Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

kolejny fejk pisałem kiedyś za kogo był największy spadek 

Polska produkcja trzody zmierza ku upadkowi

zobacz co przyjęli po    

mam do ciebie zobacz jak PO ukróciła kurczaka największego producenta czyli nas... pamiętasz wymianę klatki i obsady 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

mam do ciebie zobacz jak PO ukróciła kurczaka największego producenta czyli nas... pamiętasz wymianę klatki i obsady 

Rynek kurczaka został w Polsce podzielony pomiędzy dwie duże firmy, A te firmy zrobiły co chciały, czyli np zamknęły duży zakład na zachodzie Polski. 

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

O likwidacji Polskich kopalń zapadła , dawno w Brukseli jak by co .

Tylko wszyscy za krótką mają pamięć .

ewa taczer w 2014 roku przyjęła ustawę i zobowiązała się ze ograniczenie emisji co2 dlatego dzisiaj płacimy krocie ........ cała polska apelowała o weto a ona zrobiła swoje 

Pakiet klimatyczny oznacza dla nas wzrost cen prądu o 80 proc. Premier Kopacz użyje weta na szczycie UE?

6

Prąd droższy nawet o 80 procent, spowolnienie wzrostu PKB o 1,8 pkt proc. do roku 2030. Sprawdź, co nas czeka.

Ewa Kopacz rozmawiała o pakiecie klimatycznym z prezydentem Francji. <br>

Dwa dni temu minister ds. europejskich Rafał Trzaskowski zapewnił, ze Polska nie zgodzi się na nowe obciążenia w sprawie redukcji emisji. j**any kłamca 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

kolejny fejk pisałem kiedyś za kogo był największy spa

Tak ludzie nie widzą na wsiach ile ubyło hodowli 🤣. Ty jednak jesteś pisowskich fanatykiem

Fejk w gazecie rolniczej 🤣🤣 weź tabletki

https://www.agrofoto.pl/articles/aktualnosci-branzowe-swinie/to-juz-lawina-likwidacji-mamy-w-polsce-tylko-89-mln-swin/

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Rynek kurczaka został w Polsce podzielony pomiędzy dwie duże firmy, A te firmy zrobiły co chciały, czyli np zamknęły duży zakład na zachodzie Polski. 

proste mali pierwsi padają wielki na tym wygrał 

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

Tak ludzie nie widzą na wsiach ile ubyło hodowli 🤣. Ty jednak jesteś pisowskich fanatykiem

Fejk w gazecie rolniczej 🤣🤣 weź tabletki

https://www.agrofoto.pl/articles/aktualnosci-branzowe-swinie/to-juz-lawina-likwidacji-mamy-w-polsce-tylko-89-mln-swin/

u mnie też zakończyła się likwidacja świń w 2013 bodajże gdy zarabiałem więcej na zbożu to od 15 roku rzepaki pszenice całkowita likwidacja a ostatnia krowa wywieźliśmy 3 lata temu  

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, galan99 napisał:

Rzuć tą gospodarkę , będziesz spokojniejszy , po co ci te nerwy , jak se nie radzisz .

a pokaż w czym Ty sobie radzisz
że aż przejrzę Twój profil na af i to tylko zapowiedź dociekania czym masz jakiekolwiek prawo takich "rad" udzielać

ja bym się nie odważył nikomu

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Głupoty opowiadacie , zobacz jakie samochody mają Polacy , biedy nie widać .

Co z wami jest tylko sam płacz , jakoś ludzie w sklepach nie płaczą , jak kupowali tak kupują .

a ile ludzi na wczasy teraz jeździ 

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, galan99 napisał:

Głupoty opowiadacie , zobacz jakie samochody mają Polacy , biedy nie widać .

Co z wami jest tylko sam płacz , jakoś ludzie w sklepach nie płaczą , jak kupowali tak kupują .

Jakim jeździsz?

i skoro tak bogato u nas, to czemu na te winogrona jeździsz??

Edytowane przez Gość
Opublikowano

co to ma do rzeczy 

10 minut temu, dysydent napisał:

a pokaż w czym Ty sobie radzisz
że aż przejrzę Twój profil na af i to tylko zapowiedź dociekania czym masz jakiekolwiek prawo takich "rad" udzielać

ja bym na uja nic nie pokazał a rady zawsze takie są dla płaczliwych 

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

jak można żyć jak pan

z socjalów jak Dablin?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v