Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, jacus napisał:

co lepsze inwalida czy alkoholik ?? kto dluzej i lepiej zyje ?? 

To zależy jaki powód inwalidztwa, a także w jakim wieku ktoś alkoholikiem został.

.....następna teoria do śmietnika....🤷‍♂️

Opublikowano
mirro napisał:

21 minut temu, jacus napisał:

juz wiele razy pisalem ze ja niepijacy. 

Szanuję, ale nie pochwalam.🤣

Ja jeszcze nie rozumiem.

Roman176 napisał:

😁                               Bojowniczka dekarbonizacji              

Ty. A ona sama w tym samolocie była?

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał:

Ja jeszcze nie rozumiem.

No cóż, z mojego punktu widzenia to tez przykra sprawa. Ale żeby tak od razu ani kielonka, ani małego stakanka?😂

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

No cóż, z mojego punktu widzenia to tez przykra sprawa. Ale żeby tak od razu ani kielonka, ani małego stakanka?😂

ani ani. kobity flaszke wina z trudem wypily i tyle..

mozna sie odzwyczaic-gdy sie nie ma kierowcy  w domu a szwagry daleko i autobusem by trzeba bylo na obkolo jechac.

tak czy siak samolot rejsowy lecial .. to taki przykld obludy . ale to kazda strona sporu ma..

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, DTaras napisał:

Ty. A ona sama w tym samolocie była?

normalni ludzie oprócz niej jechali ......... ale ona miała rowerem jechać , ale przez jeden procent pindy bd miał paszport węglowy od 2027 

8 godzin temu, jacus napisał:

gdzie pada -a u mnie, od poludniowego wschodu przyszlo, do ciebie nie doszlo ?? 

nie 

co lepsze inwalida czy alkoholik ?? kto dluzej i lepiej zyje ?? 

Całkowite zaprzestanie picia alkoholu służy leczeniu nadciśnienia tętniczego i cukrzycy – uważa wielu specjalistów. Tymczasem dość powszechne jest przekonanie o działaniu ochronnym na serce niektórych rodzajów alkoholu. To dlatego, że są badania, w których wykazano, że abstynenci żyją krócej i mają gorsze zdrowie. Kwestia jest jednak skomplikowana i lepiej zbyt szybko nie wyciągać wniosków.

pole,kopalnia,wodka ,kochanki -dociagniesz do 50 ?😂

Regularne uprawianie seksu wydłuża życie. Nawet o kilkanaście lat

https://kobieta.wp.pl/regularne-uprawianie-seksu-wydluza-zycie-nawet-o-kilkanascie-lat-6374521012856961a

wiec jacek bd żył długo i szczęśliwie 

jechałem twoimi wsiami we wtorek dlaeko mieszkasz od zagłębia kapuścianego ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

Oj daleko..... tak z 40 kilometrów. Pod Krakowem warzywa tylko na lessowych czarnoziemach od Nowej Huty. U Jacusia to dziadownia sakramencka ale maja ponoć nawet kawałek mady z bonitacją w drugiej klasie😄

44 minuty temu, Roman176 napisał:

Całkowite zaprzestanie picia alkoholu służy leczeniu nadciśnienia tętniczego i cukrzycy – uważa wielu specjalistów. Tymczasem dość powszechne jest przekonanie o działaniu ochronnym na serce niektórych rodzajów alkoholu. To dlatego, że są badania, w których wykazano, że abstynenci żyją krócej i mają gorsze zdrowie. Kwestia jest jednak skomplikowana i lepiej zbyt szybko nie wyciągać wniosków.

To jest sekwencja godna pejsatego pinokia  Morawetzkego.

Jest tak ale  może jest też inaczej🤣  i jak takie coś słyszysz to już dokładnie wiesz czego się trzymać😆

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Oj daleko..... tak z 40 kilometrów. Pod Krakowem warzywa tylko na lessowych czarnoziemach od Nowej Huty. U Jacusia to dziadownia sakramencka ale maja ponoć nawet kawałek mady z bonitacją w drugiej klasie😄

na czarno ziem mi to nie wyglądało brązowa szara z durzą ilością kamieni na górkach 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

na czarno ziem mi to nie wyglądało brązowa szara z durzą ilością kamieni na górkach 

Jakoś tak zwieźle i zrozumiałe dziś piszesz.... Ciekawe czemu?

7 minut temu, Roman176 napisał:

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
53 minuty temu, Roman176 napisał:

normalni ludzie oprócz niej jechali ......... ale ona miała rowerem jechać , ale przez jeden procent pindy bd miał paszport węglowy od 2027 

nie 

Regularne uprawianie seksu wydłuża życie. Nawet o kilkanaście lat

https://kobieta.wp.pl/regularne-uprawianie-seksu-wydluza-zycie-nawet-o-kilkanascie-lat-6374521012856961a

wiec jacek bd żył długo i szczęśliwie 

jechałem twoimi wsiami we wtorek dlaeko mieszkasz od zagłębia kapuścianego ? 

kapusta to witejus a nie ja. u nas cywilizacja przemyslowa bardziej. ktoredy jechales gierkowka  a potem autostrada czy inaczej ?

ochronne dzialanie wina -lampka raz na tydzien a nie flaszka codziennie.

seks wydluza zycie- to z was ja bede najdluzej zyl ...

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

seks wydluza zycie- to z was ja bede najdluzej zyl

Ale samemu to się nie liczy.....😄😆

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

kapusta to witejus a nie ja. u nas cywilizacja przemyslowa bardziej. ktoredy jechales gierkowka  a potem autostrada czy inaczej ?

zadupiami bo korki niemożliwe nawet jechałem przez fabrykę co gumy produkuje na kopalnie 

9 minut temu, jacus napisał:

ochronne dzialanie wina -lampka raz na tydzien a nie flaszka codziennie.

najwięksi pijacy to rolnicy ... czyli wy ........ zakupy w biedrze Ostrowcu koszyki z alko 

9 minut temu, Ulman napisał:

Wypił optymalna dawkę to kontaktuje.

skąd wiesz  ? 

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

Za jakąś godzinę będzie bełkotał albo leżał do góry kołami. Typowy lewicowy wyborca prawicowego PISu😆

nie zdążyło mi się to buraczku ... ja narobiłem tyś km a ty pewnie w gacie temu ta gadka 

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Kiedy jesteś w dobrej formie.

ja tego nie widzę tylko waszą słabość ... podam ci przykład chodź by z  angielskim 

Opublikowano (edytowane)

Jasne 

Jednak wolę jak piszesz tak jak dziś.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Jasne 

Jednak wolę jak piszesz tak jak dziś.

dzisiaj jest święto ... wiec twoja teoria o piciu jest obalona ale się nie pracuje  siedzę spokojnie na kom i pisze a nie zabiegany ... to tak ciężko pomyśleć ? albo taka praca śmierdzi ? 

3 minuty temu, Ulman napisał:

Oooo już bełkot się zaczyna. Parę chwil i będziesz off line😆

ty bida powiem ci ze u was nocleg chyba najtaniej w PL 20 zł do 30zł .......... ile hektarów kupiłeś ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v