Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jakoś wątpię żeby kartoniki które przywoził u nas Małecki w ostatnie 2 tygodnie były poopłacane xD 

Już dawno sprawdzone ;) PiSiorków nie znam, ten co dostał mój krzyżyk dostał się do sejmu, do Senatu Waldek Pawlak pogonił PiSiorka xD 

tak tak panie waldku pan sie nie boi 2/3 sejmu za panem stoi    wytrawny weteran sejmowych korytarzy

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman4321 napisał:

może nie doczytałeś z daleka co drobnym drukiem napisali na kartoniku

1186276_1697213691.webp

Masz tu coś drobnym druczkiem czy ja niedowidzę ??? Nie wiem czy u was też, ale jak się grafika nie ładuje to wystarczy kliknąć w puste pole ;) 

1185724_1697034364.webp

A może tu coś jest drobnym druczkiem ??

https://e-sochaczew.pl/artykul/geotermia-w-sochaczewie/1185724

https://e-sochaczew.pl/artykul/gmina-rybno-7-600-00000/1186276

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Bez honoru brać i psioczyć,  rozumowanie "wykształconego" mendelejewa.   :D

To się wiąże z honorem jedynie pisowskim paranoikom. Każdy wykształcony człowiek wie że musi państwu zabierać tyle pieniędzy ile się da bo państwo go doi i sie nie pyta czy mu to pasuje.  Komletną głupotą byłoby płacenie na leni i nierobów samemu z tego nie korzystając

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

ty i ten tomaszek, dwa mundre ino inaczyj.    xD

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Tusk tę kasę jak pisałem załatwi pomimo, ze TK będzie przeszkadzał i będzie ci łyso.

Załatwi, ale zainteresuj się tym jakim kosztem dla Polski. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Ci co się podniecają rządami opozycji demokratycznej - Duda ich wytwory zawetuje .

A to teraz mu się odmieniło i będzie wszystko wetował? Pewno już w słowniku sprawdza jak się to słowo pisze 😄

17 minut temu, Agrest napisał:

I dlatego to lotnisko ma sens w aspekcie odciążenia czy też likwidacji Okęcia.  

Pytanie czy powstanie cpk? Bo od tego wszystko zależy

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nie wiem

Nie mogę nigdzie wyczytać frekwencji w powiecie 

wybory,gov.pl se znajdziesz, w sosnowcu psim swendem Czarzasty sie załapał ale Litewka go wyprzedził, na marginesie to Litewka daje dobry przykład jak się powinno służyć lokalnej społeczności

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Ci co się podniecają rządami opozycji demokratycznej - Duda ich wytwory zawetuje .

Będą go omijać w większości spraw i to bez większego problemu

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

1186276_1697213691.webp

Masz tu coś drobnym druczkiem czy ja niedowidzę ??? Nie wiem czy u was też, ale jak się grafika nie ładuje to wystarczy kliknąć w puste pole ;) 

1185724_1697034364.webp

A może tu coś jest drobnym druczkiem ??

https://e-sochaczew.pl/artykul/geotermia-w-sochaczewie/1185724

https://e-sochaczew.pl/artykul/gmina-rybno-7-600-00000/1186276

ale że co miał pieniądze w torbie przywieść czy przelew wykonać? zrobią przetarg wyłonią wykonawcę imają na to teraz budżet, cierpliwości troche

Opublikowano
8 minut temu, thor1984 napisał:

A to teraz mu się odmieniło i będzie wszystko wetował? Pewno już w słowniku sprawdza jak się to słowo pisze 😄

Pytanie czy powstanie cpk? Bo od tego wszystko zależy

Pewnie nie bo do Berlina bliżej🤭

Tylko plan rozbudowy Radomia był chyba wcześniej.

W wypadku budowy cpk to wiadomo że Radom jest bez senu

Opublikowano
Przed chwilą, Roman4321 napisał:

ale że co miał pieniądze w torbie przywieść czy przelew wykonać? zrobią przetarg wyłonią wykonawcę imają na to teraz budżet, cierpliwości troche

Ale miało być coś drobnym druczkiem na kartoniku a nie widzę xD 

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, dsbh napisał:

Czytałeś, nie zgadywałeś 😛.

Też głosowałem na Konfederację, chociaż taśmy Banasia i Mentzen dały mi do myślenia. Metoda jest prosta. Im więcej partii w tym cyrku tym lepiej dla wyborców.

No niestety tak. Może w normalnym kraju byłoby na odwrót. W Polsce lepiej by partia rządząca miała koalicjanta który hamuje główne ugrupowanie, chociaż gdyby wyszła koalicja rządząca PIS + KONfa ( gdyby brunatni mieli te 40 mandatów) to światopoglądowo takie średniowiecze, że i może byśmy doczekali leczenia ludzi pajęczyną z chlebem żutą przez episkopat polski.

dsbh to dziwne popierasz lekką pedofilie głosując na Konfederację czy chowanie "innych" członków rodziny do piwnicy bo po co ich pokazywać. Niepełnosprawni czy to fizycznie czy też umysłowo nie powinni istnieć według tej partii, pewien malarz mówił podobnie.

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

To się wiąże z honorem jedynie pisowskim paranoikom. Każdy wykształcony człowiek wie że musi państwu zabierać tyle pieniędzy ile się da bo państwo go doi i sie nie pyta czy mu to pasuje.  Komletną głupotą byłoby płacenie na leni i nierobów samemu z tego nie korzystając

twoje myślenie to jak iść na spacer ze złodziejem, on kradnie po drodze, to ja też. A umiesz się choć podpisać ty wykształcony człowieczku?    xD

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Pewnie nie bo do Berlina bliżej🤭

Tylko plan rozbudowy Radomia był chyba wcześniej.

W wypadku budowy cpk to wiadomo że Radom jest bez senu

cpk nie ma żadnego sensu. To fanaberia  pisowskich fantastów którym uroiło sie że bedziemy wielkim portem przesiadkowym. Niestety jak to planowali to chyba mapy nie mieli pod reką.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v