Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Roman176 napisał:

2 minuty temu, Ulman napisał:

No i co z tego?

chce kupić dobrego grilla 

Ale to, Roman, na inny wungel - a z buczyną problem... Jak chłopaku BeEmki jarały się od puszczającego EGRa to nic nie pisałeś. A to nie tak dawno w zasadzie. I Tesla już jeździła masowo...

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Roman, a jak Morawetzky chce produkować elektryczne samochody to dobrze czy źle?

Morawiecki źle jak prywatny to dobrze 

2 godziny temu, DTaras napisał:

Ale to, Roman, na inny wungel - a z buczyną problem... Jak chłopaku BeEmki jarały się od puszczającego EGRa to nic nie pisałeś. A to nie tak dawno w zasadzie. I Tesla już jeździła masowo...

jakoś Internet o tym nie buczał .......... i jeszcze raz zadam te pytanie czy to nowe bmk paliły się ? 

Opublikowano

n_698c699f9b5292f062bd5837fee71acc54fdcf5d7ebf154015caa2c3ed870e00_c.jpg?r=1,1

Idziemy po swoje”, pisze adwokat od wypadku, w którym zginęły dwie kobiety. Wczujcie się teraz w rodziny tych dwóch ofiar, które wg tego adwokata jechały „trumną na kółkach”.

W jego krwi pobranej trzy godziny po wypadku znaleziono kokainę. Wczoraj szedł z Tuskiem w marszu.… pic.twitter.com/gtAY2Uzv1q

n_7e139f98d8af74ff459cb28f6b37ee2ed0e562cc38f8996d4a28443796bb7d68_c.jpg?r=1,1

patola nie patola tak uczy się dziecko ?  klnie i wyzywa ze zabije w Niemczech dziecko już by rodzice nie mieli 

11 minut temu, Ulman napisał:

Co cie te elektryki obchodzą? Masz jakiegoś pierdolca na tym punkcie?

pierdolec bidny to ty jesteś ile ełektykuw przejechało koło ciebie ? 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

A co mnie to obchodzi?  Tobie tak na dekiel padło że siedzisz i je liczysz?  Syndrom zagrożenia elektrykiem masz? 🤣

https://www.auto-swiat.pl/klasyki/youngtimer/volkswagen-polo-eko-czyli-gdzie-ten-postep/z33g6v6?utm_source=facebook_extra&utm_medium=social&utm_campaign=Facebook_vertical&utm_term=autor_2&fbclid=IwAR2FNpXO22Ml4ZDhQ55cxBdkRDNFsjvhOpW2DXoGs6jKbXb_2ZBhwSogitc

Znany basen zakazuje parkowania samochodom elektrycznym. Proponuję się przyzwyczaić

u cia coś takiego jest ?

3 minuty temu, Leszy napisał:

W TVP mówili inaczej...... :ph34r:

chce głosować na tuska tylko szukam jego programu wyborczego i chce wiedzieć na co mam głosować pomożesz ? 

ełektownia rybnik Ślązacy górą  

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

chce głosować na tuska tylko szukam jego programu wyborczego i chce wiedzieć na co mam głosować

A jak chcesz zagłosować na PiS i nawet znajdziesz ich program wyborczy, to jesteś pewien że wiesz na co się piszesz?🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

Chodzi ci o CIA? Nie wiem czy u mnie jest bo oni się nie afiszują. 

Roman, czy ty masz elektryka albo LPG?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
29 minut temu, mirro napisał:

A jak chcesz zagłosować na PiS i nawet znajdziesz ich program wyborczy, to jesteś pewien że wiesz na co się piszesz?🤣

no nie jestem pewien ale chce się dowiedzieć  

26 minut temu, Ulman napisał:

Chodzi ci o CIA?

Centralna Agencja Wywiadowcza  to skrót u ciebie 

27 minut temu, Ulman napisał:

Nie wiem czy u mnie jest bo oni się nie afiszują. 

po co sie wypowiadasz jak nie wiesz

28 minut temu, Ulman napisał:

Roman, czy ty masz elektryka albo LPG?

miał być do mojej el ale wujek odradził  sam mógł by dostać  za darmoche w mercu ale żaden pracownik nie chce 

Opublikowano

No to jak nie masz i cię zakazy nie dotyczą to co cię to obchodzi? Obsesja? Może jako lewak jesteś elektrykami przerażony i dlatego u ciebie 0% logiki i 100% emocji😂

Opublikowano

logika u mnie jest u ciebie żadna jeżdżą u mnie palą sie co tydzień użytkownicy nie są zadowoleni a ty co powiesz o doświadczeniu ? 

Przed chwilą, witejus napisał:

Lewacy są zachwyceni elektrykami

zero logiki 100% emocji wywołuje Internet i bzdety 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał:

Lewacy są zachwyceni elektrykami

No to Roman jest wyjątkiem🤣

Co ci się pali co tydzień? Jak nie sa zadowoleni to ich problem . Co ci do tego? Chcesz jako lewak wszystkich na siłę uszczęsliwić?

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v