobie tutaj trochę podenerwować fanów PiS-u, a teraz po wygrano-przegranych wyborach idzie to szczególnie łatwo ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Tu się z tobą zgodzę . PIS niepotrzebnie wmówił ciemnemu proletariatowi że są ważni i im sie w głowach popieprzyło. Zabrać socjal i zagnać roboty ten roszczeniowo socjalny element

a elita na paru hektarach ma ręce powykrzywiane ? 

2 godziny temu, DTaras napisał:

Ulman. Ja znalazłem. Korwin tam popelnia błąd przy określeniu momentu fizycznej dojrzałości. Wydaje mu się, że skoro coś działa w prototypie to już jest gotowe. Prawda jest taka, że zdarzają się nastolatki (padło tam porównanie 12-13 latki do 19 tyki) gdzie wygląd wskazuje na coś innego niż jest w rzeczywistości. To nie jest kryterium w mojej ocenie i dobrze wbrew Korwinowi, że jest granica 15 lat. Sprawa dotyczyła karania pedofili. W innym przypadku zafiksował się na wieku pierwszej miesiączce. Facet, mam wrażenie nie pogodził się z własnym wiekiem ale to moje takie. W każdym razie przebarszczył zarówno Roman jak i Korwin

ja nie wyborcy go ocenili a partia chce go wyrzucić i amen 

2 godziny temu, andrzej78 napisał:

A to kto ma się wziąć do roboty bo bezrobocie niskie .?

Andrzej nie zadawaj za inteligentnych pytań bo to głupie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Przestańcie pieprzyć że budżet jest rozdarty, to jest zwykła propaganda opozycji żeby urywać i kraść dla siebie, unia już finanse Polski miała doskonale na widoku, już wy się o to nie bójcie.

Tomciu weź tabletki i się połóż już może.

lewica powiedziała ze kasy jest dużo i nic nie trzeba zabierać 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Nie określilbym tego jako hobby , bo będąc na wsi niewyobrażalnym by było życie bez własnych warzyw i owoców ,czy domowych przetworów.

No nie wiem jak w twoich stronach, bo w moich to własny ogródek to rzadkość, ludzie generalnie mają wyjebane na dodatkową prace jak można kupić gotowe, z 5 kur na własne jajka to za dużo zachodu itp. Ba  znam ze 2 mleczarzy u których do kawy dostaniesz łaciate

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

no oczywiście tam raczej waginy w sutannie nie ujrzysz :P Stawka trochę wysoka, ale kogo by nie kusiło by mu taki (w zależności od opcji wybierz sobie osobę) Jędraszewski Rydzyk, Tusk, Balcerowicz, Duda, Kaczyński czy Korwin za parę tysi kilka godzin widłami z gnojem poszaleli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v