Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nikt w 2015r nie spodziewał się że PIS popełni błędy z kadencji 2005 -2007

Miało nie być ziobry i macierewicza w rządzie, tak obiecywali w kampanii 2015r a zaraz po wygranych wyborach obaj panowie się pojawili a obietnice złamali na samym początku

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Taaa, będą nas ruchać ciapaci Niemcy z Lampedusy, którzy przyszli z Białorusi xD

Uwierz że nie chciał byś i nie będzie Ci wesoło jak doprowadza do tego co jest w Niemczech.  W niektorych miastach. Miejmy nadzieję że  do tego nie dojdzie.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A zrzut ekranu zrobiłem za 2 lata ci pokaże jak się nabijałeš a ta plaga się rozlezie 

Już się rozlazła, PiS ich 250 tys sprowadził w 30 miesięcy ... Tylko ci byli dobrzy bo płacili PiSowi za wizy xD

• Like 3
Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał:

Uwierz że nie chciał byś i nie będzie Ci wesoło jak doprowadza do tego co jest w Niemczech.  W niektorych miastach. Miejmy nadzieję że  do tego nie dojdzie.

Ale was straszą w tym TVP INFO ...

Opublikowano
31 minut temu, GRZES1545 napisał:

Po co tu przyjdą, wszyscy jadą do niemiec i dalej

Opublikowano
28 minut temu, GRZES1545 napisał:

A co jest? Jeżdżę tam regularnie, mam rodzinę w reichu w trójkącie między belgią i hollandią więc bywam i w tych krajach i nic strasznego nie zauważyłem, zresztą ci co tam mieszkają też nie zauważyli. No dobra zauważyłem jeden bardzo zły trend, co raz więcej samochodów elektrycznych na drogach i to mi się nie podoba.

W dużych miastach są ulice zamieszkałe przez ciapatych ale to nie jest tak że jak tam wejdziesz to cię od razu zabiją. Byłem na takiej nie raz po jakieś żarcie i nikt nawet nie spojrzał. Prędzej wpi3rdol dostaniesz wchodząc u nas na blokowisko.

A ci to myślą że wszystko kupią https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/polityka/kto-lajkuje-wpis-na-profilu-pis-azjatki-w-bieliznie?utm_source=wp.pl&utm_medium=referral&utm_campaign=Promocja_tresci_WP_Pazdziernik

Opublikowano (edytowane)

Jakie to piękne jaka wspaniała wiadomość .

Chwile grozy w rządowym samolocie. "Kanclerz Scholz widział eksplozje na własne oczy"

Tego pobytu w Tel Awiwie Olaf Scholz długo nie zapomni. Tuż przed odlotem rządowej maszyny na lotnisku Ben Guriona w Tel Awiwie włączył się alarm przeciwlotniczy. 65-letni kanclerz Niemiec, który wszedł już na pokład, został ewakuowany wraz z innymi pasażerami i załogą. Wszyscy musieli położyć się na płycie lotniska, a polityk został ewakuowany. Późniejsze wydarzenia były równie dramatyczne.

Jak podaje "Bild", w czasie alarmu lotniczego Olaf Scholz został wyciągnięty z samolotu i przewieziony samochodem do budynku lotniska, gdzie znajdują się schrony. Kanclerz miał okazję na własne oczy widzieć dwie eksplozje: to detonacje izraelskiego systemu obrony powietrznej Żelaznej Kopuły zrzuciły z nieba rakiety Hamasu. Wystrzelono dwa pociski przeciwlotnicze, co było wyraźnie słyszalne na lotnisku.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/olaf-scholz-przezyl-chwile-grozy-widzial-eksplozje-na-wlasne-oczy/gym2gcv,79cfc278

OBY TAK DALEJ NIECH SIĘ BIJĄ NIGDY SIĘ NIE NIE DOGADALI .

Bliskowschodni przywódcy odwołują spotkanie z Joe Bidenem. "Nie ma sensu rozmawiać"

Jordania odwołała we wtorek wieczorem zaplanowany na środę w Ammanie czterostronny szczyt w sprawie wojny Hamasu z Izraelem, na którym obecni mieli być przywódcy Jordanii, USA, Egiptu i Palestyny.

W spotkaniu mieli wziąć udział król Jordanii Abdullah II, prezydent USA Joe Biden, prezydent Egiptu Abdel Fattah as-Sisi oraz przywódca Palestyny Mahmud Abbas.

O odwołaniu szczytu poinformował minister spraw zagranicznych Jordanii Ayman Safadi. — Nie ma sensu rozmawiać teraz o czymkolwiek poza tym, jak zatrzymać wojnę — powiedział szef jordańskiej dyplomacji, cytowany przez Al-Dżazirę.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/bliskowschodni-przywodcy-odwoluja-spotkania-z-bidenem-nie-ma-sensu-rozmawiac/90sezyv,79cfc278

ROSJA POWINNA SPUŚCIĆ WP....L KTO IM STANIE NA DRODZE .

Olaf Scholz (screen: twitter.com/robinalexander_)

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Desperado napisał:

A ten to skąd?

Widzisz świadomy człowieku ,czerpiący gównie wiedzę polityczną z tv jak mało jednak wiesz ... Klapki z oczu to Tobie i reszcie co na tą bandę po 89 r. głos oddali ,a i niewykluczone wybory na wiosnę .

Tak ,głosowałam na Polska Jest Jedna , Pana Rafała Piecha ,zgodnie ze swoim sumieniem ,nie wybierają przy tym mniejszego zła . 

Edytowane przez Meg5
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Przed wyborami PiSiory takie tu pewne zwycięstwa były, a teraz kwiczą świnie odrywane od koryta ...

Dla mnie to bez różnicy , a przeciwnicy PiSu widzę jak by mogli z tej radości by gówno zjedli 

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał:

sprawdzałem i słyszałem w Polsat news 

Patrzyłeś, sprawdzałeś, słyszałeś i czytałeś ale z myśleniem to jak zwykle masz pod górkę. Wlącz myślenie to może oczywisty wniosek ci się nasunie.

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

P0czekajcie P0 nowym roku

Będzie 🌈wej drogi już czas

Chłopom w dvpe cały czas 😁😁😁😁😁😁😁

Powinieneś razem z @galan99 założyć temat dla zastraszonych paranoikow. Nadajecie w jednym paśmie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v