Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A podeślij całą wypowiedź bo tak do jednego zdania z całej wypowiedzi to ciężko się odnieść 

PISiaki operują tylko tym zdaniem i już kilka lat dopytuje co jest w nim strasznego ale żaden wytłumaczyć nie potrafi. Cała wypowiedź była o zamarznietych torach czy trakcji i tym że pociągi nie jeździły. Po kościele znajdę to wrzucę całość 

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

PISiaki operują tylko tym zdaniem i już kilka lat dopytuje co jest w nim strasznego ale żaden wytłumaczyć nie potrafi. Cała wypowiedź była o zamarznietych torach czy trakcji i tym że pociągi nie jeździły. Po kościele znajdę to wrzucę całość 

Całość to nie wiem czy znajdziesz bo teraz sprawdzałem. No na 4000 pociągów 2 gdzieś zaniemogły i jakaś afera była. Mogła to trochę mniej chwytliwie powiedzieć i afery by nie było ale może chciała młodzieżowo jakoś?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Zżera mnie ciekawość więc niech będzie że Tusk nie zrobił nic. Napisz teraz co powinien zrobić a nie zrobił 

Podpowiem Ci , 

Zablokować import z Ukrainy

Wywalczyć odszkodowanie wojenne od Niemiec

A przedewszystkim , wszystko robić zgodnie z konstytucją

Edytowane przez miwigos
Opublikowano

albo robić truskawkę na rynek deserowy

Nie zapchają rynku deserowego tańszym produktem .

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Co rolników?

Możesz pełnym zdaniem, tak bym i ja zrozumiał?

Bo się minęło .

Jaką watahę?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

To już było widać kilka lat temu, albo robić truskawkę na rynek deserowy albo szukać sobie innej roboty...

Jak dowiozą , taniej truskawkę deserową  od Polski   i co w tedy będzie .

To będzie sprawdzian w tym roku.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, witejus napisał:

Nie ukradno, szfab im nie pozwoli, to złoto przejmą bankrutujący Niemcy.

To nie jest wcale takie śmieszne, bo w przypadku wprowadzenia waluty EURO w Polsce , trzeba będzie znaczą części tego złota oddać do Europejskiego Banku Centralnego i to zupełnie za friko .Obecnie nam to nie grozi ( wprowadzenie EURO ) ze względu na zbyt wysoką inflację,ale już nagonka w mediach jest ,a resztę działań jest po stronie rządu.

Opublikowano
1 minutę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Gdzie dowiozą od Polski truskawkę???

Miało być do Polski .

1 minutę temu, mirro napisał:

W sklepach nie będzie.

Kogo obchodzą sklepy . 

Rynek , giełdy zapchają tańszą .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v