Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jedna wieś podzielona między dwa państwa. Niby nic szczególnego, ale granicą jest tutaj... droga. Polski dom ma bramę wejściową w Polsce, ale tylne drzwi i okna wychodzą już na Czechy. Skąd taki pomysł na podział wsi? Jak pilnować takiej granicy, a przede wszystkim...

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

najwięcej kosztują urzędnicy nauczyciele i budżetówka 20mld 

Już poprzednia władza zmniejszyła liczbę urzędników a ta co teraz jeszcze bardziej 

U ciotki pół chałupy w jednym powiecie a pół w drugim 

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Czemu Cię tu mają za pijaka?

idiota taki jak ulman tak napisał i reszta za nim  .. wchodzę do pracy na bramie odbijam sie dmucham wychodzę to samo jadę po dzieci do przedszkola a później praca na gospodarstwie jeszcze czasami wożę dzieci na kursy pływania nauki tańca itp  wiec mam postawy do picia ze uj 

Opublikowano
15 minut temu, pedro2 napisał:

A ten mitoman v11, dawniej RU85 co nakupił mocznik  uff i go gotował, a nawozy zaraz potaniały... ze wstydu usunął konto

jakie RU85 ogarnij się luki w pamięci diagnozuję a ty tym potwierdzasz  a konta nie usuwałem 100% pewne -jakieś baby płakały że im rzeczowo odpowiedziałem i beeeeeeee!!!

Opublikowano

Atrakcja turystyczna nie podział 

1 minutę temu, galan99 napisał:

Jedna wieś podzielona między dwa państwa. Niby nic szczególnego, ale granicą jest tutaj... droga. Polski dom ma bramę wejściową w Polsce, ale tylne drzwi i okna wychodzą już na Czechy. Skąd taki pomysł na podział wsi? Jak pilnować takiej granicy, a przede wszystkim...

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Bo sam o tym pisał.

ze raz się napiłem w sobotę to jakiś alkoholizm ?

11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Po za tym są spore różnice w pisaniu w różnych....dniach.

? jakich 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Spełnia obietnice- źle, nie spełnia, też źle, PiSowcom się nie dogodzi xD 

urzędnikom ? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Już poprzednia władza zmniejszyła liczbę urzędników a ta co teraz jeszcze bardziej 

Każda władza zmniejsza liczbę urzędników po wyborach,tylko potem okazuję się że poszło w drugą stronę 

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Niby jest a jak nie dograją to wybory

No @pedro2 tak napisał 

on ma problemy z pamięcią o czym innym myśli a co innego pisze i teraz szuka rozwiązania  

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

idiota taki jak ulman tak napisał i reszta za nim  .. wchodzę do pracy na bramie odbijam sie dmucham wychodzę to samo jadę po dzieci do przedszkola a później praca na gospodarstwie jeszcze czasami wożę dzieci na kursy pływania nauki tańca itp  wiec mam postawy do picia ze uj 

Tak tylko z ciekawości.

Skąd biorą się mocne błędy w tekście czasami i kompletny brak składni w twoim pisaniu?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Skąd biorą się mocne błędy w tekście

Przed chwilą Tobie wytknąłem rażący błąd, przyganiał kocioł garnkowi.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nie przejmuj się takie sytuacje się tu zdarzają -chyba z braku tematów 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

No ja tam Cię nie znam dlatego pytam. 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tak tylko z ciekawości.

Skąd biorą się mocne błędy w tekście czasami i kompletny brak składni w twoim pisaniu?

Chłopie najwięksi geniusze mieli swoje niedoskonałości 

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Przed chwilą Tobie wytknąłem rażący błąd, przyganiał kocioł garnkowi.   :P

No po szczepieniu😆

Przed chwilą, v11 napisał:

Chłopie najwięksi geniusze mieli swoje niedoskonałości 

No to spory potencjał ma...

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak tylko z ciekawości.

Słowotok tyle że pisany

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

To z mediami TVP  i PR robi niemiecki agent to białoruskie standardy . Nie tylko będą za to siedzieć ale i wisieć .

Jak niedzielski? A właśnie. Coś nie widać tego bohatera

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No to spory potencjał ma...

Znam dyslektyka który kiedyś miał problemy z czytaniem dziś czyta 3 linijki na raz i jest wice mistrzem europy w inżynieri 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

To nieprzerwanie trwa ale wydaje mi się że zaczyna się zaostrzać, jeszcze trochę 

Toć teraz ma być tak cacy, język miłości, praworządność, Zielona energia i kabza pełna 😎

Media do likwidacji

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, v11 napisał:

Znam dyslektyka który kiedyś miał problemy z czytaniem dziś czyta 3 linijki na raz i jest wice mistrzem europy w inżynieri 

W szkole był typ który lustrzanym odbiciem pisał 

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@GRZES1545Tarczyński i Rachoń xD 

Wysłuchałeś co mają do powiedzenia czy tylko japkę cieszysz? Nie skomentujesz działań obecnej jedynej słusznej władzy?  W TVN nie mówią o tym, dziwne ponoć to takie praworządne media  🤔 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v