Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 minut temu, galan99 napisał:

niczego mi nie braknie .

no .... , a zresztą...      to fajnie... 😄

Opublikowano

Polska Agencja Kosmiczna ma oddziały terenowe.

Żeby każde województwo mogło samorządnie zarządzać swoją przestrzenią kosmiczną.

W ten sposób kiedy nad Opolem pojawi się asteroida to zajmie się nim oddział w Opolu więc Katowice, Wrocław i Łódź mają to z głowy.

Sprytne.

Zdjęcie

Opublikowano
mirro napisał:

Jak do polskich? Przecież wszystkie są niemieckie.🤣

Markety są niemieckie i czołgi są niemieckie. Dzięki czemu, w razie co, nic im się nie stanie - bo soft nie pozwoli. Ciekawe, że niedawno rządził zły niemiec tak samo jak teraz u ruskiech zły zachód. Czy teraz naszym zrobiło się łyso?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał:

Jak tak możesz ty anty-PiSowski obłudniku pisać tak o partii rządzącej ?? Przecież wszem i obec wiadomo, że to Tusk był człowiekiem Putina w Warszawie, a nie Jaśnie Pan Prezes Jarosław Kaczyński xD 

To Radek Sikorski palił papierosy z Ławrowem na balkonie i się z nim dogadywał, a nie nasze najjaśniejsze słońce narodu Pan Prezes ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Pomnik Lecha Kaczyńskiego. Donald Tusk krytykuje prezydenta PO za współpracę z PiS

– Powiem szczerze, było mi osobiście przykro, bo wydawało mi się, że jest to decyzja podyktowana jakimś koniunkturalizmem albo lękiem. Tak nie powinno być — odpowiedział Donald Tusk na pytanie o współpracę prezydenta Lublina Krzysztofa Żuka (PO) z marszałkiem Jarosławem Stawiarskim (PiS). Chodzi o wybudowanie w mieście monumentalnego pomnika Lecha Kaczyńskiego

Opublikowano (edytowane)

aż strach pomysleć, co by było, gdyby drugi Kaczyński zmarł, a pis nadal by rządził... 🙆‍♂️

znaczy te pomniki mam na myśli..

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

.

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

aż strach pomysleć, co by było, gdyby drugi Kaczyński zmarł, a pis nadal by rządził... 🙆‍♂️

znaczy te pomniki mam na myśli..

TO DWA RAZY BYŚ  CZAPKOWAŁ Z RANNA .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v