Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał:

wiesz gdyby to pisarz każdej innej stacji to ok ale wyborczej redaktor morderca Michnik brat spierdolił z kraju nie da się go z tamtą ruszyć prawdziwi autorytecie 

Roman bełkocząc tak bez sensu narażasz się na odpowiedzialność karną. Masz szczęście, że to forum mało ludzi czytuje. Bo byś musiał odszczekać i jeszcze zapłacić. Poza tym brat nie może odpowiadać za brata. Zwłaszcza dorosłego.

Opublikowano (edytowane)

Francja to tylko z nazwy zostało , że to Francja nie ma już tego kraju jaki była znany z kawiarenek , muzyki .

W Paryżu pełne kawiarnie. We Francji nie widać paniki w związku z koronawirusem

le-consulat.jpg

Obecnie Paryż nie do poznania .

Co jest nie tak z... Francją?

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

A najlepsze jest to, że pisowska propaganda się tak posługuje tym co się dzieje we Francji a pis ściąga do PL imigrantów zarobkowych tak jak kiedyś Francja ściągała do siebie dziadków i ojców tych co dzisiaj tam burdel robią. W dodatku pis powiela te wszystkie błędy które popełniły kraje zachodu. Buduje się specjalne osiedla dla niby dobrych imigrantów sprawdzonych pracowników. Takich dobrych, że buduje się tam komisariaty i areszty. Pod Płockiem powstaje taka enklawa na 1,5 tys osób. Jest areszt i komisariat dla 70 policjantów. Miasto Siemiatycze ma 15 tys mieszańców plus gmina i w zasadzie powiat i nie wiem czy 70 policjantów jest.

Straszyć swoich wyborców islamem, Francją i emigrantami i ściągać po 136 tys rocznie do Polski to jest mistrzostwo świata.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Ale przecież bratanica I sekretarza się nie puszcza, to jakieś informacje chyba z Tefałenu xD

Tak cię to cieszy?jakby twoja bratanica czy siostrzenica się ,,nie puszczała" to też byś gembe rozdziawiał

Opublikowano

Panowie. Prosze nie schodzić do poziomu orzekania, czy ktoś się puszcza, czy nie. To sprawa prywatna. Nikomu nic do tego kto z kim sypia. No chyba że dana osoba zacznie pouczac innych w kwestii moralności. Wtedy nawet należy delikatnie upomnieć iż nie świeci przykładem a wręcz dupskiem.:lol:

36 minut temu, hubertuss napisał:

Buduje się specjalne osiedla dla niby dobrych imigrantów sprawdzonych pracowników. Takich dobrych, że buduje się tam komisariaty i areszty. Pod Płockiem powstaje taka enklawa na 1,5 tys osób. Jest areszt i komisariat dla 70 policjantów.

Kiedyś rozmawiałem z jednym z budowniczych zapory Solina. A to chyba gdzieś było przy okazji ćwiczenia "Bieszczady 97" albo jakoś w tej okolicy. Facet mówił że przy budowie pracowało od ciula więźniów. Jak któryś wpierdziełił się w lany beton, to raczej szansy na pomoc nie mieli. Potem zaś pisali że "oddalił się z miejsca pracy" i papiery wysyłali dalej. Tak że ten tego, zawsze jakieś wyjście jest.

Opublikowano
17 minut temu, mirro napisał:

Panowie. Prosze nie schodzić do poziomu orzekania, czy ktoś się puszcza, czy nie. To sprawa prywatna. Nikomu nic do tego kto z kim sypia. No chyba że dana osoba zacznie pouczac innych w kwestii moralności. Wtedy nawet należy delikatnie upomnieć iż nie świeci przykładem a wręcz dupskiem.:lol:

Co to kogo obchodzi, kto z kim śpi, aby dzieci były zdrowe

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, mirro napisał:

Panowie. Prosze nie schodzić do poziomu orzekania, czy ktoś się puszcza, czy nie. To sprawa prywatna. Nikomu nic do tego kto z kim sypia.

Powiedz to księżom, biskupom i pisowcom.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Kiedyś rozmawiałem z jednym z budowniczych zapory Solina. A to chyba gdzieś było przy okazji ćwiczenia "Bieszczady 97" albo jakoś w tej okolicy. Facet mówił że przy budowie pracowało od ciula więźniów. Jak któryś wpierdziełił się w lany beton, to raczej szansy na pomoc nie mieli. Potem zaś pisali że "oddalił się z miejsca pracy" i papiery wysyłali dalej. Tak że ten tego, zawsze jakieś wyjście jest.

Jakoś dziwnym trafem nie da się utonąć w płynnym betonie -do pasa tak ale głębiej to trzeba by czymś obciążyć .Takie opowieści to tylko w filmach -może ciało da się zalać betonem żeby nie wypłynęło -ale niech będzie że sie topili w tym betonie 

Opublikowano

Nie wiem, nie próbowałem. Mówię co gościu opowiadał. Akurat wtedy chłopaki z Krakowa schodzili pod wodę z korony tamy a ny se gadaliśmy z gościem.

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Nie wiem, nie próbowałem. Mówię co gościu opowiadał. Akurat wtedy chłopaki z Krakowa schodzili pod wodę z korony tamy a ny se gadaliśmy z gościem.

Będzie trzeba spróbować -tak gumiaki zostaną od razu - to podobnie jak w pryzmie rzepaku do kolan dość szybko do pasa trzeba się ruszać a głębiej nie idzie a beton ma dużo większą gęstość ponad 2,5 t 

Opublikowano

Spróbuj w prosie. Ustaw kamerkę internetową by świadkowie byli

Opublikowano
13 minut temu, v11 napisał:

Wczoraj próbowałem i tylko do jaj

Nie zazdroszczę takich pływaków🤭😜

5 minut temu, galan99 napisał:

To mi sie podoba . rób to cie interesuje , nie ktoś ci każe tak ronić .

Rolnik szczerze o realiach w Polsce !

https://www.facebook.com/watch?v=1390265731529868

I teraz wytłumacz 14sto latkowi że w tym nie o ćpanie I picie chodzi🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v