Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógł by Roman poczytać co Racyl wstawił. coś by może zrozumiał...

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Roman176 napisał:

@Ulman   on chyba ma porównując  twojej inteligencji doktorat  ...    on zajarzył pierwszy 

otwórz okno chyba brakuje ci tlenu 

Tak jak ostatnio pisałem  - głupawe teksty bez składu i ładu. Czym wiecej piszesz tym więcej głupot. Czym więcej głupot tym więcej pytamy wiec znowu odpisujesz głupotami i jest jeszcze więcej pytań. 

A dlaczego tlenu a nie wody albo światła albo ciepła albo zimna albo schabowego z pieczarkami? 

9 minut temu, Roman176 napisał:

a z czego bd dokładać do buractwa twojego pokroju 

Kopalnie długofalowo i tak będą zamknięte a obecna sytuacja tylko to spowolni. Od 30 lat dokłada się do kopalni i całego górnictwa i będzie się dokładać coraz więcej. Chwilowo jest lepsza koniunktura ale to już sie zmienia i nie jestem przekonany czy za 2023 kopalnie przyniosą zysk. 

Kiedyś sie pieknie samozaorałeś uzasadniając sens działania kopalń tym że firma na stracie ale płaci podatki i daje wynagrodzenia. Piękna pochwała patologii socjalistycznej. Ponosic straty  tylko po to zeby dawać pracę i tak od 30 lat.  

627443694_ZdjcieWhatsApp2023-01-19o22_09_02.jpg.0b9b341e2d1433923cbe6f82d884b691.jpg

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Tak jak ostatnio pisałem  - głupawe teksty bez składu i ładu. Czym wiecej piszesz tym więcej głupot. Czym więcej głupot tym więcej pytamy wiec znowu odpisujesz głupotami i jest jeszcze więcej pytań. 

to głupie ze jacek wiedział bez głupich pytań jak ty ?   

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Kopalnie długofalowo i tak będą zamknięte a obecna sytuacja tylko to spowolni. Od 30 lat dokłada się do kopalni i całego górnictwa i będzie się dokładać coraz więcej. Chwilowo jest lepsza koniunktura ale to już sie zmienia i nie jestem przekonany czy za 2023 kopalnie przyniosą zysk. 

twierdzisz ze zastąpimy te tego czasu węgiel ?  bo ja nie wierze ....  ze wybudują atom  tak węgiel niepotrzebny ze rok 22 ze już zużywamy 58mln 

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Kiedyś sie pieknie samozaorałeś uzasadniając sens działania kopalń tym że firma na stracie ale płaci podatki i daje wynagrodzenia. Piękna pochwała patologii socjalistycznej. Ponosic straty  tylko po to zeby dawać pracę i tak od 30 lat.  

tak jak rolnictwo i 25mld rocznych dopłat do krus patologia czołówka państwowa 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Widocznie jesteście na takim samym poziomie i sie dogadujecie. 

czyli inteligentni myślący     dziękuje 😀

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

twierdzisz ze zastąpimy te tego czasu węgiel ?  bo ja nie wierze ....  ze wybudują atom  tak węgiel niepotrzebny ze rok 22 ze już zużywamy 58mln 

Do jakiego czasu?  Nie napisałem że wegiel nie jest potrzebny tylko że kopalnie trzeba pozamykac żeby do nich nie dokładać. 

2 minuty temu, Roman176 napisał:

czyli inteligentni myślący     dziękuje 😀

Tak często to podkreślasz że pieknie widać jakie masz kompleksy na tym punkcie.

Opublikowano (edytowane)

To wszystko wygląda na prowokację wrogich sił a może nawet Putin maczał w tym palce. Na pierwszy rzut oka widać że to są wichrzyciele i wywrotowy element  który z prmedytacją i bezczelnie kłamie ze jest im źle. W Polsce jest bardzo dobrze, rosnom płace dajom socjal, wszystko drogie ale to nie wina rządu tylko tych innych co się na PIS uwzięli. I taka jest prawda a wszystko inne to kłamstwo.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

Nasza zidiociała władza nieustannie robi łaskę upaińcom i wpusci najgorszy możliwy syf żeby im dogodzić. Już widzę jakby taka kukurydza wjechała do nas  z Niemiec. Łoooo matko!!!! Niemcy nas trują!!! Chcą skazić nasze zwierzęta jedzenie i nas!!! Natychmiast zakazać!!! Wprowadzić kontrolę a złapanych od razu do sądu!!! Żądajmy odszkodowań za narażenie zdrowia i zycia konsumentów!!! A z upaińskim syfem co mamy? Ano nic bo nasz rządzący motłoch jest kompletnie uległy wobec  tej stepowej swołoczy. 

• Thanks 3
Opublikowano
11 godzin temu, Roman176 napisał:

onuca to typowy wyborca konfederacji-socjopata z cechami psychopaty 🤣, z takimi ludzimi trudno dyskutowac ,maja tylko swoja skrzywiona prawde i nic wiecej..

w davos wcoraj prezes energi juz na 25 r zapowiedzial powstanie elektrowni atomowej , a orlen codziennie sie reklamuje-nawet w tvn- ze inwestuje w energie atomowa...

Opublikowano

Ludzie co przyjeli wiosną poprzedniego roku ukraińców pod swój dach doskonale wiedzą co to za naród.

Od rakiety zginęło 2 polaków to nawet żełeński nie umiał za to przeprosić.

Ludzie mieszkający na wschodzie przy drodze na ukrainie doskonale wiedzą jaka ilość jest ściągana samochodów z Polski. Podobnie obserwują ogromną ilość cystern zmierzających na ukraine .

Jeszcze trochę to nie będzie polski prezeydent i premier tylko ukraiński

Ropa, gaz tańsze niż przez wojną a polacy muszą bulić tak samo jak było kiedy były drogie

Opublikowano

Jak gaz drożał to szczujnia pompowała ludziom kit, że to przez wojnę Putina i drogi gaz nawozy są drogie. Jak gaz jest tani to przedstawiciele fabryk nawozowych kierowanych przez ludzi pis tumanią durni, że gaz nie jest decydującym czynnikiem ceny nawozu. A jak nawóz drożał to był. Tak się robi durni z wyborców pis.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v