Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudne czasy do rządzenia. Jak się uspokoi na pewno będzie lepiej. Trzeba doceniać póki to co jest, bo nie jest aż tak źle. Już zresztą widać światełko w tunelu. Zaczynamy się liczyć na arenie międzynarodowej, nasz głos jest słyszalny.

Opublikowano (edytowane)

jasne .....Nawet inni na świecie już protestuja żeby nie było tak jak u nas 🤭 dno totalne ..🤷‍♂️

2 minuty temu, Lachy napisał:

Trudne czasy do rządzenia. Jak się uspokoi na pewno będzie lepiej. Trzeba doceniać póki to co jest, bo nie jest aż tak źle. Już zresztą widać światełko w tunelu. Zaczynamy się liczyć na arenie międzynarodowej, nasz głos jest słyszalny.

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Przed chwilą, Lachy napisał:

Zaczynamy się liczyć na arenie międzynarodowej, nasz głos jest słyszalny.

To staliśmy już na wyprostowanych nogach, czy nadal wstajemy z kolan, bo już się pogubiłem?🤣  

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

jasne .....Nawet inni na świecie już protestuja żeby nie było tak jak u nas 🤭 dno totalne ..

Pewnie ta młodzież izraelska, co ma znowu nawiedzać Polskę, jako obowiązkowy punkt wycieczki będzie miała spotkanie z Panem Piotrowiczem, Panią Przyłębską i panią Pawłowicz. A Pan Ziobro da każdemu po swoim zdjęciu z autografem.🤣

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

To staliśmy już na wyprostowanych nogach, czy nadal wstajemy z kolan, bo już się pogubiłem?🤣  

Powstała Amerykańska baza na stałe i może będzie i więcej .

Jesteśmy 51 stanem Ameryki .

Stany Zjednoczone Ameryki – państwo związkowe złożone z 50 stanów, w tym 48 tzw. stanów kontynentalnych oraz stanu Alaska 

Opublikowano (edytowane)

za chwilę wielki brat  będzie walczył o wolność twoimi rękoma 🤣🤣🤣🤣

Nie ostrzelali nas bo boją się obrony przeciwlotniczej której nie mamy ....🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano

Wiele osób pochodzenia polskiego mieszka w Stanach Zjednoczonych. Szacuje się, że liczba ta wynosi około 10 milionów. W Nowym Jorku można znaleźć dzielnicę Greenpoint i to właśnie ona jest jednym z największych skupisk Polaków w Ameryce, zaraz po Chicago.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

W Nowym Jorku można znaleźć dzielnicę Greenpoint i to właśnie ona jest jednym z największych skupisk Polaków w Ameryce, zaraz po Chicago.

Chyba czarnych Polaków,🤣

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Powstała Amerykańska baza na stałe i może będzie i więcej .

Tiaaaaa Galan powiadam Ci Pocahontas byłaby z Ciebie dumna.🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

im też pinset plus dają?

Przyjadą do Polski i wykupią , biednego Polskiego obywatela .

Bazy będą i będzie komu bronić .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v