Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Widać   dlaczego  pisuar  ma tak    lojalny  elektorat jak słucham tego bełkotu to   wydaje się  że  mają  wyprane mózgi  , na okrągło  to samo   Niemcy przejmą  ,  zawłaszczą  pamiętam co się  działo przed  wejściem  Polski do  UNII  ,  jaka  była panika  że  Niemiec   wszystko  wykupi  a  Polacy  będą pracować  u niego  tyle   lat  upłynęło  i  dalej ta  sama  śpiewka , całkowite  odklejenie  od  rzeczywistości .

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, sakala napisał:

Wyniki z 21,53% komisji. Pis 4O,52 KO 25,97

Małe komisje liczą to pis ma więcej z czasem będą spływać wyniki z dużych miast gdzie licznie trwa dłużej i już widać, że się zmienia i pisowi maleje.

Opublikowano
daron64 napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał:

ukochana wróciła z komisie bo słyszałem że jeszcze wszystkie komisie licza

Rano wstałem do roboty to spala, ale gdzieś nad ranem musiała wrócić dopiero bo gdzieś przed 5 wstawałem, to jeszcze jej nie było.  Cały dzień młyn - mała komisja, tylko dwa miejsca do głosowania, kolejki cały dzień stały. 

znajomy pislal po 5 że w małej komisji i też jeszcze siedzial

Opublikowano (edytowane)

Siedział bo liczyli głosy a we wrocławiu głosowali ludzie , liczyć to pewnie będą do jutra :) , tak samo moze być z PKW że spłynie do komisji 90 % głosów PiS bedzie miał 39,8 % ale wpłyna dane z komisji w W-wie , Wrocławia , i sie okaże ze pis ma 36,1 % KO 31% .

Edytowane przez marks50
Opublikowano

gdyby sprawdzic dane to holendzy,amerykanie czy cypryjczycy wykupili polske😂, niemcy sa z tylu

tak samo ziemie holendrzy,dunczycy..

najbardziej niemcow boja sie ci co ich na oczy nie widzieli i nigdy w niemczech nie byli. ..no wielu w niemcach bylo..

Opublikowano

Co by się w końcowym  podliczeniu nie okazało to mam nadzieję że choć częściowo ludzie odsunęli mordy z pierwszych stron mediów z politycznego etatu a nowi wejdą na ich miejsce.

Bo co może zmienić taki ćwok który kilka kadencji kradnie i kłamie w majestacie prawa

Opublikowano

czy moze czy nie może...koryto sie liczy, widzisz jak kukis działa... zakamuflował sie i  ma dożywocie

a wy się jepcie przy snopkach mondrale

A nawet w ich interesie jest zeby sie nic nie zmieniło bo po co ? pensja dieta itd, wakacje 3 x w roku...

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

Memy po wynikach wyborów

Na ich porażkę zebrało sie wiele czynników , po pierwsze pokemony jak mówił sonierz - wchodzisz na listę konfederacji do skreślenia a tam oczy jak 5 zł sie robi bo na listach egzotyka , dzieci starych polityków po przekrętachitd. następnie kampania wyborca prowadzona nie we wzystkich mediach bo taka mamy wolność słowa , jak to niektórzy mówili -jeszcze jakoś ten PiS bym tolerował ale propagandy w TVP nie trawie i to właśnie propaganda i stronniczość TVP wyniszczyła potencjalnego koalicjanta jak i sam PiS ,beton pisu i tak na nich by zafgłosował nawet jak by stan wojenny wprowadzili ale ludzie myślący obijali sie o propagandę TV -dlatego wynik nawet teraz nie jest pewny bo 20 % odmówiło wyniku w sondażu . Jak jeszcze dodać kretyńskie wypowiedzi niektórych z konfederacji to wynik jest jaki jest .

Opublikowano

Z piesem nikt nie będzie gadał oni pociągną jeszcze te 30 dni aby tylko jeszcze jedne pobory wyrwać w rządzie czy spółkach i to wszystko. Widać było na wieczorze wyborczym, że w pisie niby wygrali a wyglądało jak by przegrali.

Opublikowano
7 minut temu, marks50 napisał:

Na ich porażkę zebrało sie wiele czynników , po pierwsze pokemony jak mówił sonierz - wchodzisz na listę konfederacji do skreślenia a tam oczy jak 5 zł sie robi bo na listach egzotyka , dzieci starych polityków po przekrętachitd. następnie kampania wyborca prowadzona nie we wzystkich mediach bo taka mamy wolność słowa , jak to niektórzy mówili -jeszcze jakoś ten PiS bym tolerował ale propagandy w TVP nie trawie i to właśnie propaganda i stronniczość TVP wyniszczyła potencjalnego koalicjanta jak i sam PiS ,beton pisu i tak na nich by zafgłosował nawet jak by stan wojenny wprowadzili ale ludzie myślący obijali sie o propagandę TV -dlatego wynik nawet teraz nie jest pewny bo 20 % odmówiło wyniku w sondażu . Jak jeszcze dodać kretyńskie wypowiedzi niektórych z konfederacji to wynik jest jaki jest .

Na przegraną konfy złożyła się ona sama. Pomijam już Sośnierza który lewackimi metodami gromadzi śmieci na klatce schodowej. Ale najpierw konfie szklany sufit założył człowiek od 6 króli czyli Petru obnażając hipokryzję Mentzena i jeszcze jednego głupka. Potem resztę dołożył JKM. jak zwykle niezawodnie. Ludzie nie maja zaufania do tej partii.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pamietajcie ze tluste lata sie skonczyly...niewazne kto wygra wybory.. na kredyt dlugo sie nie da ciagnac.. juz gierek sie o tym przekonal..

pamietasz plytki w oborze ??? kurna ktos kto jezdzil po europie nie mogl tego zrozumiec..

dziecko w parunastu centrach biznesowych w krakowie i okolicach pracuje wiecej ludzi niz przy krowach i swiniach w calej polsce......

jakie ty masz pojecie o polsce a ?? zadne

rolnictwo to ile to jest % pkb ?? 3? 4 ? to turystyka pare razy wiecej ??

to czemu zero go nie zamknal jeszcze ?? jest wogole jakies sledztwo prowadzone ?? 

wsiowy cwoku wylacz kurwizje i wlacz myslenie..

to jak to -prawi i sprawiedliwi nie wyslai policji zeby uniemozliwic przestepstwo ??

wieczorme poszukam czy to rzeczywiscie niemiecka firma .

po polskiem to na pewno🤣

stor azy napisze wy wsioki ze wschodniej polski nie macie zielonego pojecia o polsce a. czemu prawie wszyscy madrzejsi po szkolach zostaja w miastach a nie wracaja na zadupie ?? tak zle u was jest ??

za kolalicja nawet suszy nie bedzie -tak jak za po-psl tez nie bylo 😂

ja po kontroli pare lat temu dostalem w czerwcu i zyje ..za to nastepna w listopadzie

ale juz ppr byl -pierwszy portal rolniczy,, 

i tak plakali 

to po co miliony was wyjechalo na zachod europy i polski ??

czemu nie wracaja  do siebie... smogu nie bedzie,korkow nie bedzie, kolejek do lekarzy..

w wakacje to drogi  prawie puste, od 1 wrzesnia jest coraz ciasniej a od 1 pazdziernika zaczyna sie tragedia..

to roznica cywilizacyjna a nie polityczna..

w miastach nie ma patologii ?? chyba nigdy nie byles w duzym miescie...

ty nigdy dobrobytu nie doswiadczy w swojej piwnicy

Ty pojebcu nie oglądam w ogóle tv. Ale może będą dobre zmiany to takich jak Ty wykupią i będzie spokój 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v