Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna wieś podzielona między dwa państwa. Niby nic szczególnego, ale granicą jest tutaj... droga. Polski dom ma bramę wejściową w Polsce, ale tylne drzwi i okna wychodzą już na Czechy. Skąd taki pomysł na podział wsi? Jak pilnować takiej granicy, a przede wszystkim...

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

najwięcej kosztują urzędnicy nauczyciele i budżetówka 20mld 

Już poprzednia władza zmniejszyła liczbę urzędników a ta co teraz jeszcze bardziej 

U ciotki pół chałupy w jednym powiecie a pół w drugim 

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Czemu Cię tu mają za pijaka?

idiota taki jak ulman tak napisał i reszta za nim  .. wchodzę do pracy na bramie odbijam sie dmucham wychodzę to samo jadę po dzieci do przedszkola a później praca na gospodarstwie jeszcze czasami wożę dzieci na kursy pływania nauki tańca itp  wiec mam postawy do picia ze uj 

Opublikowano
15 minut temu, pedro2 napisał:

A ten mitoman v11, dawniej RU85 co nakupił mocznik  uff i go gotował, a nawozy zaraz potaniały... ze wstydu usunął konto

jakie RU85 ogarnij się luki w pamięci diagnozuję a ty tym potwierdzasz  a konta nie usuwałem 100% pewne -jakieś baby płakały że im rzeczowo odpowiedziałem i beeeeeeee!!!

Opublikowano

Atrakcja turystyczna nie podział 

1 minutę temu, galan99 napisał:

Jedna wieś podzielona między dwa państwa. Niby nic szczególnego, ale granicą jest tutaj... droga. Polski dom ma bramę wejściową w Polsce, ale tylne drzwi i okna wychodzą już na Czechy. Skąd taki pomysł na podział wsi? Jak pilnować takiej granicy, a przede wszystkim...

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Bo sam o tym pisał.

ze raz się napiłem w sobotę to jakiś alkoholizm ?

11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Po za tym są spore różnice w pisaniu w różnych....dniach.

? jakich 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Spełnia obietnice- źle, nie spełnia, też źle, PiSowcom się nie dogodzi xD 

urzędnikom ? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Już poprzednia władza zmniejszyła liczbę urzędników a ta co teraz jeszcze bardziej 

Każda władza zmniejsza liczbę urzędników po wyborach,tylko potem okazuję się że poszło w drugą stronę 

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Niby jest a jak nie dograją to wybory

No @pedro2 tak napisał 

on ma problemy z pamięcią o czym innym myśli a co innego pisze i teraz szuka rozwiązania  

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

idiota taki jak ulman tak napisał i reszta za nim  .. wchodzę do pracy na bramie odbijam sie dmucham wychodzę to samo jadę po dzieci do przedszkola a później praca na gospodarstwie jeszcze czasami wożę dzieci na kursy pływania nauki tańca itp  wiec mam postawy do picia ze uj 

Tak tylko z ciekawości.

Skąd biorą się mocne błędy w tekście czasami i kompletny brak składni w twoim pisaniu?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Skąd biorą się mocne błędy w tekście

Przed chwilą Tobie wytknąłem rażący błąd, przyganiał kocioł garnkowi.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nie przejmuj się takie sytuacje się tu zdarzają -chyba z braku tematów 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

No ja tam Cię nie znam dlatego pytam. 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tak tylko z ciekawości.

Skąd biorą się mocne błędy w tekście czasami i kompletny brak składni w twoim pisaniu?

Chłopie najwięksi geniusze mieli swoje niedoskonałości 

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Przed chwilą Tobie wytknąłem rażący błąd, przyganiał kocioł garnkowi.   :P

No po szczepieniu😆

Przed chwilą, v11 napisał:

Chłopie najwięksi geniusze mieli swoje niedoskonałości 

No to spory potencjał ma...

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak tylko z ciekawości.

Słowotok tyle że pisany

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

To z mediami TVP  i PR robi niemiecki agent to białoruskie standardy . Nie tylko będą za to siedzieć ale i wisieć .

Jak niedzielski? A właśnie. Coś nie widać tego bohatera

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No to spory potencjał ma...

Znam dyslektyka który kiedyś miał problemy z czytaniem dziś czyta 3 linijki na raz i jest wice mistrzem europy w inżynieri 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

To nieprzerwanie trwa ale wydaje mi się że zaczyna się zaostrzać, jeszcze trochę 

Toć teraz ma być tak cacy, język miłości, praworządność, Zielona energia i kabza pełna 😎

Media do likwidacji

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, v11 napisał:

Znam dyslektyka który kiedyś miał problemy z czytaniem dziś czyta 3 linijki na raz i jest wice mistrzem europy w inżynieri 

W szkole był typ który lustrzanym odbiciem pisał 

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@GRZES1545Tarczyński i Rachoń xD 

Wysłuchałeś co mają do powiedzenia czy tylko japkę cieszysz? Nie skomentujesz działań obecnej jedynej słusznej władzy?  W TVN nie mówią o tym, dziwne ponoć to takie praworządne media  🤔 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v