Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, Ulman napisał:

Czytaj co wklejasz i nie zaoruj się 

Lipiec zapisze się na świecie jako najcieplejszy miesiąc w dziejach pomiarów meteorologicznych. Nigdy wcześniej w historii ludzkości nie było tak gorąco. Dlaczego w Polsce tego nie odczuwamy?

nie czytaj nagłówków 

Lipiec zapisze w naszym kraju jako bardzo ciepły, ponieważ średnia temperatura powietrza wyniesie co najmniej 0,7 stopnia powyżej normy wieloletniej. Na południu anomalia dojdzie miejscami do 1,5 stopnia, ale na północy może być nieznacznie ujemna.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

.nawet zdania walczących w 44 nie uszanował, gdy prosili żeby osoby postronne nie zakładały powstańczej opaski ...

Przecież jemu, ta opaska należy się jak psu buda.:)

Nasz wice od rolnictwa to już kompletnie odleciał, Kołodziejczak to wg niego ruski agent xD

No to trza Kołodziejczaka przed komisję postawić. 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Według PIS każdy jest ruskim agentem, oprócz oczywiście ruskiego agenta Macierewicza..... 

Macierewicz ruski agent ? podaj dowody , Tusk czyj agent ? może mąż stanu .

https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/656960-miedzynarodowka-w-godzinie-w-stoleczny-ratusz-reaguje

Lewicowa Warszawa to i hymn Leninowski , wcale bym si nie zdziwił jak by za tą prowokacją stał sam Trzaskowski .

• Haha 1
Opublikowano

Janusza Kowalskiego to rzeczywiście powinni ubrać w opaskę z gwiazdą Dawida a potem wysłać tam, gdzie trafiali tacy z taką opaska, bo ten człowiek to wstyd dla tego narodu, nauczył się tylko jednej krótkiej wypowiedzi "wina Tuska" i ciągle ja powtarza.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

W normalnym kraju takie coś było by co najwyżej robotnikiem w fabryce a u nas jest wiceministrem ... Normalnie im większym jesteś debilem tym lepsza kariera w PiSie cię czeka.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W normalnym kraju takie coś było by co najwyżej robotnikiem w fabryce a u nas jest wiceministrem ... Normalnie im większym jesteś debilem tym lepsza kariera w PiSie cię czeka.

Jesteś gołosłowny , Jachira , Nitras , mówi ci to cos był jeszcze Palikot . Niesiołowski także Kowalski to nie jedynak .

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Jesteś gołosłowny , Jachira , Nitras , mówi ci to cos był jeszcze Palikot . Niesiołowski także Kowalski to nie jedynak .

Sorry, ale Janusza Kowalskiego w debilizmie to nikt nie pobije ...

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ojjjjj....

Opublikowano

A gadacie że same miernoty w pisie.  A tu proszę, 007 się chowa.🤭

Opublikowano

Nie, bo zostałby już wówczas zdemaskowany

Ale naście lat temu grał w Polskim Zoo😁

Opublikowano

on skakal na glowe do basenu w czasach prl-u ,a ze byly trudnosci z zaopatreniem to czasami wody nie bylo i skutki widac ..

sam najwyzszy prezes pisal o "maciarewiczu " jako ruskim agencie i chorym psychicznie.

Janusza Kowalskiego to rzeczywiście powinni ubrać w opaskę z gwiazdą Dawida a potem wysłać tam, gdzie trafiali tacy z taką opaska, bo ten człowiek to wstyd dla tego narodu, nauczył się tylko jednej krótkiej wypowiedzi "wina Tuska" i ciągle ja powtarza.

zawsze sie znajdzie ktos, kto to samo powie o tobie..

odbija ci palma jak maniusiowi ??

Opublikowano
Dnia 1.08.2023 o 21:26, Roman176 napisał:

wystarczy ze mój park maszyn jest taki ze wszystkich was bym zaorał oprócz mirka i jeszcze bym obkosił i zmagazynował 

Roman, pycha przez ciebie przemawia!znam takich co by ciebie obkosili, zaorali i do kieszeni schowali

Opublikowano
38 minut temu, witejus napisał:

Roman, pycha przez ciebie przemawia!znam takich co by ciebie obkosili, zaorali i do kieszeni schowali

nie pycha , ktoś mnie poucza co ja mam robić a nawet nie ma połowy tego co ja to odp takimi tekstami 

wiesz ze ten statek 2 tydzień się pali z elektrykami ? 

tak ci się wydaje pani spurek to chyba agentka ufo 

gdy wygra zakaże produkcji zwierząt ... gwałcone krowy i co miesiąc coś chce zakazać robienia kiełbasy na grillu nasze t.z. wasze niemieckie media nie piszą o głupcach z platformy unikają tematu jak ognia   https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-29/polityczna-afera-o-kielbase-sylwia-spurek-apeluje-do-nowej-lewicy-ws-grilla/

media ładnie was urabiają eine maine zeitung

Opublikowano
Roman176 napisał:

38 minut temu, witejus napisał:

nie pycha , ktoś mnie poucza co ja mam robić a nawet nie ma połowy tego co ja to odp takimi tekstami 

wiesz ze ten statek 2 tydzień się pali z elektrykami ? 

tak ci się wydaje pani spurek to chyba agentka ufo 

gdy wygra zakaże produkcji zwierząt ... gwałcone krowy i co miesiąc coś chce zakazać robienia kiełbasy na grillu nasze t.z. wasze niemieckie media nie piszą o głupcach z platformy unikają tematu jak ognia   https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-29/polityczna-afera-o-kielbase-sylwia-spurek-apeluje-do-nowej-lewicy-ws-grilla/

media ładnie was urabiają eine maine zeitung

zgasł już

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v