Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To posłuchaj , co powiadają w TVN TO SIĘ DOWIESZ .

4 minuty temu, mirro napisał:

A żyrafy wchodzą do szafy.

TACY CIEMNI NIC NIE WIEDZĄ CO SIĘ DZIEJE W POLITYCE .

Jak posłucha jeden z drugim to się dowie .

lepiej za politykę omijacie bo nic nie wiecie a potem durnoty wygadujecie .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

TACY CIEMNI NIC NIE WIEDZĄ CO SIĘ DZIEJE W POLITYCE .

Przecież to nie polityka tylko PiSowskie zabawy z Pegazusem.🤣

Opublikowano

No i co z tego? 

Roman już nie szukaj, wszystko masz poniżej. Czemu ty tak bezczelnie kłamiesz? 

Dnia 3.03.2023 o 13:37, Roman176 napisał:

propo kopalni jest wykształcenie wymagane minimum technikum za wysokie progi jak na ciebie 

24 minuty temu, Roman176 napisał:

prawie dobrze ale na odwrót 

wyraźnie napisałem ze na dole po techniku znowu d*pa cię boli ze fiole lepiej wykształceni od ciebie ? 

Opublikowano
52 minuty temu, Ulman napisał:

A ja tam uważam ze są przypadki dla których powinno się robić wyjątek i "czapę" zastosować.

a ty bys wolal seryjnego samobojce z leningradzkiej oblasti, czy czape od polskiego sadu za zdrade ??

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Zdaje się że PiS nie wie do czego służy wibrator i nie ogarnia do czego służy Pegazus. Taki wysnułem wniosek.🤣

A wiosna wie do czego służy wibrator , czy jak tam ta partia się zwie .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Dobra odpowiedz , prawi ludzie nie używają wibratorów .

Pozostali są zboki i muszą be .

Ty to musisz mieć za***iście smutne życie....... Nic dziwnego że cie schizofrenia i stany lękowe dotykają. Idź do jakiegoś dobrego burdlu, niech cie jakaś cycatka wyobraca to od razu cie sie poprawi. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wesołe życie ? z taka schizofrenią , depresją i stanami lękowo maniakalnymi ?

Co do burdlu to uwierz mi że potrzebujesz i to bardzo mimo że nie zdajesz sobie z tego sprawy. A jak juz nie pójdziesz do burdlu to idź chociaż do lekarza.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Śmieszki znaczą że se żartujemy. Przecież jesteś tu nie od wczoraj i wiesz że drzemy łacha z sytuacji a nie ludzi z którymi dyskutujemy. 😂

Przed chwilą, Ulman napisał:

A jak juz nie pójdziesz do burdlu to idź chociaż do lekarza.

Albo odbierz PiSowi wibrator. Parę opcji jest.🤣

Opublikowano
mirro napisał:

Przed chwilą, galan99 napisał:

prawi ludzie nie używają wibratorów .

Używają, tylko niezgodnie z przeznaczeniem.🤣

Znaczyyy ... chodzi że nie tą stroną czy nie w te stronę?

galan99 napisał:

Wesołe życie , nie potrzebuje chodzić do burdelu skoro , proponujesz tak widocznie tam bywasz .

@Ulmani @mirro dajecie sobie śmieszki macie coś wspólnego z tym wibratorem .

Aaa co masz przeciw temu biznesu?

Roman176 napisał:

jakich wajch ? wajcha powinieneś się nazywać

Noo toś mnie Panie teraz zniszczył... nie pozbieram się z tego..

mirro napisał:

Co innego orzekanie, a co innego wykonanie. Problem jest większy niż mogłoby się wydawać. Przynajmniej dla mnie. Choć mogłoby sie wydawać że nie powinienem miec obiekcji,😂

Medycyna poszła na tyle do przodu, że są gorsze kary niż KS...

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, DTaras napisał:

Medycyna poszła na tyle do przodu,

No to niech coś wymyślą, jakąś kurację, dla tego Pana Wiceministra. Nie musi leczyć, ani zabijać byle mocno bolało.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

@Ulmani @mirro dajecie sobie śmieszki macie coś wspólnego z tym wibratorem .

Co złego widzisz w wibratorze? 

Już wieki temu było to powszechne narzędzie do leczenia niewieścich nerwic. A na ten przykład reklamy chemii od których "konar płonie" też cie gorszą?  To też dla zboczeńców?  

Opublikowano (edytowane)

https://wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-pod-tarnowem-podpalono-konwoj-humanitarny-dla-ukrainy-splone,nId,6634533

Coś mi sie wydaje że to ten sam podpalacz co spalił punkt szprycowania w Zamościu :)   i zaostrzono przepisy , to pewnie i tu seryjny samobójca podpalacz wykonał robotę a teraz na rowerze dojechal do Tarnowa :) a od poniedziałku obudzimy sie ze stanem wyjątkowym . Była delegacja w Tarnowie rządowa w czwartek to dograli szczegóły :) . Zazwyczaj wyciszali takie zdarzenia by ludzie nie zadawali pytań dlaczego -wszak wedlóg propagandy TV wszyscy co do jednego kochamy ukraińców :) a skoro teraz to nagłośnili to mam podejrzenie że  w poniedziałek cos się wydarzy .

Edytowane przez marks50
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v